Puhdistus ja säätö

Säätö

Ilmanvaihdon puhdistus

Ilmanvaihtokanaviin jää vuosien saatossa runsaasti pölyä ja epäpuhtauksia, jotka ajan myötä vaikuttavat sisäilman laatuun ja aiheuttavat paloturvallisuus- ja terveysriskin.

Ilmastointijärjestelmät tulee lain mukaan puhdistaa ja huoltaa. Asumisterveysohjeen mukaan asuinrakennuksen tulo- ja poistoilman kanavien asianmukainen toiminta edellyttää niiden puhdistamista vähintään kerran kymmenessä vuodessa (STM 2003, Asumisterveysohje).

Ilmanvaihtojärjestelmien mittaus ja säätö

Oikein säädetyt ja huolletut ilmanvaihtojärjestelmät jakavat ilman tasaisesti koko kiinteistöön energiatehokkaasti ja turvallisesti. Hyvä sisäilma lisää asuinmukavuutta ja –viihtyvyyttä.

Väärin säädetyt ilmanvaihtojärjestelmät aiheuttavat epätasapainon talon ilmanvaihdossa, jolloin asuinmukavuus ja kosteustasapaino kärsivät.

Saat meiltä kätevästi kaikki ilmanvaihtokanavien ylläpitoon liittyvät työt, oli kyseessä sitten kertakäynti taikka suurempi urakka.

Ammattikeittiöiden puhdistus

Suoritamme joustavasti ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistukset. Puhdistukset suosittelemme tekemään vähintään vuosittain. Puhdistamattomat rasvakanavat muodostavat palovaaran sekä palon sattuessa levittävät tulen ilmavaihtokanaviston kautta.