Cervi laajentaa toimintojaan Päijät-Hämeeseen – uusi toimisto Lahteen

Cervin ilmanvaihtopalveluille on ollut kysyntää Päijät-Hämeen alueella siinä määrin, että päätimme perustaa alueelle toimiston ja tarjota jatkossa alueen asiakkaillemme oman yhteyshenkilön. Asiakkuusjohtaja Mikko Taponen tuntee paikallisen yrityskentän ja taloyhtiömaailman hyvin ja lahtelaisena alue on hänelle kaikin puolin tuttu.

Mikko Taponen Cervi.

 Uskon, että myös Päijät-Hämeessä arvostetaan Cervin arvomaailmaa ja ihmisläheistä toimintaa. Teemme olosuhdetekniikkaa ihmisille ja tilojen käyttäjille, emme pelkästään koneita koneiden vuoksi”, Taponen sanoo.

Lahden talousalue on vilkas ja kehittyvä. Asuinkiinteistöt ja monipuoliset toimi- ja liiketilat kaipaavat säännöllistä ylläpitoa ja huoltoa. Lisäksi kerrostalojen saneeraukset ovat ajankohtaisia monessa kiinteistössä. Muun muassa linjasaneeraukset ovat taloyhtiöille merkittävä investointi ja samalla mahdollisuus ilmanvaihdon modernisointiin. Jo ilmanvaihtokoneen vaihto pidentää kiinteistön elinkaarta ja kannattavuutta.

Cervi on erikoistunut olosuhdetekniikkaan eli energiatehokkaaseen ilmanvaihtotekniikkaan, jonka keskiössä on ihminen. Cervin palvelut ja työt Päijät-Hämeessä kattavat kaiken kiinteistöjen ilmanvaihdon huoltamisesta korjaamiseen ja saneeraamiseen. Lisäksi tarjoamme kiinteistöjen jäähdytyksen- ja kylmätekniikan huoltopalveluita. Cervi myös konsultoi ja tekee yhteistyötä muun muassa ilmanvaihdon suunnittelun kanssa.


Lisätietoja:

Petri Valve, toimitusjohtaja
petri.valve@cervi.fi
p. 040 043 5447

Mikko Taponen, asiakkuusjohtaja
mikko.taponen@cervi.fi
p. 040 128 8949
Cervi Talotekniikka Oy, Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti

Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lisäksi Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla, Varsinais-Suomessa, Kanta-Hämeessä ja nyt myös Päijät-Hämeessä. Yhtiön palveluksessa on n. 170 ilmanvaihtoalan ammattialaista

Missiomme on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme ilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

 

Ota yhteyttä

Pyrimme ymmärtämään aina aidosti asiakkaan tarpeet ja tuomaan juuri niihin sopivat ilmanvaihtoratkaisut ja -palvelut. Ota yhteyttä, niin tutkitaan ja hoidetaan homma!

Pyydä tarjous

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä Uutinen

Uutisvirta

25.1.2022

Nolla tapaturmaa ja lisää työhyvinvointia

Cervi liittyi osaksi Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumia. Meitä yhdistää ajattelu – yksikin tapaturma on liikaa! Haastamme myös kiinteistönomistajat ja taloyhtiöiden hallitukset tarkastamaan ja huoltamaan säännöllisesti kattoturvatuotteensa.

4.11.2021

Tulevaisuuden Cerviläisiä koulutetaan tammikuusta alkaen yhteistyössä Taitotalon ja TE-Toimiston kanssa

Ilmanvaihtoalalla on erittäin hyvät työllisyysnäkymät ja ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia erikoistua mm. mittaukseen ja tasapainotukseen, puhdistukseen tai vaikka IV-koneiden huoltoon. 

21.10.2021

Cervin Petri Valve LVI-TU:n varapuheenjohtajaksi, puheenjohtajan paikalle Mika Nikula Maskun Talotekniikkatiimistä

LVI-TU:n syyskokouksessa Helsingissä 14.10.2021 hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Mika Nikula, Maskun Talotekniikkatiimi Oy ja varapuheenjohtajaksi Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy.

Bureau veritas

bureau veritas