14.5.2024 Uutinen

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin.

Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on 5,7 miljoonaa euroa.

Lue lisää lehdistötiedotteesta

– Cervin osalta tutkimme käytännön tasolla, kuinka tarpeenmukainen ilmanvaihdon säätö vaikutta aidosti sisäilman laatuun. Uutena elementtinä tuomme vahvasti korvausilman ja vaipan yli mittauksen, sekä rakennevaurioiden vaikutuksen sisäilmaan, kertoo Cervin toimitusjohtaja Petri Valve.

– Odotukset hankkeelle ovat suuret. Saamme itselle, mutta myös koko alalle tietoa tutkitusti ja uskoaksemme nostamme huollon ja ennen kaikkea sisäilmanlaadun seurannan tarpeen uudelle tasolle. Kokonaisuutena hanke sopii mainiosti Cervin kasvustrategiaan. Tarkoitushan on saada myös laajempaa eurooppalaista vientiä tuotteille, joilla on tutkittua tietoa, jota muualla ei ole.

Cervi-valomainos ja voikukka

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.

17.4.2024

Rahoitusmahdollisuus Cervi Groupin asiakkaille: Helppo tie energiatehokkuuteen

Energiaremontin tai muun projektin rahoittaminen voi olla haasteellinen askel monelle yritykselle, erityisesti taloyhtiöille. Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu tähän pulmaan. Cervi Group on solminut yhteistyösopimuksen rahoituskumppani Funder Financen kanssa, tarjoten asiakkaillemme helpon pääsyn rahoitukseen tarpeidensa mukaan.

5.4.2024

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa -Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin.

Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.