Cervin Pirkanmaan toiminnot hyvässä myötätuulessa

Tampereen seudulla jatkuu hyvä vauhti. Cervi on alueella edelläkävijä esimerkiksi ilmanvaihtohormien uudenlaisissa sukitusmenetelmissä. Toimistolla projektipäällikkönä toimiva Arvi ”Tapsa” Lehto kertoo, miten toiminnan virkistyminen alueella näkyy hänen työssään.

Cervi. Arvi Lehto.

Olen ollut Cervillä töissä pian viisi vuotta, aluksi henkilövuokrausfirman kautta ja 2018 alkaen vakinaisena työntekijänä iv-huollossa. Sitä ennen tein useamman vuoden ilmanvaihdon huoltoja ja puhdistuksia pientaloissa ympäri Suomen.

Pidän asiakaspalvelusta ja olen mielelläni ihmisten kanssa tekemisissä. Ahkerana tyyppinä olen aina ottanut töistäni vastuuta ja pyrin siihen, että työt tehdään hyvin. Tämä näkyy siinä, että Cervillä siirryin aika pian asennuksessa työnjohtoon ja sieltä sitten myös konttorille hoitamaan juoksevia asioita. Täällä homma jäi vähän niin kuin päälle, ja syyskuussa 2020 minut nimitettiin virallisesti projektipäälliköksi.

Hyvä työyhteisö ja selkeät roolit palvelevat myös asiakkaitamme

Työhöni kuuluu työntekijöiden ja työnohjaamisen sekä tarjousten tekemisen lisäksi paljon yhteydenpitoa ja keskustelua asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa – Mynthonia saa syödä, ettei suu kuivu, naureskelee Tapsa. Välillä kaipaan toki kentälle ja yritänkin mennä sinne aina kun vain on mahdollista.

Projektipäällikkönä haluan panostaa hyviin suhteisiin Pirkanmaan alueen isännöitsijöiden kanssa ja tietysti tehdä työni niin hyvin, että saamme lisää tilauksia. Tavoitteenani on pitää hommat toiminnassa kuin rasvattu kone. Kun on selkeät toimintatavat, asiat rullaavat mukavammin.

Mielellään odotan tulevia yhteistyömahdollisuuksia kaikkien kanssa, jotta päästään hoitamaan ilmanvaihtoasioita kuntoon.

Yhdessä tekeminen on tärkeää vapaa-ajallakin

Omistamme rintamamiestalon ja sitä peruskorjataan. Lisäksi teemme perheen kesken vaelluksia luonnossa ja puuhaamme kaikkea muutakin paljon yhdessä. Tykkään myös frisbeegolfista ja kuntosalitreenistä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

18.3.2022

Pidä huolta itsestäsi, pidä huolta kaveristasi

Käynnistimme Cervissä Pidä huolta-hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin. Kyseessä on pitkäaikainen hanke, joka on jatkossa osa Cervin toimintatapaa.

25.1.2022

Nolla tapaturmaa ja lisää työhyvinvointia

Cervi liittyi osaksi Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumia. Meitä yhdistää ajattelu – yksikin tapaturma on liikaa! Haastamme myös kiinteistönomistajat ja taloyhtiöiden hallitukset tarkastamaan ja huoltamaan säännöllisesti kattoturvatuotteensa.

28.9.2021

Synergiaa asiakkaille ilmanvaihto- ja kylmäpalveluissa

Miika Salmela – Tulevaisuuden Cerviläinen kertoo: Tulin tekemään olosuhdetekniikkaa. Synergiahyödyt ovat merkittäviä ilmanvaihdon ja kylmäpalveluiden kanssa.

Bureau veritas

bureau veritas