Cervin projektijohto vahvistuu – Jari Heroja liittyy Cervin Huippujengiin

Jari Herojan

Cervi Talotekniikka Oy on solminut työsopimuksen Jari Herojan, 54, kanssa. Jarin vastuisiin kuuluu oman Ilmanvaihdon kartoitus- ja puhdistustiimin johtaminen.

”Jarin tulo mukaan Cerviin on meille todella hieno asia. Jaria arvostetaan alalla erittäin paljon, ja hän on myös asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa huipputekijän maineessa. Pitkän aikaisemman työhistoriamme ansiosta tiedän, että Jari on henkilönä ja osaajana luonnollinen lisä meidän huippujengiimme”, sanoo Cervin toimitusjohtaja Petri Valve.

”Olen tyytyväinen, että minulla on mahdollisuus lähteä mukaan Cervin toimintaan. On selvää, että Cervissä panostetaan laatuun ja kehittämiseen. Aikaisempi, jo kolmen vuosikymmenen yhteistyö Petrin kanssa teki tästä päätöksestä helpon. Se on se tunne, kun on ollut poissa ja palaa vihdoin taas kotiin”, toteaa Jari Heroja.

Aiheeseen liittyvät aiheet

Töissä Cervillä

Uutisvirta

4.9.2019

Minna Fagerlund

”Innostuin Cervin ilmapiiristä ja draivista ensimmäisestä rekrytointipuhelusta lähtien. Tuntui, että yrityksessä oikeasti tehdään asioita eikä vain puhuta niistä.”

2.9.2019

Kesätyö on näytön paikka

Kesätöiden löytäminen ei aina ole helppoa tai nopeaa, mutta sinnikkyys palkitaan. Järvenpääläinen 20-vuotias Vili Tuokko yhdisti kesätyön opintoihinsa ja kehuu: ”Törkeen hyvä tiimi”.

29.8.2019

Kesätyö palkitsee ja opettaa

Vastuullisena työnantajana haluamme Cervissä tukea innokkaita nuoria ja järjestää heille mahdollisuuksia työelämään erilaisten väylien kautta.

Tilaa uutiskirje

Sähköpostiosoite

Bureau veritas

bureau veritas