Cervin projektijohto vahvistuu – Jari Heroja liittyy Cervin Huippujengiin

Jari Herojan

Cervi Talotekniikka Oy on solminut työsopimuksen Jari Herojan, 54, kanssa. Jarin vastuisiin kuuluu oman Ilmanvaihdon kartoitus- ja puhdistustiimin johtaminen.

”Jarin tulo mukaan Cerviin on meille todella hieno asia. Jaria arvostetaan alalla erittäin paljon, ja hän on myös asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa huipputekijän maineessa. Pitkän aikaisemman työhistoriamme ansiosta tiedän, että Jari on henkilönä ja osaajana luonnollinen lisä meidän huippujengiimme”, sanoo Cervin toimitusjohtaja Petri Valve.

”Olen tyytyväinen, että minulla on mahdollisuus lähteä mukaan Cervin toimintaan. On selvää, että Cervissä panostetaan laatuun ja kehittämiseen. Aikaisempi, jo kolmen vuosikymmenen yhteistyö Petrin kanssa teki tästä päätöksestä helpon. Se on se tunne, kun on ollut poissa ja palaa vihdoin taas kotiin”, toteaa Jari Heroja.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

12.2.2020

Tomi Nikkonen

”Tulin Cerville koska halusin enemmän vastuuta ja olla päätöksentekijäroolissa. Cervillä tämä kaikki on mahdollista. Asiakkuuteen panostaminen on juttuni.”

3.2.2020

Nimitysuutisia – vahvistamme joukkuettamme

1.2.2020 alkaen Petri Sivén on nimitetty myyntijohtajaksi ja 1.3.2020 alkaen Minna Fagerlund on nimitetty HR- ja hallintojohtajaksi.

28.11.2019

Minna Pyykkö

”Kun Cerviin haettiin markkinointipäällikköä, innostuin heti, koska tajusin, että Cervissä pääsisin tekemään asioita alusta asti. Me myllerrämme tekemisen tapoja. Luomme alalle itse uusia käytäntöjä ja yhdistämme prosesseihin digitalisaation, älyn ja robotiikan. ”

Bureau veritas

bureau veritas