Dynaaminen duo luotsaa Cervin Pirkanmaan toimintoja ja syventää asiakassuhteita

Tampereen seudulla on nyt vauhti päällä. Maaliskuussa Cervin Pirkanmaan aluejohtajana aloittanut Harri Lindström on kehittänyt toimintoja ja organisoinnut väkeään uudelleen. Toimistolle projektipäälliköksi on uusimpana nimitetty Arvi ”Tapsa” Lehto, joka kertoo, miten toiminnan virkistyminen alueella on näkynyt hänen työssään.

Cervi. Arvi Lehto.

Olen ollut Cervillä töissä nyt reilut 3 vuotta, aluksi henkilövuokrausfirman kautta ja 2018 alkaen vakinaisena työntekijänä iv-huollossa. Sitä ennen tein useamman vuoden ilmanvaihdon huoltoja ja puhdistuksia pientaloissa ympäri Suomen.

Pidän asiakaspalvelusta ja olen mielelläni ihmisten kanssa tekemisissä. Ahkerana tyyppinä olen aina ottanut töistäni vastuuta ja pyrin siihen, että työt tehdään hyvin. Tämä näkyy siinä, että Cervillä siirryin aika pian asennuksessa työnjohtoon ja sieltä sitten myös konttorille hoitamaan juoksevia asioita. Täällä homma jäi vähän niin kuin päälle, ja syyskuun alusta minut nimitettiin virallisesti projektipäälliköksi.

Tapsa teki vaikutuksen tekemisen meiningillään”, vakuuttaa Lindström.

Hyvä työyhteisö ja selkeät roolit palvelevat myös asiakkaitamme

Meillä on Tampereella 12 henkilön porukka, joka vastaa alueen operatiivisesta toiminnasta. Yhdessä kehitämme toimintaamme ja käymme läpi asioita varmistaaksemme, että hommat varmasti toimivat. Korjausurakoinnin ja puhdistuspuolen taitavat nokkamiehemme vastaavat, että sillä saralla työparit toimivat tehokkaasti. Vetäjänä Harri ottaa kantaa ja auttaa meitä kaikkia. Arvostan mahdollisuutta kehittyä omassa työssäni ja esimiehen tukea siinä. Minulle on tärkeää, että on hyvä työyhteisö ja että on kiva tulla töihin.

Työhöni kuuluu työntekijöiden ja työnohjaamisen sekä tarjousten tekemisen lisäksi paljon yhteydenpitoa ja keskustelua asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa – Mynthonia saa syödä, ettei suu kuivu, naureskelee Tapsa. Välillä kaipaan toki kentälle ja yritänkin mennä sinne aina kun vain on mahdollista.

Projektipäällikkönä haluan panostaa hyviin suhteisiin Pirkanmaan alueen isännöitsijöiden kanssa ja tietysti tehdä työni niin hyvin, että saamme lisää tilauksia. Tavoitteenani on saada hommat toimimaan kuin rasvattu kone. Kun on selkeät toimintatavat, asiat rullaavat mukavammin.

Mielellään odotan tulevia yhteistyömahdollisuuksia kaikkien kanssa, jotta päästään hoitamaan ilmanvaihtoasioita kuntoon.

Yhdessä tekeminen on tärkeää vapaa-ajallakin

Ostimme juuri rintamamiestalon ja sitä peruskorjataan. Lisäksi teemme perheen kesken vaelluksia luonnossa ja puuhaamme kaikkea muutakin paljon yhdessä. Tykkään myös frisbeegolfista ja kuntosalitreenistä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

8.9.2021

Hyvää fiilistä ja hyvää terveyttä Cervin sähköisillä henkilöstöeduilla

Haluamme tukea henkilöstön hyvinvointia monipuolisesti. Otimme nyt syksyllä kaikille käyttöön liikunnan ja kulttuurietujen lisäksi myös hyvinvointipalvelut.

12.4.2021

Nenä – satu, joka kannattaa lukea

Cervin toimitusjohtaja Petri Valve avaa tarina-arkkunsa ja pohtii asiantuntijuutta. Kuten aina, tässäkin sadussa piilee arvokas opetus.

17.3.2021

Paula Asikainen, talouspäällikkö

Jokainen kohtaaminen, hyvään asiakaskokemukseen panostaminen, näkyy lopulta luvuissa. Palveleminen ei ole rahasta vaan asenteesta kiinni.

Bureau veritas

bureau veritas