Harri Lindströmistä Cervin uusi aluejohtaja Pirkanmaalle

Pirkanmaan aluejohtajaksi on 2.3.2020 alkaen nimitetty Harri Lindström.

”Cervi on arvostettu ja haluttu työpaikka ja on mainiota päästä töihin kotikaupunkiin Tampereelle.”

Aikaisemmin Lindström on toiminut pääkaupunkiseudulla työnjohdossa ja LVI-projektipäälliköiden tehtävissä. Hänellä on vankka, yli 30 vuoden kokemus LVI-alalta vastuinaan mm. laajat uudis- ja korjausrakentamisen tuotannot.

”Olen iloinen, että pääsen vahvistamaan Cervin asemaa Pirkanmaalla. Koen ammattitaitoni tuovan lisää osaamista etenkin korjausrakentamisen liiketoimintaan ja odotan, että pääsen kehittämään sitä – huoltopuolihan täällä rullaa jo mukavasti. ”

Myös Cervin toimitusjohtaja Petri Valve on tyytyväinen: ”Saimme Tampereen toimintojen vetäjäksi kokeneen johtajan joka tuo asiakkaille laaja-alaista osaamista LVI-alalta.”

Vapaa-aikanaan Lindström on innokas pyöräilijä ja käynnissä onkin jo kova valmistautuminen kesän Pirkan Pyöräilyyn.

Cervi Harri Lindström.

Harri Lindström, aluejohtaja, Pirkanmaa
harri.lindstrom@cervi.fi, p. +358 40 826 2408

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

27.4.2020

Cervivuosiltaan vanhin mestari kertoo

”Hulluhan sitä olisi, jos väittäisi, että Cervillä ei ole tehty oikeita asioita”, sanoo Mikko Koskinen, Cervityövuosiltaan vanhin cerviläinen.

11.3.2020

Seppo Puhakainen on nimitetty Cervin kehityspäälliköksi

”On hienoa saada Seppo meidän Huippujengiimme. Asiakkaita ja toimintaa tukeva prosessi- ja järjestelmäkehitys sekä palveluiden järkevä tuotteistaminen ovat Cervin kilpailukyvyn ja erottautumisen välineinä todella tärkeässä roolissa.”

12.2.2020

Tomi Nikkonen

”Tulin Cerville koska halusin enemmän vastuuta ja olla päätöksentekijäroolissa. Cervillä tämä kaikki on mahdollista. Asiakkuuteen panostaminen on juttuni.”

Bureau veritas

bureau veritas