27.9.2023 Muut

Ilmanvaihdon mittaus ja säätö avainasemassa sisäilman laadun parantamisessa

Ilmanvaihdon mittaus ja säätö: Parantamassa sisäilman laatua

Cervi on ilmanvaihdon vastuullisin ja ennakoivin edelläkävijä sisäilman parantamisen alalla. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja jatkuvuutta asiakkaillemme. Yksi tärkeimmistä palveluistamme on ilmanvaihdon mittaus ja säätö, joka on avainasemassa sisäilman laadun parantamisessa.

Sisäilman laatu on merkittävä tekijä ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Huonolaatuinen sisäilma voi aiheuttaa erilaisia terveysongelmia, kuten allergioita, hengitysvaikeuksia ja ihoärsytystä. Lisäksi se voi vaikuttaa negatiivisesti työtehoon ja keskittymiskykyyn. Ilmanvaihdon mittaus ja säätö auttavat varmistamaan, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii optimaalisesti ja että sisäilma pysyy puhtaana ja terveellisenä.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus: Tehokas keino poistaa epäpuhtaudet

Ilmanvaihtokanavien puhdistus on tärkeä osa ilmanvaihdon ylläpitoa ja sisäilman parantamista. Cervi toteuttaa ammattitaidolla kaikki ilmastoinnin ja ilmanvaihdon ylläpitoon liittyvät työt, mukaan lukien ilmanvaihtokanavien puhdistukset. Puhdistuksessa käytämme tehokkaita menetelmiä, jotka varmistavat, että ilmanvaihtoon kertyneet epäpuhtaudet poistetaan perusteellisesti.

Ensin paineistamme kiinteistön ilmanvaihtokanavat alipaineistajalla, minkä jälkeen irrotamme ja pesemme venttiilit. Tämän jälkeen harjaamme ilmanvaihtokanavat mekaanisesti harjakoneella ja puhdistamme ilmanvaihtokoneet. Näin poistamme tehokkaasti pölyn ja muut epäpuhtaudet kanavista ja varmistamme puhtaan sisäilman. Ilmanvaihtokanavien säännöllinen puhdistus on erityisen tärkeää, sillä niihin kertyvä pöly ja epäpuhtaudet voivat heikentää sisäilman laatua ja aiheuttaa terveys- ja turvallisuusriskejä.

Ilmanvaihtojärjestelmän säätö: Optimaalisen ilmanvaihdon varmistaminen

Ilmanvaihtojärjestelmän säätö on olennainen osa ilmanvaihdon ylläpitoa. Cervi tarjoaa ammattitaitoisia säätöpalveluita, jotka varmistavat, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii optimaalisesti ja täyttää kaikki tarvittavat ilmanvaihtovaatimukset. Ilmanvaihdon säätö auttaa varmistamaan, että ilmanvaihto on riittävää ja tehokasta, jolloin sisäilma pysyy puhtaana ja terveellisenä.

Säädämme ilmanvaihtojärjestelmän tarkasti asiakkaan tarpeiden ja tilojen vaatimusten mukaisesti. Tämä sisältää ilmanvaihtokanavien virtauksen ja paine-erot sekä ilmanvaihtokoneiden toiminnan säädön. Kun ilmanvaihtojärjestelmä on säädetty oikein, se toimii koko kiinteistön parhaaksi ja edistää terveellistä sisäilmaa.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Muut