Putkiremontti

Ilmanvaihto kuntoon putkiremontin yhteydessä

Putkiremontti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kunnostaa myös kiinteistön ilmanvaihtojärjestelmä. Mikäli jo suunnitteluvaiheessa huomioidaan ilmanvaihtoon liittyviä toimia, voidaan merkittävästi vaikuttaa niin sisäilman laatuun, kuin energiasäästöönkin.

Ihmiset viettävät nykyään yli 80 prosenttia ajastaan sisätiloissa, joten sisäilman laadulla on suuri merkitys myös kansanterveyden näkökulmasta.  Asuintalon suurin yksittäinen energiahukka tapahtuu edelleen koneellisten ilmanvaihtojärjestelmien työntäessä kalliisti lämmitettyä ilmaa taivaan tuuliin.

Samalla merkittävä osa näistä kiinteistöistä on vahvasti alipaineisia. Tällöin asuntoihin ajautuu usein epäpuhtauksia rakenteiden, viemäreiden ja muiden epäterveellisten reittien kautta. Tämänlaisessa tilanteessa ilmanvaihto toimii juuri päin vastoin kun sen olisi tarkoitus tehdä.

Onneksi  kasvava määrä suunnittelutoimistoja on ottanut ilmanvaihtoon ja energiaan liittyvän suunnittelun osaksi toimintaansa. Nämä toimistot osaavat valistaa taloyhtiöitä ilmanvaihdon merkityksestä terveyden ja energiasäästön osalta. Ilmanvaihtoalan johtavana toimijana Cervillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä jo pitkään näiden toimistojen kanssa.

Kiinteistöliitto Uusimaan jo perinteeksi muodostunut putkiremontti-ilta pidetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä keskiviikkona 17.10.2018.

Tule keskustelemaan kanssamme mahdollisuuksista vaikuttaa juuri teidän kiinteistönne ilmanvaihdon parantamiseen.

Ilmoittaudu Putkiremontti-iltaan tästä
Voit myös pyytää meiltä lisätietoja ilmanvaihtoon liittyvistä kysymyksistä tästä