25.11.2023 Muut

Kylmälaitteiden huolto: Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike

Palvelumme jäähallien ja tekojääratojen ylläpidossa

Jäähallien ja tekojääratojen ylläpito on äärimmäisen tärkeää sekä niiden toiminnan että käyttäjien turvallisuuden kannalta. Tarjoamme kattavia huoltopalveluita, jotka pitävät jäähallisi tai tekojääratasi huippukunnossa. Meillä on pitkä kokemus alalta, ja ammattitaitoisen tiimimme avulla voit luottaa siihen, että laitteistosi toimii tehokkaasti ja häiriöttömästi ympäri vuoden.

Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike ja ylpeästi Suomen Kylmäliikkeiden Liiton jäsen. Tämä takaa sen, että palvelumme ovat korkealaatuisia ja ammattitaitoisesti suoritettuja. Voit luottaa meihin varmistaaksesi, että jäähallisi tai tekojääratasi tarjoavat aina parasta mahdollista jäälaatua.

Kylmäaineet – Varmista jäähallisi viileys

Kylmäaineet ovat keskeisessä roolissa jäähallien ja tekojääratojen toiminnassa. Ne vastaavat jään muodostumisesta ja ylläpidosta, pitäen jään vahvana ja liukkaana. Yleisesti käytetyt kylmäaineet jääratalaitteistoissa ovat ammoniakki (NH3), CO2 ja F-kaasut, kuten R452, R404 ja R449. Ammoniakki on erittäin tehokas ja ympäristöystävällinen kylmäaine, jota käytetään usein suurikokoisissa jäähalleissa ja tekojääradoilla. Pienemmissä jäähalleissa puolestaan käytetään yleisimmin F-kaasuja.

Oikea ilmanvaihto jäähallissa on erittäin tärkeää sen toiminnan kannalta. Se varmistaa optimaalisen lämpötilan, kosteuden hallinnan sekä ilman laadun ylläpidon. Epätasainen jääpinta, veden tai lumen muodostuminen sekä huono haju tai hengitysvaikeudet voivat olla merkkejä ilmanvaihdossa tai jäähallin jäähdytysjärjestelmässä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista. Mikäli havaitset näitä merkkejä tai epäilet, että ilmanvaihtojärjestelmälläsi voi olla ongelmia, suosittelemme ottamaan yhteyttä ammattilaisiin, jotta he voivat suorittaa tarvittavat tarkastukset ja korjaukset.

Valitse ammattilaiset huolehtimaan kylmälaitehuollosta

Jäähallien ja tekojääratojen huolto ja ylläpito vaativat erityisosaamista. Tarvitset luotettavan ja pätevän tiimin huolehtimaan laitteistostasi, jotta varmistat jään laadun ja turvallisen ympäristön käyttäjille. Meillä on vahva osaaminen ilmanvaihtotöistä ja huomioimme tarkasti ilmanvaihdon merkityksen jäähalliin liittyen. Huollamme kylmälaitteet, lämpöpumput ja myös ammoniakkilaitokset. Voit luottaa siihen, että ammattitaitoiset asentajamme pitävät laitteistosi aina optimaalisessa toimintakunnossa.

Palvelumme sisältävät muun muassa kylmälaitteiden ja -koneistojen huollot, lakisääteiset vuototarkastukset, painelaitteiden käytönvalvonnan, ilmastoinnin kuivauksen säädön ja saneerauksen, rataputkistojen korjaukset sekä kylmäaineiden vaihdot. Lisäksi huolehdimme myös tekonurmien sulanapitojärjestelmien huollosta ja kunnossapidosta sekä tarjoamme korjaus- ja huoltotyöt kompressoreille, sähkömoottoreille ja automaatiolle. Jos tarvitset kylmäpäivystystä, olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Valitsemalla meidät huolehtimaan kylmälaitehuollosta saat varmistettua sen, että kenttäsi on aina pelivalmiina. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja luomaan pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän huolehtia jäähallisi tai tekojääratasi ylläpidosta ammattitaidolla ja kokemuksella.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Muut