27.9.2023 Muut

Miksi Cervi on paras kumppani ilmanvaihtojärjestelmän huoltoon

Sisäilman parantaminen Cervin avulla

Cervi on johtava toimija sisäilman parantamisen alalla. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja ammattitaitoista huoltoa ilmanvaihtojärjestelmille. Miksi sitten Cervi on paras valinta, kun kyseessä on ilmanvaihtojärjestelmän huolto? Alla käymme läpi tärkeimpiä syitä valita Cervi huoltokumppaniksesi.

Ennakoiva ja vastuullinen toiminta

Cervi pyrkii aina olemaan ennakoiva ja vastuullinen edelläkävijä ilmanvaihdon alalla. Tavoitteenamme on parantaa elämänlaatua tarjoamalla huippulaatuista sisäilmanlaadun parantamista. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että huolto toimii sujuvasti ja asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun.

Asiakkaillemme tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua ja jatkuvuutta. Teemme kaikki ilmastointiin ja ilmanvaihtoon liittyvät työt, oli kyseessä sitten pieni huolto tai suurempi urakka. Meillä on ammattitaitoinen henkilöstöä, joka huolehtii ilmanvaihtokanavien puhdistuksista ja ilmanvaihtojärjestelmän säädöistä. Laadukkaan työn lisäksi takaamme myös kilpailukykyisen hinnoittelun ja aikataulujen pitävyyden.

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistuksen tärkeys

Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus on erittäin tärkeä osa sisäilmaston parantamista. Kiinteistön ilmanvaihtokanaviin kertyy ajan myötä pölyä ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa sisäilman huonontumista sekä paloturvallisuus- ja terveysriskejä. Cervi käyttää ammattitaitoista ja tehokasta menetelmää ilmanvaihtokanavien puhdistukseen.

Ensin paineistamme ilmanvaihtokanavat alipaineistajalla, jonka jälkeen irrotamme venttiilit ja pesemme ne perusteellisesti. Alipaine pitää pölyn ja lian poissa sisätiloista puhdistuksen aikana ja tilojen käyttö voi työn aikana jatkuva normaalisti. Ilmanvaihtokanavat harjataan puhtaiksi mekaanisesti harjakoneella, ja ilmanvaihtokoneet puhdistetaan huolellisesti.  Näin saamme tehokkaasti poistettua ilmanvaihdon epäpuhtaudet, mikä parantaa sisäilman laatua merkittävästi.

On tärkeää huolehtia ilmanvaihtokanavien säännöllisestä puhdistuksesta, jotta sisäilman laatu säilyy hyvänä ja terveysriskejä voidaan välttää. Cervi on valintasi, kun haluat luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin ilmanvaihtojärjestelmän huoltoon.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Muut

Uutisvirta

23.5.2024

Maalämpöpumpun ympäristöystävällisyys kerrostalossa

Maalämpö – vihreä vaihtoehto lämmitykselle Kun puhutaan kerrostalojen lämmitysratkaisuista, maalämpö nousee esiin yhtenä ympäristöystävällisimmistä vaihtoehdoista. Me Cervillä olemme sitoutuneet tarjoamaan kestäviä energiaratkaisuja, ja maalämpö on yksi niistä. Tämä luonnon oma lämmönlähde hyödyntää maaperän tasaisen lämpötilan, joka on uusiutuva ja päästötön energiamuoto. Maalämpöpumppu siirtää maaperästä kerätyn lämmön kerrostalon lämmitysjärjestelmään, mikä vähentää merkittävästi fossiilisten polttoaineiden tarvetta ja […]

21.5.2024

Mitä on taloyhtiön maalämpöjärjestelmä?

Ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu taloyhtiöille Maalämpö on noussut yhdeksi suosituimmista lämmitysmuodoista Suomessa, ja se on erityisen houkutteleva vaihtoehto taloyhtiöille, jotka haluavat vähentää energiankulutustaan ja hiilijalanjälkeään. Maalämpöjärjestelmä hyödyntää maaperän tasaisen lämpötilan tarjoamaa energiaa, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmitysmenetelmän. Me Cervillä olemme sitoutuneet auttamaan taloyhtiöitä siirtymään kestävämpään energiankäyttöön, ja maalämpö on yksi parhaista keinoista saavuttaa tämä […]

16.5.2024

Kuinka asentaa maalämpö taloyhtiöön?

Maalämmön hyödyt taloyhtiössä Maalämpö on yksi kestävimmistä ja taloudellisimmista lämmitysmuodoista, joka tarjoaa taloyhtiöille merkittäviä säästöjä ja vähentää hiilijalanjälkeä. Me Cervillä olemme sitoutuneet auttamaan taloyhtiöitä siirtymään vihreämpään ja energiatehokkaampaan tulevaisuuteen. Maalämmön avulla taloyhtiöt voivat hyödyntää maaperän tasaisen lämpötilan, mikä mahdollistaa lämmityskulujen merkittävän alenemisen pitkällä aikavälillä. Maalämpöjärjestelmän asentaminen taloyhtiöön on investointi, joka maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa. […]