Minna Fagerlund

”Meillä luotetaan siihen, että duunit hoidetaan.”

”Innostuin Cervin ilmapiiristä ja draivista ensimmäisestä rekrytointipuhelusta lähtien. Tuntui, että yrityksessä oikeasti tehdään asioita eikä vain puhuta niistä. Kaksi asiaa jäi kutkuttamaan vahvimmin: Cervin todella nopea kasvu ja se, että pääsisin luomaan työnkuvaani itse. Myös toimitusjohtaja Petri Valven ja myyntijohtaja Kalle Jensenin kokemus, osaaminen ja innostus herättivät luottamukseni. Heidän kelkkaansa oli helppo hypätä mukaan.

Olen työskennellyt toisilla toimialoilla, eikä minulla ollut aiemmin kosketuspintaa ilmanvaihtoalaan. Mutta talous- ja hallintotehtäviä sekä henkilöstöhallintotehtäviä olen tehnyt jo viitisentoista vuotta. Aloitin nämä hommat työskentelemällä yksitoista vuotta perheemme it-yrityksessä.

Minulle korostettiin, että tähän työtehtävään tarvitaan ihminen, joka pystyy pitämään ohjakset käsissä kovassakin kasvuvaiheessa ja jolla on kova kehittymisen halu. Hirvittävän mielenkiintoinen mahdollisuus, siis.

Cervin kova kasvutahti tuntuu tietysti minunkin jakkarallani. Eikä se tahti tästä hidastu! Välillä naurattaa, että jos olisin sitä ihmistyyppiä, jota huimaa helposti, olisin jo monta kertaa pyörtynyt. Toimenkuvani on laaja, ja siksi minun täytyy osata priorisoida se, mitä teen. Iloitsen siitä, että Cervissä on panostettu todella paljon prosessien modernisointiin ja uudenlaiseen tapaan toimia.

Meillä on vuodesta 2017 ollut käytössä laatusertifikaatti ja sen mukaan myös toimitaan. Pääomasijoittajien mukaantulo vaikuttaa tietenkin myös siihen, että toimimme laatujärjestelmän mukaisesti. Pyrimmekin koko ajan hiomaan prosesseja paremmiksi ja sisäiset ja ulkoiset auditoinnit pitävät huolen siitä, että kehitys on jatkuvaa. Kasvun myötä myös vaatimukset ovat tarkemmat ja vastuullisuus on isossa roolissa kaikessa tekemisessä. Tehtäväni on huolehtia muiden kanssa siitä, että Cervin huippujengille jalkautetaan se juuri meidän tapamme toimia.

Cervin työyhteisö on silläkin tavalla uudenlainen ja eläväinen minulle, että toimistolla saattaa päivän aikana pyörähtää helposti 40 työntekijää. HR:n tekeminen on helpompaa, kun oikeasti tapaan ihmisiä.

En silti ajattele, että työni on hektistä. Ajattelen, että täällä on säpinää. Pidän siitä, että en aamulla koskaan tiedä, mitä päivän aikana lopulta teen. Se on työni suola.

Palaudun työstäni nopeasti, kun näen tokaluokkalaisen poikani työpäivän jälkeen. Kiire tyssää siihen, kun poika hyppää syliin. Minulle oli yhteishuoltajana myös tärkeää, että voin välillä tehdä töitä kotoa käsin.

Kun tulin Cerviin, tuntui kuin olisin tullut kotiin. Meillä luotetaan siihen, että duunit hoidetaan. Kukaan ei kyttää. Ja huumori! Se on yksi tärkeimpiä juttuja Cervissä. Täällä osataan nauraa, on hyvä fiilis.”

minna fagerlund

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

3.12.2020

Ville Aarnio – Cervin ilmanvaihdon energiaremonttien edelläkävijä

”Teemme energiaremontit aina kohteen ja asiakkaan ehdoilla, emmekä edes tyrkytä mitään vakiokonseptia. Pelkästään vaihtamalla energiatehokkaat ilmanvaihtolaitteet kiinteistöissä on saavutettu yli 30 %:n vuosisäästöjä.”

30.9.2020

Tuomas Välisestä yksikönpäällikkö Cervin korjausurakointiin Uudellemaalle

Olen ollut jo pitkään alalla ja tunnen korjausrakentamiskentän hyvin. Näen nimitykseni luontevana kehityksenä urallani ja on mukavaa, kun hyvin tehdystä työstä huomioidaan.

4.9.2020

Dynaaminen duo luotsaa Cervin Pirkanmaan toimintoja ja syventää asiakassuhteita

Toimistolle projektipäälliköksi on uusimpana nimitetty Arvi ”Tapsa” Lehto, joka kertoo, miten toiminnan virkistyminen alueella on näkynyt hänen työssään.

Bureau veritas

bureau veritas