Nimitysuutisia – vahvistamme joukkuettamme

Parannamme kiinteistöjen sisäilmaolosuhteita, energiataloutta ja sitä kautta vaikutamme ihmisten jokapäiväiseen hyvinvointiin. Cervin Huippujengissä on nimitetty seuraavat henkilöt edistämään tätä vastuullista toimintaa:

1.2.2020 alkaen Petri Sivén on nimitetty myyntijohtajaksi vastaamaan Cervin Uudenmaan myynnin kehittämisestä ja asiakkuuksista. Aikaisemmin Sivén on toiminut Cervissä asiakkuusjohtajana.

1.3.2020 alkaen Minna Fagerlund on nimitetty HR- ja hallintojohtajaksi vastaamaan Cervin henkilöstöstä ja hallinnon kehittämisestä. Aikaisemmin Fagerlund on toiminut Cervissä HR- ja hallintopäällikkönä.

Lisätiedot:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi, p. +358 40 043 5447

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä Uutinen

Uutisvirta

25.1.2022

Nolla tapaturmaa ja lisää työhyvinvointia

Cervi liittyi osaksi Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumia. Meitä yhdistää ajattelu – yksikin tapaturma on liikaa! Haastamme myös kiinteistönomistajat ja taloyhtiöiden hallitukset tarkastamaan ja huoltamaan säännöllisesti kattoturvatuotteensa.

20.12.2021

Cervi laajentaa toimintojaan Päijät-Hämeeseen – uusi toimisto Lahteen

Cervin ilmanvaihtopalveluille on ollut kysyntää Päijät-Hämeen alueella siinä määrin, että päätimme perustaa alueelle toimiston ja tarjota jatkossa alueen asiakkaillemme oman yhteyshenkilön. Asiakkuusjohtaja Mikko Taponen tuntee paikallisen yrityskentän ja taloyhtiömaailman hyvin ja lahtelaisena alue on hänelle kaikin puolin tuttu.

4.11.2021

Tulevaisuuden Cerviläisiä koulutetaan tammikuusta alkaen yhteistyössä Taitotalon ja TE-Toimiston kanssa

Ilmanvaihtoalalla on erittäin hyvät työllisyysnäkymät ja ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia erikoistua mm. mittaukseen ja tasapainotukseen, puhdistukseen tai vaikka IV-koneiden huoltoon. 

Bureau veritas

bureau veritas