Nimitysuutisia – vahvistamme joukkuettamme

Parannamme kiinteistöjen sisäilmaolosuhteita, energiataloutta ja sitä kautta vaikutamme ihmisten jokapäiväiseen hyvinvointiin. Cervin Huippujengissä on nimitetty seuraavat henkilöt edistämään tätä vastuullista toimintaa:

1.2.2020 alkaen Petri Sivén on nimitetty myyntijohtajaksi vastaamaan Cervin Uudenmaan myynnin kehittämisestä ja asiakkuuksista. Aikaisemmin Sivén on toiminut Cervissä asiakkuusjohtajana.

1.3.2020 alkaen Minna Fagerlund on nimitetty HR- ja hallintojohtajaksi vastaamaan Cervin henkilöstöstä ja hallinnon kehittämisestä. Aikaisemmin Fagerlund on toiminut Cervissä HR- ja hallintopäällikkönä.

Lisätiedot:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi, p. +358 40 043 5447

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä Uutinen

Uutisvirta

17.6.2020

Palvelumuotoilusta puhtia ilmanvaihtoon

Cervin yhteistyö Haaga-Helian kanssa vahvisti kokemuksen kautta kertynyttä ymmärrystä asiakastarpeista ja antoi ideoita asiakaskokemuksen parantamiseen palvelumuotoilun keinoin. Haaga-Helian opiskelijoille yhteistyö tarjosi konkreettisia työelämätaitoja ja todellisen palvelumuotoiluprojektin.

26.5.2020

Jatkamme taas savuhormien nuohousta

Nuohousalan keskusliitto ja Sisäministeriö ovat 13.5.2020 luopuneet suosituksesta nuohousten siirtämiseksi koronavirusepidemian aikana. Paloturvallisuussyistä on tärkeää, etteivät rakennusten omistajat siirrä nuohouksia perusteettomasti ja että säännöllisessä käytössä olevat tulisijat ja savuhormit nuohotaan säädetyin määrävälein.

6.5.2020

Tiedote: Huippukasvun tehnyt Cervi käänsi koronakriisin mahdollisuudeksi: “Siirryimme suoraan strategian seuraavaan vaiheeseen”

Liikevaihdossa 75 prosentin kasvu – yksi kilpailutekijöistä on digitaalinen edelläkävijyys alalla. Koronapandemia vauhditti suunnitelmia uuteen suuntaan.

Bureau veritas

bureau veritas