Nimitysuutisia – vahvistamme joukkuettamme

Parannamme kiinteistöjen sisäilmaolosuhteita, energiataloutta ja sitä kautta vaikutamme ihmisten jokapäiväiseen hyvinvointiin. Cervin Huippujengissä on nimitetty seuraavat henkilöt edistämään tätä vastuullista toimintaa:

1.2.2020 alkaen Petri Sivén on nimitetty myyntijohtajaksi vastaamaan Cervin Uudenmaan myynnin kehittämisestä ja asiakkuuksista. Aikaisemmin Sivén on toiminut Cervissä asiakkuusjohtajana.

1.3.2020 alkaen Minna Fagerlund on nimitetty HR- ja hallintojohtajaksi vastaamaan Cervin henkilöstöstä ja hallinnon kehittämisestä. Aikaisemmin Fagerlund on toiminut Cervissä HR- ja hallintopäällikkönä.

Lisätiedot:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi, p. +358 40 043 5447

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä Uutinen

Uutisvirta

10.5.2022

Cervin Pirkanmaan toiminnot hyvässä myötätuulessa

Tampereen seudulla jatkuu hyvä vauhti. Cervi on alueella edelläkävijä esimerkiksi ilmanvaihtohormien uudenlaisissa sukitusmenetelmissä. Toimistolla projektipäällikkönä toimiva Arvi ”Tapsa” Lehto kertoo, miten toiminnan virkistyminen alueella näkyy hänen työssään.

5.5.2022

Cervi jatkaa vahvaa kasvuaan myös vuoden 2022 ensimmäisellä kvartaalilla – “Selvisimme vaikeista ajoista joukkueena yhdessä innovatiivisesti uusia mahdollisuuksia etsien”

Cervi-konsernilla koronavuodet huipentuivat 30 prosentin kasvuun. Taustalla on lisääntynyt ymmärrys sisäilmasta sekä tarve entistä energiatehokkaammille ilmanvaihdon ratkaisuille, mihin vastasimme palveluita kehittämällä. Viime vuonna ja alkuvuonna toteutetut yritysostot vahvistavat Cervin eturintamaa, ja nyt näytämme suuntaa älyteknologian hyödyntämisessä alalla. Strategiamme nojaa vahvasti ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan, jonka osaamista ja työssä viihtyvyyttä kehitämme jatkuvasti.

4.4.2022

Cervi ostaa digitalisaatioon ja IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThings Oy Ab:n liiketoiminnan.

Tuomalla digitalisaation lähemmäs ydinliiketoimintaa pystymme entistä paremmin tarjoamaan asiakkaillemme älykästä ja energiatehokasta olosuhdetekniikkaa ilmanvaihdon ja viilennyksen osalta. Liiketoimintakauppa vahvistaa Cervin edelläkävijyyttä ilmanvaihtoalan toimijana.

Bureau veritas

bureau veritas