Nimitysuutisia – vahvistamme joukkuettamme

Parannamme kiinteistöjen sisäilmaolosuhteita, energiataloutta ja sitä kautta vaikutamme ihmisten jokapäiväiseen hyvinvointiin. Cervin Huippujengissä on nimitetty seuraavat henkilöt edistämään tätä vastuullista toimintaa:

1.2.2020 alkaen Petri Sivén on nimitetty myyntijohtajaksi vastaamaan Cervin Uudenmaan myynnin kehittämisestä ja asiakkuuksista. Aikaisemmin Sivén on toiminut Cervissä asiakkuusjohtajana.

1.3.2020 alkaen Minna Fagerlund on nimitetty HR- ja hallintojohtajaksi vastaamaan Cervin henkilöstöstä ja hallinnon kehittämisestä. Aikaisemmin Fagerlund on toiminut Cervissä HR- ja hallintopäällikkönä.

Lisätiedot:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi, p. +358 40 043 5447

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä Uutinen

Uutisvirta

3.4.2020

Rajoitamme savuhormien nuohousta toistaiseksi.

Olemme perinteisesti tarjonneet savuhormien nuohouspalvelua toiminta-alueillamme keväisin. Sisäministeriö suosittaa kuitenkin kiinteistöjen nuohouksen siirtämistä koronapandemian takia myöhempään ajankohtaan, ellei nuohouksen tekeminen ole välttämätöntä. Jos kuitenkin koette, että nuohouskäynti olisi tarpeellinen, on käynnin tarve hyvä arvioida puhelimitse nuohoojan kanssa ennen nuohouksen tilaamista.

11.3.2020

Seppo Puhakainen on nimitetty Cervin kehityspäälliköksi

”On hienoa saada Seppo meidän Huippujengiimme. Asiakkaita ja toimintaa tukeva prosessi- ja järjestelmäkehitys sekä palveluiden järkevä tuotteistaminen ovat Cervin kilpailukyvyn ja erottautumisen välineinä todella tärkeässä roolissa.”

5.3.2020

Harri Lindströmistä Cervin uusi aluejohtaja Pirkanmaalle

”Saimme Tampereen toimintojen vetäjäksi kokeneen johtajan joka tuo asiakkaille laaja-alaista osaamista LVI-alalta.”

Bureau veritas

bureau veritas