14.3.2018 Referenssi

Sato Oyj arvostaa Cervin joustavuutta ja digitalisoituja prosesseja

Sato Oyj on yksi Suomen suurimmista vuokranantajayhtiöistä, joka omistaa lähes 26.000 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa ja Pietarissa. Cervi ja Sato ovat tehneet yhteistyötä jo syksystä 2016 lähtien.

”Saton asuntokanta on laaja, ja kiinteistöt on rakennettu alkaen vuosisadan alusta aina tähän päivään asti. Niinpä ilmanvaihdon huoltaminen näin erilaisissa kiinteistöissä vaatii laajaa ja monipuolista osaamista ja joustavuutta, jota Cervillä on”, sanoo Saton hankintainsinööri Jari Malmberg.

Yhteistyö Saton kaltaisen, yhden Suomen johtavan vuokranantajayhtiön kanssa on onnistunut, koska Sato ja Cervi ovat alusta asti rakentaneet yhteistyötä yhdessä.

”Hyvä yhteistyö ei synny siitä, että asiakas kertoo vaatimuksensa tai huoltava yhtiö aikomuksensa, vaan toiminta rakennetaan tilaavan yrityksen vision perusteella yhdessä”, Malmberg sanoo.

Sato on digitalisoinut prosessejaan vahvasti viime vuosina ja edellyttää sitä myös yhteistyökumppaneiltaan. Myös Cervi on automatisoinut ja digitalisoinut prosessinsa alalla etunenässä ja hyödyntää modernia robotiikkaa.

”Yhteistyömme Cervin kanssa on jatkunut, ja he ovat ansainneet luottamuksemme”, Jari Malmberg sanoo.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Referenssi

Uutisvirta

11.6.2021

Yhteistyö Cervin kanssa on luottamuksen arvoinen

Isännöitsijä Johan Nyholmin mukaan ilmanvaihto on aina tapetilla ja työskentely ihmisten kodeissa, asettaa korkeat vaatimukset työn tekijöille ja työlle. Yhteistyö Cervin kanssa on jatkunut jo pitkään ja meillä on molemmin puolista luottamusta tekemiseen ja toimintakykyyn.

13.2.2020

Asunto Oy Porthaninhovi on voittanut vuoden putkiremontti-kilpailun – Cervi saneerasi talon ilmanvaihdon

”Olemme iloisia, että ilmanvaihdon uudistamisessa käännyttiin puoleemme”, sanoo Cervin Tuomas Välinen.

12.2.2020

Huolettomuutta isännöintiin Cervin ilmanvaihdon huolenpitosopimuksilla

”Palvelu on selkeästi helpottanut omaa työtä” kertoo Pia Koro Helsingin KH-Isännöinnistä. Näin tulee esim. ilmanvaihdon suodattimet varmasti vaihdettua ja asukkaiden sisäilma on laadukkaampaa.

Bureau veritas

bureau veritas