14.3.2018 Referenssi

Sato Oyj arvostaa Cervin joustavuutta ja digitalisoituja prosesseja

Sato Oyj on yksi Suomen suurimmista vuokranantajayhtiöistä, joka omistaa lähes 26.000 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa ja Pietarissa. Cervi ja Sato ovat tehneet yhteistyötä jo syksystä 2016 lähtien.

”Saton asuntokanta on laaja, ja kiinteistöt on rakennettu alkaen vuosisadan alusta aina tähän päivään asti. Niinpä ilmanvaihdon huoltaminen näin erilaisissa kiinteistöissä vaatii laajaa ja monipuolista osaamista ja joustavuutta, jota Cervillä on”, sanoo Saton hankintainsinööri Jari Malmberg.

Yhteistyö Saton kaltaisen, yhden Suomen johtavan vuokranantajayhtiön kanssa on onnistunut, koska Sato ja Cervi ovat alusta asti rakentaneet yhteistyötä yhdessä.

”Hyvä yhteistyö ei synny siitä, että asiakas kertoo vaatimuksensa tai huoltava yhtiö aikomuksensa, vaan toiminta rakennetaan tilaavan yrityksen vision perusteella yhdessä”, Malmberg sanoo.

Sato on digitalisoinut prosessejaan vahvasti viime vuosina ja edellyttää sitä myös yhteistyökumppaneiltaan. Myös Cervi on automatisoinut ja digitalisoinut prosessinsa alalla etunenässä ja hyödyntää modernia robotiikkaa.

”Yhteistyömme Cervin kanssa on jatkunut, ja he ovat ansainneet luottamuksemme”, Jari Malmberg sanoo.

Aiheeseen liittyvät aiheet

Referenssi

Uutisvirta

14.10.2019

Cervi huoltaa haastavienkin kohteiden ilmanvaihdon

Vantaalla, lähellä lentokenttää sijaitseva, WTC-toimitilarakennus on esimerkki vaativasta ilmanvaihdon työkohteesta.

12.9.2019

Kokonaisvaltainen ilmanvaihdon selvitys paljasti riittämättömän korvausilman

Hyvä korjausohjelma huomioi sekä rakennuksen tekniset tarpeet että käyttäjien asumismukavuuden. Oikealla kiinteistön ylläpidolla on tärkeä merkitys myös kestävän kehityksen kannalta.

19.4.2017

Ilmasta asiaa Käpylän Käärmetalossa

Käärmetalo on Helsingin Käpylässä osoitteessa Mäkelänkatu 86 sijaitseva pitkä, mutkitteleva Arava-kerrostalo, joka koostuu kolmesta asuinrakennuksesta ja huoltorakennuksesta.

Tilaa uutiskirje

Sähköpostiosoite

Bureau veritas

bureau veritas