Sato Oyj arvostaa Cervin joustavuutta ja digitalisoituja prosesseja

 

Sato Oyj on yksi Suomen suurimmista vuokranantajayhtiöistä, joka omistaa lähes 26.000 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa ja Pietarissa. Cervi ja Sato ovat tehneet yhteistyötä jo 1,5 vuoden ajan.

”Saton asuntokanta on laaja, ja kiinteistöt on rakennettu alkaen vuosisadan alusta aina tähän päivään asti. Niinpä ilmanvaihdon huoltaminen näin erilaisissa kiinteistöissä vaatii laajaa ja monipuolista osaamista ja joustavuutta, jota Cervillä on”, sanoo Saton hankintainsinööri Jari Malmberg.

Yhteistyö Saton kaltaisen, yhden Suomen johtavan vuokranantajayhtiön kanssa on onnistunut, koska Sato ja Cervi ovat alusta asti rakentaneet yhteistyötä yhdessä.

”Hyvä yhteistyö ei synny siitä, että asiakas kertoo vaatimuksensa tai huoltava yhtiö aikomuksensa, vaan toiminta rakennetaan tilaavan yrityksen vision perusteella yhdessä”, Malmberg sanoo.

Sato on digitalisoinut prosessejaan vahvasti viime vuosina ja edellyttää sitä myös yhteistyökumppaneiltaan. Myös Cervi on automatisoinut ja digitalisoinut prosessinsa alalla etunenässä ja hyödyntää modernia robotiikkaa.

”Yhteistyömme Cervin kanssa on jatkunut, ja he ovat ansainneet luottamuksemme”, Jari Malmberg sanoo.