Seppo Puhakainen on nimitetty Cervin kehityspäälliköksi

Cervin liiketoimintaa vahvistamaan on kehityspäälliköksi nimitetty 9.3. alkaen Seppo Puhakainen.

Seppo tulee vastamaan muun muassa Cervin toiminnan prosesseista, niitä tukevien it-järjestelmien kehittämisestä ja palvelujen tuotteistuksista.

”Cervi on kehittyvä ja kasvava yritys, joka on ottanut nimenomaan digitalisaation osaksi ydinliiketoiminnan tukemista. Lisäksi täällä painottuu, että teemme työtä tärkeiden, ihmisten terveyteen vaikuttavien asioiden parissa. Ennen Cerviä en ehkä ollut tajunnut kuinka merkityksellisien asioiden parissa voisin työskennellä.”

”Nyt tuntuu hyvältä. Näen tämän myös itselleni isona mahdollisuutena olla mukana hyvässä jutussa osana Cervin tiimiä. Täällä halutaan tehdä asiat hyvin, mutta kuitenkin ketterästi ja joustavasti.”

”On hienoa saada Seppo meidän Huippujengiimme. Asiakkaita ja toimintaa tukeva prosessi- ja järjestelmäkehitys sekä palveluiden järkevä tuotteistaminen ovat Cervin kilpailukyvyn ja erottautumisen välineinä todella tärkeässä roolissa”, kertoo Karl Jensen Sepon esimies ja toinen Cervin omistajista.

Lappeenrannasta Cervin leipiin siirtynyt Seppo on työskennellyt aiemmin mm. 10 vuotta erilaisten IT- kehitysprojektien vetäjänä. Vapaa-aikana hänen suosikkiharrastuksinaan ovat juoksu ja jääkiekko. Luonto on muutenkin Sepon sydäntä lähellä ja aikataulujen salliessa ulkoilmaharrastukset kuten golf, metsästys ja kalastus.

Seppo Puhakainen, kehityspäällikkö
seppo.puhakainen@cervi.fi, +358 40 581 5402

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

12.4.2021

Nenä – satu, joka kannattaa lukea

Cervin toimitusjohtaja Petri Valve avaa tarina-arkkunsa ja pohtii asiantuntijuutta. Kuten aina, tässäkin sadussa piilee arvokas opetus.

17.3.2021

Paula Asikainen, talouspäällikkö

Jokainen kohtaaminen, hyvään asiakaskokemukseen panostaminen, näkyy lopulta luvuissa. Palveleminen ei ole rahasta vaan asenteesta kiinni.

17.3.2021

Minna ”Mimmi” Fagerlund, HR- ja hallintojohtaja

Meillä ei ole HR-osastoa vaan meillä kohdataan henkilökohtaisesti. Saamme jatkuvasti palautetta, että tällaista ei ole ennen nähty. Täällä on hyvä meininki.

Bureau veritas

bureau veritas