Seppo Puhakainen on nimitetty Cervin kehityspäälliköksi

Cervin liiketoimintaa vahvistamaan on kehityspäälliköksi nimitetty 9.3. alkaen Seppo Puhakainen.

Seppo tulee vastamaan muun muassa Cervin toiminnan prosesseista, niitä tukevien it-järjestelmien kehittämisestä ja palvelujen tuotteistuksista.

”Cervi on kehittyvä ja kasvava yritys, joka on ottanut nimenomaan digitalisaation osaksi ydinliiketoiminnan tukemista. Lisäksi täällä painottuu, että teemme työtä tärkeiden, ihmisten terveyteen vaikuttavien asioiden parissa. Ennen Cerviä en ehkä ollut tajunnut kuinka merkityksellisien asioiden parissa voisin työskennellä.”

”Nyt tuntuu hyvältä. Näen tämän myös itselleni isona mahdollisuutena olla mukana hyvässä jutussa osana Cervin tiimiä. Täällä halutaan tehdä asiat hyvin, mutta kuitenkin ketterästi ja joustavasti.”

”On hienoa saada Seppo meidän Huippujengiimme. Asiakkaita ja toimintaa tukeva prosessi- ja järjestelmäkehitys sekä palveluiden järkevä tuotteistaminen ovat Cervin kilpailukyvyn ja erottautumisen välineinä todella tärkeässä roolissa”, kertoo Karl Jensen Sepon esimies ja toinen Cervin omistajista.

Lappeenrannasta Cervin leipiin siirtynyt Seppo on työskennellyt aiemmin mm. 10 vuotta erilaisten IT- kehitysprojektien vetäjänä. Vapaa-aikana hänen suosikkiharrastuksinaan ovat juoksu ja jääkiekko. Luonto on muutenkin Sepon sydäntä lähellä ja aikataulujen salliessa ulkoilmaharrastukset kuten golf, metsästys ja kalastus.

Seppo Puhakainen, kehityspäällikkö
seppo.puhakainen@cervi.fi, +358 40 581 5402

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

30.9.2020

Tuomas Välisestä yksikönpäällikkö Cervin korjausurakointiin Uudellemaalle

Olen ollut jo pitkään alalla ja tunnen korjausrakentamiskentän hyvin. Näen nimitykseni luontevana kehityksenä urallani ja on mukavaa, kun hyvin tehdystä työstä huomioidaan.

4.9.2020

Dynaaminen duo luotsaa Cervin Pirkanmaan toimintoja ja syventää asiakassuhteita

Toimistolle projektipäälliköksi on uusimpana nimitetty Arvi ”Tapsa” Lehto, joka kertoo, miten toiminnan virkistyminen alueella on näkynyt hänen työssään.

27.4.2020

Cervivuosiltaan vanhin mestari kertoo

”Hulluhan sitä olisi, jos väittäisi, että Cervillä ei ole tehty oikeita asioita”, sanoo Mikko Koskinen, Cervityövuosiltaan vanhin cerviläinen.

Bureau veritas

bureau veritas