Synergiaa asiakkaille ilmanvaihto- ja kylmäpalveluissa

Miika Salmela – Tulevaisuuden Cerviläinen

Olen Pohjanmaalta kotoisin ja minulla on pitkä yrittäjätausta. Vuodesta 2009 asti olen tehnyt erilaisia kylmähommia ja matkaan on tarttunut vahva osaaminen kylmätekniikassa ja sen laitteistoista kaikilta osa-alueilta. Kesästä 2021 alkaen olemme tarjonneet kylmätekniikan palveluita osana Cerviä. Jäähallit ja toimitilat ovat meille merkittäviä asiakkaita ja Cervin myötä synergiaa löytyy runsaasti paitsi liike- ja toimitilapuolelta niin myös asuinkiinteistöistä.

Tulin tekemään olosuhdetekniikkaa

Synergiahyödyt ilmanvaihdon kanssa ovat merkittäviä. Esimerkiksi toimitilakohteessa, jossa on jo käyty puhdistamassa ja säätämässä ilmanvaihto ja tehty kaikki tarvittavat työt, saattaa asiakkaasta silti tuntua, ettei ilmanvaihto ei toimi. Ongelma voi kuitenkin olla jäähdytyksessä ja sen me voimme ratkaista.

Kylmäliiketoiminnasta vastaavana johtajana vastaan siitä, että asiakkaittemme palvelut toimivat hyvin. Autan edelleen myös käytännön työssä. Tiimini koostuu kylmäalan osaajista ja nyt Cervin myötä ilmanvaihtoalan osaajista, joten voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisempaa olosuhdetekniikkaa.

Kylmän kanssa ei ole syytä aikailla

Asiakkaittemme järjestelmät ovat monimutkaisia ja kun niihin tulee vika, ei ole syytä aikailla. Kun asiakkaallamme on jokin ongelma, tavoittaa hän meidät heti. Kylmälaitteiden kanssa jää nimittäin helposti kokeneeltakin yleishuoltohenkilöltä homma puolitiehen. Silloin Cervi auttaa. Meillä on osaava ja motivoitunut henkilökunta ja pystymme antamaan henkilökohtaista palvelua. Homma tulee hoitaa nopeasti ja laadukkaasti.

Tulevaisuudessa haluan siirtää ja jakaa kylmäalan osaamista koko taloon. Tämä onnistuu hyvin Cervin Mestariopiston sisäisen koulutusmallin ja oppilaitosyhteistyön avulla.

Tehtäväni on keskittyä asiakkaisiin ja kuunnella heidän tarpeitaan

Tähän asti olen työskennellyt itsenäisesti ja hoitanut sekä asiakashankinnan että kaikki käytännön työt itsekseni. Vastuu on ollut laaja-alaista mutta myös kasvun esteenä.

Esteet poistuvat nyt Cervin myötä – tekeminen helpottuu ja toimintamalli on selkeämpää.

Cervin myyntiorganisaation myötä myös uusien asiakkaiden palveleminen helpottuu. Cervin vahva digitaalisuus tule näkymään tuotannon hallinnan kautta. Jatkossa meillä on yksi yhteinen järjestelmä, jonka kautta asiakas saa esimerkiksi kattavat raportit tehdystä työstä ja laitteistoissa havaituista mahdollisista puutteista.

Tekniikka kiinnostaa myös vapaa-ajalla. Kuulun Vantaan moottorikerhoon ja meillä on kiva porukka, jonka kanssa olen jo pitkään päristellyt enduroradoilla. Yhdessä tekeminen on minulle tärkeää.

 

Ota yhteyttä

Pyrimme ymmärtämään aina aidosti asiakkaan tarpeet ja tuomaan juuri niihin sopivat jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisut ja -palvelut.  Ota yhteyttä, niin tutkitaan ja hoidetaan homma!

Pyydä tarjous

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

2.1.2024

Cervin uusi myyntijohtaja, Kari Ämmälä, tarjoaa asiakkaille vastaleivottua palvelua ilman kermakakkukuorrutuksia.

Cervin uutena myyntijohtajana on vuoden alussa aloittanut Kari Ämmälä. Kari siirtyi tehtäväänsä Greenstep Oy:n palveluksesta. Kari on kokenut myynnin konkari ja on yli 30-vuotisen uransa aikana ehtinyt myymään niin tuotteita, kiloja, kappaleita, palveluita kuin myös huolto- ja palvelusopimuksiakin. Cervin palvelut koostuvat olosuhdetekniikan kokonaisuudesta, eli ilmanvaihdosta, jäähdytyksestä ja lämmityksestä. Nämä ovat energiatehokkuusvaatimusten ja vastuullisen kiinteistönpidon kannalta […]

19.6.2023

Nimitysuutinen: Cervin uusi henkilöstöjohtaja on Sari Hagelberg

Cervin henkilöstöjohtajana on aloittanut 12.6.2023 Sari Hagelberg. Sari on pitkän linjan HR-konkari ja rakennusalan toimintakenttä on hänelle perin pohjin tuttu. Hän on toimi aiemmin YIT:ssä 19 vuoden ajan monipuolisissa HR- tehtävissä. Cervin tulevaisuuden näkymät ja yrityksen sopivan kompakti koko herättivät kiinnostuksen siirtymään Cerviin. – Jo tämän lyhyen ajankin jälkeen on selvää, että Cervissä on paljon […]

18.3.2022

Pidä huolta itsestäsi, pidä huolta kaveristasi

Käynnistimme Cervissä Pidä huolta-hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin. Kyseessä on pitkäaikainen hanke, joka on jatkossa osa Cervin toimintatapaa.