Sopisiko Cervi sinulle?

Cervi on kovassa kasvussa oleva täyden palvelun ilmanvaihtoalan yritys. Vuonna 2019 olimme koko talotekniikka-alan kovin kasvaja ja uskomme kasvuun tänäkin vuonna. Parannamme työllämme sitä mitä ihmiset hengittävät – mikä voisi olla tärkeämpää työtä?

Käytännössä työ on olemassa olevien ilmanvaihtojärjestelmien ylläpitoa ja vanhan kannan uudistamista energia- ja kustannustehokkailla ratkaisuilla. Samalla luomme kustannussäästöjä kiinteistön omistajille sekä viihtyvyyttä ja terveellisempää elämistä asukkaille.

Työporukkana Cervi on ainutlaatuinen. Vaikka tekijät ovat kohteissa hajallaan, yhteisö toimii ja apua on aina tarjolla.  Meillä jokainen kantaa ylpeänä firman värejä. Cervi onkin ehkä enemmän joukkue kuin yritys.

Avoimet työpaikat

Työnjohtaja, IV-/hormisaneeraus

Helsinki

Valitse

Kokenut IV-asentaja, huolto

Helsinki

Valitse

Nuohooja

Helsinki

Valitse

Ohjelmistokehittäjä

Helsinki

Valitse

Uratarinoita

Osaamisen kehittäminen – Cervin toiminnan kulmakivi

Cervin Mestariopistossa koulutetaan uusimpien tekniikoiden ja työkalujen taitamisen lisäksi muun muassa työturvallisuutta, ensiapua ja asiakaspalvelua. Myös aktiivinen yhteistyö oppilaitosten kanssa on tärkeä osa toimintaamme.

Cervin Mestariopisto kouluttaa osaajia monella eri tavalla:

  1. Mestari-oppipoika -malli
  2. Oppisopimus
  3. Työharjoittelu
  4. Kurssit ja täydennys-, jatko- ja uudelleenkoulutus

Cervin motto:  ”teemme kaiken paremmin kuin kukaan muu”

Jokaisen ammattilaisen työparina työskentelee oppipoika, jota mestari työn ohessa kouluttaa. Tekemällä oppiminen on tutkitusti tehokkaimpia menetelmiä opittavien asioiden sisäistämiseen. Oppipoika saa harjoitella työtä mestarin tukemana ja lopulta ottaa vastuun työn oikeellisuudesta.

Oppilaitosyhteistyö monen eri oppilaitoksen kanssa tuottaa loistavia tuloksia niin työvoiman kuin tarjottujen työpaikkojen muodossa. Yritys tekee yhteistyötä hyvin varhaisesta vaiheesta lähtien oppilaitosten kanssa (esimerkiksi Keuda, Amiedu, Stadin ammattiopisto, Careeria, Omnia, Luksia) tarjoten sekä oppisopimuspaikkoja että työharjoittelupaikkoja. Työharjoittelijoille maksetaan ateriakorvaus kulloinkin voimassa olevien verottajan ohjeiden mukaisesti. Tavoitteena on kasvattaa alan osaajia ja työllistää heidät myös valmistumisen jälkeen.

Kurssimuotoinen opiskelu järjestetään henkilöstökyselyn palautteiden perusteella sekä henkilökohtaisissa keskusteluissa esiin tulleiden seikkojen perusteella. Osaamisen kehittämiseen panostetaan esimerkiksi myös mentoroinnin, tutoroinnin, osaamisen jakamisen, työ- ja henkilökierron sekä tiimityön keinoin.

 

Cervin Huippujengiläiset kertovat Mestariopistosta

 

Lähdin mukaan Mestariopistoon, sillä Cervi tarjosi mahdollisuuden suorittaa tutkinnon työn ohella, joten tähän oli tartuttava. Työn ja opintojen tekeminen tällä tavalla eli oppisopimuksella on mahtava asia. Koulussa saa tietoja ja ”vinkkejä” mutta sitten itse töissä ne asiat oikeasti oppii niin kuin jokaisessa ammatissa. Tavoitteena oli valmistua ja se toteutui sillä Cervi teki hyvin helpoksi työn ja koulun yhdistämisen. Fiilis on todella hyvä.”

Veton (Vetsku)
IV-huoltohenkilö

 

Tais olla mollissa ilmoitus, että Oppisopimusmahdollisuus tarjolla. Alanvaihto oli houkutteleva tarjous.  Aivan loistava ku saa liksaa ja suurin osa oppimisesta on töissä. Koulussa oppi teoriaa yms. säännöksiä ja vastaavaa miten asiat kuuluu tehdä. Töissä sitten oppi itse tekemisen.”

Kari
IV-asentaja

Bureau veritas

bureau veritas