Projektipäällikkö mittaus- ja säätöyksikköön

Haemme Cervin Huippujengiin Helsinkiin PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ ilmanvaihdon mittaus- ja säätöyksikköön vastaamaan uuden yksikön työnjohdosta.

Otat työssäsi kokonaisvastuun yksikön tuloksellisesta kehittämisestä sekä eteenpäin viemisestä. Toimit oman tiimisi esimiehenä, osaat johtaa ihmisiä ja sinulla on hyvä ymmärrys ilmanvaihtojärjestelmien toiminnasta.

Työssäsi lasket tarjouksia, joten sinulla löytyy kokemusta urakkalaskennasta ja tulosvastuullisena talousosaamisesi on hyvä. Projektimaailmassa työskennelleenä tunnet alan yleiset sopimusehdot, nautit neuvottelutilanteista eikä asiakasrajapinnassa toimiminen ole sinulle vierasta.

Viet omalla esimerkilläsi toimintaa eteenpäin ja olet valmis astumaan mukaan kehittyvään ja kasvavaan Cervin Huippujengiin, missä loistava asiakaskokemus ja työntekijöiden tyytyväisyys ovat etusijalla.

Tarjoamme sinulle paikan kasvuyrityksessä, jossa on nyt mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan työnkuvaansa. Tehtävä on uusi, etkä tule kenenkään tilalle.

Cervin Mestariopistossa sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Huippuesimiesjoukkoa, jonka työn laadun takeena toimii mm. Lähiesimiestyön ammattitutkinto, jonka meillä pääsee suorittamaan työn ohessa. Ehdoton etu on myös ison yrityksen mukanaan tuoma kollegajoukko, jolta on aina saatavissa apua ja tukea. Mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan pestin lisäksi tarjoamme tietenkin kilpailukykyisen palkkauksen, henkilöstöetuohjelman ja yhtään valehtelematta maailman parhaat työkaverit.

Edellytämme sinulta

  • aiempaa kokemusta työnjohtajana tai projektipäällikkönä vastaavassa tehtävässä vähintään 2 vuotta
  • esimieskokemusta
  • hyvää ymmärrystä ilmanvaihtojärjestelmien toiminnasta, niiden ohjauksista ja rakennuksien tilojen välisistä painesuhteista.
  • IMS-järjestelmän ymmärrystä

Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tiimipelaaja ja valmis liittymään tulevaisuuden tekijöihin. Työsi tueksi saat meiltä 170 cerviläisen supervoimat.

Olethan vikkelä! Palkkaamme projektipäällikön heti kun sopiva hakija löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin yksikönpäällikkö Markus Salmela, +358 40 580 1142, markus.salmela@cervi.fi

Bureau veritas

bureau veritas