26.5.2020 Uutinen

Jatkamme taas savuhormien nuohousta

Nuohousalan keskusliitto ja Sisäministeriö ovat 13.5.2020 luopuneet suosituksesta nuohousten siirtämiseksi koronavirusepidemian aikana. Paloturvallisuussyistä on tärkeää, etteivät rakennusten omistajat siirrä nuohouksia perusteettomasti ja että säännöllisessä käytössä olevat tulisijat ja savuhormit nuohotaan säädetyin määrävälein.

11.5.2020

Cervin digitalisaation kehittäminen jatkuu määrätietoisesti vahvistaen etumatkaa alan suunnannäyttäjänä.

Osana digitalisoinnin kehittämistä on vahva panostus ilmanvaihtojärjestelmien modernisointiin yhteistyössä edistyksellistä teknologiaa hyödyntävien laitetoimittajien kanssa.

11.5.2020

Cervin pyrkimyksenä on aina tuottaa parempaa sisäilmanlaatua sekä asumisviihtyisyyttä.

Ilmanvaihdon modernisointi on ajankohtaista. Tarpeenmukainen ilmanvaihto tuo käyttäjille viihtyvyyttä ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta.

6.5.2020

Tiedote: Huippukasvun tehnyt Cervi käänsi koronakriisin mahdollisuudeksi: “Siirryimme suoraan strategian seuraavaan vaiheeseen”

Liikevaihdossa 75 prosentin kasvu – yksi kilpailutekijöistä on digitaalinen edelläkävijyys alalla. Koronapandemia vauhditti suunnitelmia uuteen suuntaan.

27.4.2020

Cervivuosiltaan vanhin mestari kertoo

”Hulluhan sitä olisi, jos väittäisi, että Cervillä ei ole tehty oikeita asioita”, sanoo Mikko Koskinen, Cervityövuosiltaan vanhin cerviläinen.

24.4.2020

Markus Salmelasta yksikönpäällikkö Cervin IV-huoltoon Uudellemaalle

On hienoa saada jakaa vastuuta eteenpäin Markukselle nimeämällä hänet yksikönpäälliköksi huoltoon Uudellemaalle. Cervin kasvaessa myös cerviläiset kasvavat tehtävissään sekä joukkueena että yksilöinä.

17.4.2020

Sisäilman laatu nousee nyt entistä tärkeämmäksi, kun vietämme paljon aikaa kotona

Nyt kun olemme vetäytyneet koteihin entistä tiiviimmin, on ilmanvaihto koetuksella. Kokosimme vinkit siihen, miten kodin sisäilmaan voi itse vaikuttaa ja näin tehostaa omaa hyvinvointia.

3.4.2020

Rajoitamme savuhormien nuohousta toistaiseksi.

Olemme perinteisesti tarjonneet savuhormien nuohouspalvelua toiminta-alueillamme keväisin. Sisäministeriö suosittaa kuitenkin kiinteistöjen nuohouksen siirtämistä koronapandemian takia myöhempään ajankohtaan, ellei nuohouksen tekeminen ole välttämätöntä. Jos kuitenkin koette, että nuohouskäynti olisi tarpeellinen, on käynnin tarve hyvä arvioida puhelimitse nuohoojan kanssa ennen nuohouksen tilaamista.

11.3.2020

Seppo Puhakainen on nimitetty Cervin kehityspäälliköksi

”On hienoa saada Seppo meidän Huippujengiimme. Asiakkaita ja toimintaa tukeva prosessi- ja järjestelmäkehitys sekä palveluiden järkevä tuotteistaminen ovat Cervin kilpailukyvyn ja erottautumisen välineinä todella tärkeässä roolissa.”

5.3.2020

Harri Lindströmistä Cervin uusi aluejohtaja Pirkanmaalle

”Saimme Tampereen toimintojen vetäjäksi kokeneen johtajan joka tuo asiakkaille laaja-alaista osaamista LVI-alalta.”

Tilaa uutiskirje

Sähköpostiosoite

Cervi somessa

5.6.2020

Tiesitkö, että tarkastus- ja säätökierrosten avulla varmistetaan esimerkiksi puhdistuksen jälkeen ilmanvaihdon laadukas lopputulos. Rakennus tällöin tilaan, jossa kosteus poistuu tehokkaasti, ilma kulkee jokaisessa huoneessa ja tuloilmaa tulee tarpeeksi. Ilmastoinnin oikean tasapainon löytäminen edellyttää tarkkoja mittalaitteita ja ammattiosaamista mittaustulosten tulkitsemiseen, joten se kannattaa teettää aina ammattilaisella. Myös ilmanvaihtokanavien puhdistus kannattaa jättää ammattilaiselle. Eli Cerville👍 Täältä löydät […]

29.5.2020

Cervilliset onnittelut kaikille valmistuville ja koulunsa päättäville😀🌞🌞🥳

29.5.2020

Cervilliset onnittelut kaikille valmistuville ja koulunsa päättäville! 😀🌞 Cervin Mestariopistossakin opiskelee tällä hetkellä useita IV-alalle valmistuvia yhteistyössä Taitotalo ’n kanssa.

29.5.2020

Vehreyttä vastassa lounastauolla🌱🌿🌳 🌞 #ivasentaja #cervi #lounastauko #kesätulee #ilmanvaihto

28.5.2020

Koronaviruksen riskiryhmäläiset eivät saa enää siirtää nuohousta – suojaustoimenpiteet sovittava ennakkoon nuohoojan kanssa #nuohous https://t.co/GllVZPfFPc

28.5.2020

Sisäministeriö suosittaa – Huomio nuohoukseen! Nuohous kannattaa tehdä jo kesän aikana – näin vältät syksyn ruuhkat. Epidemian edellyttämistä toimintatavoista ja nuohouksen hinnasta on hyvä sopia jo tilausvaiheessa.

27.5.2020

Nyt on lupa tehdä nuohousta ja mikäs täällä on kierroksella näin kesäisissä maisemissa😀🌞 Pidetään kaikki huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta. #nuohous #kesätulee

26.5.2020

Taas nuohotaan! Paloturvallisuussyistä on tärkeää, etteivät rakennusten omistajat siirrä nuohouksia perusteettomasti ja että säännöllisessä käytössä olevat tulisijat ja savuhormit nuohotaan säädetyin määrävälein. – Ja meiltähän siihen löytyy ammattinuohoojat👍Koronaepidemian aikana on voimssa erityisohjeet, jotka voit lukea alta. Jatkamme taas savuhormien nuohousta – Cervi

Bureau veritas

bureau veritas