11.6.2021 Referenssi

Yhteistyö Cervin kanssa on luottamuksen arvoinen

Case: OP Isännöinti Itä-Uusimaa Oy

Ilmanvaihto on aina tapetilla. Koen, että homma on meidän asiakkaillemme räätälöityä ja meillä on molemminpuolista luottamusta tekemiseen ja toimintakykyyn.

OP Isännöinti Itä-Uusimaa Oy:llä on toimintaa Porvoossa, Mäntsälässä, Sipoossa, Loviisassa ja Helsingissä. Yritys vastaa 375 yhtiön isännöinnistä, johon mahtuu mukaan sekä asuin- että liikekiinteistöjä noin 10500 huoneiston verran. Mukana on muutama suurkeittiökin. Isännöitsijä Johan Nyholmin mukaan ilmanvaihto on aina tapetilla ja työskentely ihmisten kodeissa, asettaa korkeat vaatimukset työn tekijöille ja työlle. Näin hän kertoo yhteistyöstä Cervin kanssa:

”Cervin kanssa on tehty ilmanvaihdon puhdistustöitä ja huoltoja jo pitkään. Muutamiin kohteisiin on tehty myös ilmanvaihdon modernisointeja asentamalla uudet energiaa säästävät laitteet ja venttiilit.

Yhteistyö Cervin kanssa alkoi jo vuonna 2016 Petri Valveen ja Karl Jensenin tulessa vetämään Cervin toimintaa. Petri on IV-alan yksi Suomen painavimpia nimiä ja hänellä on paljon syväosaamista taustalla.

Homma on meidän asiakkaillemme räätälöityä

Toiminta Cervin kanssa on onnistunut erityisen hyvin. Heti alkuun luotiin toimiva systeemi, jota on matkan varrella yhdessä myös kehitetty – aina siitä lähtien miten laaditaan tiedotteet ja pidetään vuorovaikutusta yllä. Koen, että homma on meidän asiakkaillemme räätälöityä ja meillä on molemminpuolista luottamusta tekemiseen ja toimintakykyyn.

Pysyn hyvin kärryillä missä mennään. Cervin Saara-järjestelmä kertoo minulle tilannetiedot projekteista ja voin puolestani tiedottaa asioista eteenpäin. Raportointi ja sen yhteydessä tulevat toimenpidesuositukset ovat erinomaisia. Lisäksi suurimpaan osaan niistä Cervi voi tarjota korjaukset. Arvokkaaksi koen, että voin siitä huolimatta pyytää vertailevan tarjouksen muualtakin, eikä raportti mitenkään sido asiakasta.

Työskentely ihmisten kodeissa, asettaa korkeat vaatimukset työn tekijöille ja työlle

Vaadin yhteistyökumppaneilta paljon, koska minun toimintani mitataan usein heidän työnsä laadun kautta.  Jos jotain töpeksitään, niin se on kuin minä olisin epäonnistunut ja sitä en hyväksy.

Työskentely ihmisten kodeissa, asettaa korkeat vaatimukset työn tekijöille ja työlle. Näihinkin Cervi on vastannut hyvin. Kun asiat tapahtuu, huomamaattomasti, niin silloin homma toimii. Huonoa palautetta ei ole juurikaan tullut. Asukastiedotteet ovat selkeitä ja saan tiedon niiden jakelusta etukäteen, vaikka Cervi hoitaakin ne puolestani.

Nämä kaikki ovat erittäin hyviä juttuja – myös se, että on mahdollista tehdä palveluista ylläpitosopimuksia.”

Muun muassa Kaivokatu 21-23 upeaan puutalokortteliin Porvoossa Cervi on tehnyt ilmanvaihdon puhdistukset ja säädöt.

 

Ota yhteyttä

Cervi on täyden palvelun ilmanvaihtoalan yritys. Siihen kuuluu luonnollisesti myös, että olemme täällä asiakkaitamme varten. Vastaamme siitä, että rakennuksissa on hyvä sisäilman laatu ja korvausilma on puhdasta. Oli tarpeesi tai toiveesi mikä tahansa, me haluamme kuulla sen.

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Referenssi

Uutisvirta

7.10.2022

Arvotalon asukkaille raikkaampaa sisäilmaa ilmanvaihtoremontilla

Vanhat painovoimaiset talot ovat aina erilaisia ja ne vaativat asiantuntevaa huomiota. Kun korjausurakkan suunnittelu ja toteutus saadaan toimimaan saumattomasti, painovoimainenkin rakennus saadaan täyttämään tämän päivän vaatimukset.

5.4.2022

Cervi uusi ilmanvaihtolaitteet kymmeniin Asuntosäätiön kohteisiin – Pilottikohteessa saavutettiin lähes 30 % säästöt lämmityskustannuksissa tarpeenmukaisen ilmanvaihdon ja älykkään lämmönsäädön yhdistämisellä

Cervi uusi ilmanvaihtolaitteet kymmeniin Asuntosäätiön kohteisiin. Pilottikohteessa saavutettiin lähes 30 % säästöt lämmityskustannuksissa tarpeenmukaisen ilmanvaihdon ja älykkään lämmönsäädön yhdistämisellä.

14.1.2022

Jumbossa hyödynnetään kierrätysenergiaa – lämmön talteentotto keskeisessä roolissa

Vihreät arvot ja kierrätysenergiaa – siitä se ajatus lähti. Kauppakeskus Jumbossa hyödynnetään nyt lämmöntalteenotolla kierrätysenergiaa.

Bureau veritas

bureau veritas