Yhteistyö Cervin kanssa on luottamuksen arvoinen

Case: OP Isännöinti Itä-Uusimaa Oy

Ilmanvaihto on aina tapetilla. Koen, että homma on meidän asiakkaillemme räätälöityä ja meillä on molemminpuolista luottamusta tekemiseen ja toimintakykyyn.

OP Isännöinti Itä-Uusimaa Oy:llä on toimintaa Porvoossa, Mäntsälässä, Sipoossa, Loviisassa ja Helsingissä. Yritys vastaa 375 yhtiön isännöinnistä, johon mahtuu mukaan sekä asuin- että liikekiinteistöjä noin 10500 huoneiston verran. Mukana on muutama suurkeittiökin. Isännöitsijä Johan Nyholmin mukaan ilmanvaihto on aina tapetilla ja työskentely ihmisten kodeissa, asettaa korkeat vaatimukset työn tekijöille ja työlle. Näin hän kertoo yhteistyöstä Cervin kanssa:

”Cervin kanssa on tehty ilmanvaihdon puhdistustöitä ja huoltoja jo pitkään. Muutamiin kohteisiin on tehty myös ilmanvaihdon modernisointeja asentamalla uudet energiaa säästävät laitteet ja venttiilit.

Yhteistyö Cervin kanssa alkoi jo vuonna 2016 Petri Valveen ja Karl Jensenin tulessa vetämään Cervin toimintaa. Petri on IV-alan yksi Suomen painavimpia nimiä ja hänellä on paljon syväosaamista taustalla.

Homma on meidän asiakkaillemme räätälöityä

Toiminta Cervin kanssa on onnistunut erityisen hyvin. Heti alkuun luotiin toimiva systeemi, jota on matkan varrella yhdessä myös kehitetty – aina siitä lähtien miten laaditaan tiedotteet ja pidetään vuorovaikutusta yllä. Koen, että homma on meidän asiakkaillemme räätälöityä ja meillä on molemminpuolista luottamusta tekemiseen ja toimintakykyyn.

Pysyn hyvin kärryillä missä mennään. Cervin Saara-järjestelmä kertoo minulle tilannetiedot projekteista ja voin puolestani tiedottaa asioista eteenpäin. Raportointi ja sen yhteydessä tulevat toimenpidesuositukset ovat erinomaisia. Lisäksi suurimpaan osaan niistä Cervi voi tarjota korjaukset. Arvokkaaksi koen, että voin siitä huolimatta pyytää vertailevan tarjouksen muualtakin, eikä raportti mitenkään sido asiakasta.

Työskentely ihmisten kodeissa, asettaa korkeat vaatimukset työn tekijöille ja työlle

Vaadin yhteistyökumppaneilta paljon, koska minun toimintani mitataan usein heidän työnsä laadun kautta.  Jos jotain töpeksitään, niin se on kuin minä olisin epäonnistunut ja sitä en hyväksy.

Työskentely ihmisten kodeissa, asettaa korkeat vaatimukset työn tekijöille ja työlle. Näihinkin Cervi on vastannut hyvin. Kun asiat tapahtuu, huomamaattomasti, niin silloin homma toimii. Huonoa palautetta ei ole juurikaan tullut. Asukastiedotteet ovat selkeitä ja saan tiedon niiden jakelusta etukäteen, vaikka Cervi hoitaakin ne puolestani.

Nämä kaikki ovat erittäin hyviä juttuja – myös se, että on mahdollista tehdä palveluista ylläpitosopimuksia.”

Muun muassa Kaivokatu 21-23 upeaan puutalokortteliin Porvoossa Cervi on tehnyt ilmanvaihdon puhdistukset ja säädöt.

 

Ota yhteyttä

Cervi on täyden palvelun ilmanvaihtoalan yritys. Siihen kuuluu luonnollisesti myös, että olemme täällä asiakkaitamme varten. Vastaamme siitä, että rakennuksissa on hyvä sisäilman laatu ja korvausilma on puhdasta. Oli tarpeesi tai toiveesi mikä tahansa, me haluamme kuulla sen.

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Modernisointi Puhdas sisäilma Referenssi

Uutisvirta

26.9.2023

Säännöllinen vuosihuolto pitää oppilaitoksen kylmälaitteet kunnossa

Case: Mercuria Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva Mercuria on laaja oppilaitos monipuolisine tiloineen ja tuhansine opiskelijoineen. Koulun arki on vilkasta, ja sen tilojen kylmälaitteet ovat olennainen osa päivittäistä toimintaa. Kuinka Mercuria pitää kylmälaitteensa kunnossa ja varmistaa, että ne toimivat moitteettomasti? Tutustu tarinaan säännöllisestä vuosihuollosta, yhteistyöstä Cervin kanssa ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevassa Mercuriassa on neliöitä […]

25.4.2023

Painovoimainen ilmanvaihto on villi länsi

Kantakaupunkien kalleimmissa neliöissä asuvien sisäilma on yleisesti maan huonointa – määräysten puolesta painovoimaista ilmanvaihtoa ei säädellä tai valvota Etenkin kantakaupungissa valtaosa kiinteistöistä on rakennettu 1900-luvun alkupuolella tai ennen sitä. Pääsääntöisesti niissä on edelleen sen aikainen, eli painovoimainen ilmanvaihto. Nykykäsitysten mukaan painovoimaista ilmanvaihtoa ei oikeastaan edes pidetä ilmanvaihtona, sillä sen toimivuus vaihtelee huomattavasti esimerkiksi kiinteistön kunnon, […]

13.4.2023

Painovoimaisen kiinteistön ilmanvaihdon parantaminen

Painovoimaisen kiinteistön ilmanvaihdon parantaminen voi tuntua haastavalta, mutta siihenkin löytyy fiksummat ratkaisut kuin ikkunasta tuulettaminen. Esimerkiksi mekaaniset vedonparantajat voidaan asentaa ilman suurempia rakennusteknisiä töitä ja vieläpä edullisesti. Tästä hyvänä esimerkkikohteena on 1960-luvulla rakennettu Asunto-osakeyhtiö Lokkisaarentie Helsingin Vuosaaressa, missä Cervi tehosti kuuden painovoimaisen talon ilmanvaihtoa asentamalla kaikkiin hormeihin Turbovent-vedonparantajat – yhteensä 700 kappaletta!

Bureau veritas

bureau veritas