Vi förbättrar livskvaliteten genom att förbättra inomhusluftens kvalitet.

Cervi är den mest ansvarskännande och förutseende föregångaren inom ventilation. För kunderna är vi en partner som erbjuder heltäckande tjänster och kontinuitet. Vi satsar på våra anställda, vår maskinpark och på den digitala utvecklingen. På alla nivåer gör vi genomtänkta slutförda projekt. Tack vare vårt agerande bygger vi upp förtroendet för oss och stärker vårt överlägsna rykte inom branschen.

Men framför allt är Cervi ett företag som består av människor. En arbetsgemenskap där var och en uppfyller sin plikt och ser till att även de övriga klarar av sina uppgifter. I praktiken betyder det att vi hjälper varandra. Och trots att vi är decentraliserade i de olika arbetsprojekten fungerar samarbetet och hjälp finns alltid att få.

Hos oss bär vi alla stolt vårt företags färger. Cervi är kanske mera ett lag än ett företag.

Cervis verksamhetsområden

• Huvudstadsregionen och det övriga Nyland
• Birkaland, Egentliga Tavastland och Päijänne Tavastland
• Kymmenedalen, Östnyland och Södra Savolax
• Egentliga Finland

Petri Valve ja Karl Jensen berättar om Cervi

Cervis mission

Vår mission är att vara den bästa partnern inom ventilation för våra kunder. Vi vill genuint förstå kundens behov och komma med lösningar och tjänster genom vilka vi förbättrar inomhusluftens kvalitet och därmed även livskvaliteten. Utöver den ekonomiska besparingen sparas energi och naturresurser och koldioxidavtrycket blir mindre.

Cervis värden

Rakryggad

De Cervi-anställda har en unik yrkesstolthet, som märks när man möts på fältet, men även på kontoret. Vi håller inga tomma försäljningstal eller talar fikonspråk och vi bekräftar allt vi säger genom det vi gör. Vi försäkrar oss om att kunderna är nöjda och att vår verksamhet är lönsam på alla nivåer.

Föregångare

Cervi har de bästa proffsen till sitt förfogande de bästa arbetsredskapen. Hos oss betyder digitalisering effektivare informationsgång och transparens. Det är även en hederssak att hållbar utveckling och ansvarsfullhet har en central betydelse i vår verksamhet.

Mänsklig

Alla vill arbeta tillsammans med trevliga typer. Man litar på oss eftersom vi gång efter annan visat att vi är värda förtroendet. Värdesättandet av arbetet och människorna samt en sund humor bär långt i vardagslivet.

De Cervi-anställda

Cervis Toppgäng representerar den bästa yrkeskunskapen som branschen har att erbjuda. Vårt kunnande har sin början i åratal av erfarenhet, men även i vårt system ”från gesäll till mästare”-

Puhdas sisäilma

Våra partners

Entos Oy

Professionell HVAC -byggautomation sedan 1977.

Entos

Ventia

Schaktsanering FuranFlex® relining

Ventia

Enervent

Med värmepump utrustade luftkonditioneringsaggregat och fastigheters energiadministrationsteknik.

Enervent

Kesair

Av proffs planerade och tillverkade ventilationsaggregat.
Kesair

Ansvarsfullhet

För oss innebär ansvarsfullhet främjande av hållbar utveckling och framgångsrik affärsverksamhet. Samtidigt stärker vi förtroendet för våra intressegrupper. Cervis hela lag följer dessa regler och vi förutsätter detsamma av våra partners.

Läs mera