2.5.2023 Uutinen

Cervi jatkaa kasvua ja ostaa Teknika Groupin

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi vahvistaa toimintaansa Uudellamaalla ostamalla Teknika Group Oy:n. Teknika Groupiin kuuluvat Tuloilma.com Helsinki Oy ja Kylmätehdas Oy Porvoosta. Yrityskaupallaan Cervi jatkaa vahvaa kasvuaan.

Solmittu yrityskauppa täydentää etenkin ilmanvaihdon korjausurakoinnin ja kylmätekniikan liiketoimintoja.

– Nyt tehty yrityskauppa on meille tärkeä ja luo erinomaiset edellytykset palvella pääkaupunkiseudulla olevia asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin. Kaupan myötä saamme käyttöömme vahvemmat resurssit etenkin korjausurakoinnin ja kylmätekniikan osalta, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

– Yhdessä Cervin kanssa voimme palvella asiakkaitamme nyt laajemmin, esimerkiksi ilmanvaihdon modernisoinnin ja huoltojenkin osalta, toteavat Tuloilma.com Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Toni Vainio ja Kylmätehtaan toimitusjohtaja Jarno Mäkinen

Yrityskaupassa Tuloilma.com ja Kylmätehdas liittyvät osaksi Cervi-konsernia. Yritykset jatkavat toimintaansa nykyisten nimiensä alla, ja työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Sekä Tuloilma että Kylmätehdas ovat tunnettuja ja paikallisesti arvostettuja toimijoita. Kaupan myötä saamme alan parhaat tekijät kokonaisuudessaan samaan Cervi-perheeseen yhteisen emoyhtiön alle, Valve sanoo.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

26.4.2023

Cervi kulkee työturvallisuudessa kohti maailman kärkeä

Työterveyslaitoksen koordinoima Nolla tapaturmaa -foorumi on myöntänyt vuosittaiset työturvallisuuden tasoluokitukset jäsentyöpaikoilleen. 

Cervi on ollut mukana Nolla tapaturmaa -foorumissa vasta vuoden, mutta olemme tehneet ahkerasti henkilöstön kanssa työtä työturvallisuudesta huolehtimiseksi. Iloitsemmekin kovasti saamastamme tasoluokituksesta vuodelta 2022: Taso II – Kohti maailman kärkeä.

31.3.2023

Cervi jatkaa kasvua ja ostaa pirkanmaalaisen TMP-Ilmastointi Oy:n

Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla Pirkanmaalla toimivan TMP-ilmastointi Oy:n. Yrityskaupallaan Cervi toteuttaa tämän vuoden kasvusuunnitelmiaan ja vahvistaa alueellista toimintaansa.

15.2.2023

Cervi jatkaa kasvuaan – osti forssalaisen Ivason

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla forssalaisen ilmanvaihtoon erikoistuneen Ivaso Oy:n. Yrityskaupan myötä Cervi vahvistaa alueellista läsnäoloaan ja ottaa askeleen kasvusuunnitelmissaan.

Bureau veritas

bureau veritas