2.5.2023 Uutinen

Cervi jatkaa kasvua ja ostaa Teknika Groupin

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi vahvistaa toimintaansa Uudellamaalla ostamalla Teknika Group Oy:n. Teknika Groupiin kuuluvat Tuloilma.com Helsinki Oy ja Kylmätehdas Oy Porvoosta. Yrityskaupallaan Cervi jatkaa vahvaa kasvuaan.

Solmittu yrityskauppa täydentää etenkin ilmanvaihdon korjausurakoinnin ja kylmätekniikan liiketoimintoja.

– Nyt tehty yrityskauppa on meille tärkeä ja luo erinomaiset edellytykset palvella pääkaupunkiseudulla olevia asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin. Kaupan myötä saamme käyttöömme vahvemmat resurssit etenkin korjausurakoinnin ja kylmätekniikan osalta, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

– Yhdessä Cervin kanssa voimme palvella asiakkaitamme nyt laajemmin, esimerkiksi ilmanvaihdon modernisoinnin ja huoltojenkin osalta, toteavat Tuloilma.com Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Toni Vainio ja Kylmätehtaan toimitusjohtaja Jarno Mäkinen

Yrityskaupassa Tuloilma.com ja Kylmätehdas liittyvät osaksi Cervi-konsernia. Yritykset jatkavat toimintaansa nykyisten nimiensä alla, ja työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Sekä Tuloilma että Kylmätehdas ovat tunnettuja ja paikallisesti arvostettuja toimijoita. Kaupan myötä saamme alan parhaat tekijät kokonaisuudessaan samaan Cervi-perheeseen yhteisen emoyhtiön alle, Valve sanoo.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.

17.4.2024

Rahoitusmahdollisuus Cervi Groupin asiakkaille: Helppo tie energiatehokkuuteen

Energiaremontin tai muun projektin rahoittaminen voi olla haasteellinen askel monelle yritykselle, erityisesti taloyhtiöille. Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu tähän pulmaan. Cervi Group on solminut yhteistyösopimuksen rahoituskumppani Funder Financen kanssa, tarjoten asiakkaillemme helpon pääsyn rahoitukseen tarpeidensa mukaan.