2.5.2023 Uutinen

Cervi jatkaa kasvua ja ostaa Teknika Groupin

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi vahvistaa toimintaansa Uudellamaalla ostamalla Teknika Group Oy:n. Teknika Groupiin kuuluvat Tuloilma.com Helsinki Oy ja Kylmätehdas Oy Porvoosta. Yrityskaupallaan Cervi jatkaa vahvaa kasvuaan.

Solmittu yrityskauppa täydentää etenkin ilmanvaihdon korjausurakoinnin ja kylmätekniikan liiketoimintoja.

– Nyt tehty yrityskauppa on meille tärkeä ja luo erinomaiset edellytykset palvella pääkaupunkiseudulla olevia asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin. Kaupan myötä saamme käyttöömme vahvemmat resurssit etenkin korjausurakoinnin ja kylmätekniikan osalta, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

– Yhdessä Cervin kanssa voimme palvella asiakkaitamme nyt laajemmin, esimerkiksi ilmanvaihdon modernisoinnin ja huoltojenkin osalta, toteavat Tuloilma.com Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Toni Vainio ja Kylmätehtaan toimitusjohtaja Jarno Mäkinen

Yrityskaupassa Tuloilma.com ja Kylmätehdas liittyvät osaksi Cervi-konsernia. Yritykset jatkavat toimintaansa nykyisten nimiensä alla, ja työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Sekä Tuloilma että Kylmätehdas ovat tunnettuja ja paikallisesti arvostettuja toimijoita. Kaupan myötä saamme alan parhaat tekijät kokonaisuudessaan samaan Cervi-perheeseen yhteisen emoyhtiön alle, Valve sanoo.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

26.10.2023

Tampereen toimiston tupaantuliaisia vietettiin 25.10.

Cervi Tampere avasi uudet toimitilansa Viinikankatu 45:ssä aluejohtaja Teemu Lehtiön johdolla. Tapahtumaan oli kutsuttu asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tutustumaan Cervin viihtyisiin tiloihin, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet yrityksen tulevaisuuden kasvulle.

11.9.2023

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

1.9.2023

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi. Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille. – Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia […]

Bureau veritas

bureau veritas