15.2.2023 Uutinen

Cervi jatkaa kasvuaan – osti forssalaisen Ivason

Lehdistötiedote 15.2.2023

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla forssalaisen ilmanvaihtoon erikoistuneen Ivaso Oy:n. Yrityskaupan myötä Cervi vahvistaa alueellista läsnäoloaan ja ottaa askeleen kasvusuunnitelmissaan.

Nyt solmittu yrityskauppa on osa Cervin suunnitelmaa kasvaa merkittävästi tänä vuonna ja laajentaa toimintaansa ensivaiheessa etenkin kotimaassa.

– Rakennamme nyt aidosti paikallista, mutta valtakunnallista toimintaa. Ivason yrityskauppa on meille strategisesti tärkeä, sillä pääsemme sen avulla laajentamaan toimintaamme meille uudelle alueelle, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

– Meillä on hyvä markkina-asema Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Forssa näiden alueiden keskellä nähdään luontevana jatkeena. Kauppa vahvistaakin toimintaamme Etelä- ja Länsi-Suomen alueella, Valve jatkaa.

Yrityskaupan myötä Ivaso liittyy osaksi Cervi-konsernia. Yritys jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla ja Ivason työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Ivaso on maineikas, alan pitkän linjan toimija. Kaupan myötä saamme laajennettua merkittävästi vahvuuttamme energiahankkeissa ja korjausrakentamisessa, joille tänä päivänä on paljon kysyntää, Valve sanoo.

Digi-edelläkävijyyttä päästään kaupan myötä skaalaamaan

Cervi on kehittänyt viime vuosina paljon teknologista osaamistaan ja ostanut muun muassa IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThingsin. Nyt Cervin rakentamasta digiosaamisesta päästään nauttimaan myös Ivasolla.

– Saamme Cerviltä paitsi hieman leveämmät hartiat, myös digiosaamista ja valmiit työkalut sen hyödyntämiseen, Ivason toimitusjohtaja Juha Soininen sanoo.

– Olemme tehneet valtavia satsauksia edelläkävijänä ja ottaneet Cervillä alaan nähden suuren digiloikan. Nyt pääsemme skaalaamaan toimintaamme sen osalta ja voimme tarjota myös Ivasolle digitaalisuuden hyödyt, Valve kertoo.


Lisätietoja:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi, p. 0400 435 447


Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Yhtiön palveluksessa on noin 200 ilmanvaihtoalan ammattialaista.

Cervin palvelut kattavat kaikki ilmanvaihdon huoltamiseen, korjaamiseen, saneeraamiseen tarvittavat työt. Teemme konsultointia ja yhteistyötä mm. ilmanvaihdon suunnittelun kanssa. Lisäksi huollamme, korjaamme ja valvomme myös kylmä- ja jäähdytyslaitteet. Missiomme on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme sisäilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.

17.4.2024

Rahoitusmahdollisuus Cervi Groupin asiakkaille: Helppo tie energiatehokkuuteen

Energiaremontin tai muun projektin rahoittaminen voi olla haasteellinen askel monelle yritykselle, erityisesti taloyhtiöille. Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu tähän pulmaan. Cervi Group on solminut yhteistyösopimuksen rahoituskumppani Funder Financen kanssa, tarjoten asiakkaillemme helpon pääsyn rahoitukseen tarpeidensa mukaan.