15.2.2023 Uutinen

Cervi jatkaa kasvuaan – osti forssalaisen Ivason

Lehdistötiedote 15.2.2023

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla forssalaisen ilmanvaihtoon erikoistuneen Ivaso Oy:n. Yrityskaupan myötä Cervi vahvistaa alueellista läsnäoloaan ja ottaa askeleen kasvusuunnitelmissaan.

Nyt solmittu yrityskauppa on osa Cervin suunnitelmaa kasvaa merkittävästi tänä vuonna ja laajentaa toimintaansa ensivaiheessa etenkin kotimaassa.

– Rakennamme nyt aidosti paikallista, mutta valtakunnallista toimintaa. Ivason yrityskauppa on meille strategisesti tärkeä, sillä pääsemme sen avulla laajentamaan toimintaamme meille uudelle alueelle, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

– Meillä on hyvä markkina-asema Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Forssa näiden alueiden keskellä nähdään luontevana jatkeena. Kauppa vahvistaakin toimintaamme Etelä- ja Länsi-Suomen alueella, Valve jatkaa.

Yrityskaupan myötä Ivaso liittyy osaksi Cervi-konsernia. Yritys jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla ja Ivason työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Ivaso on maineikas, alan pitkän linjan toimija. Kaupan myötä saamme laajennettua merkittävästi vahvuuttamme energiahankkeissa ja korjausrakentamisessa, joille tänä päivänä on paljon kysyntää, Valve sanoo.

Digi-edelläkävijyyttä päästään kaupan myötä skaalaamaan

Cervi on kehittänyt viime vuosina paljon teknologista osaamistaan ja ostanut muun muassa IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThingsin. Nyt Cervin rakentamasta digiosaamisesta päästään nauttimaan myös Ivasolla.

– Saamme Cerviltä paitsi hieman leveämmät hartiat, myös digiosaamista ja valmiit työkalut sen hyödyntämiseen, Ivason toimitusjohtaja Juha Soininen sanoo.

– Olemme tehneet valtavia satsauksia edelläkävijänä ja ottaneet Cervillä alaan nähden suuren digiloikan. Nyt pääsemme skaalaamaan toimintaamme sen osalta ja voimme tarjota myös Ivasolle digitaalisuuden hyödyt, Valve kertoo.


Lisätietoja:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi, p. 0400 435 447


Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Yhtiön palveluksessa on noin 200 ilmanvaihtoalan ammattialaista.

Cervin palvelut kattavat kaikki ilmanvaihdon huoltamiseen, korjaamiseen, saneeraamiseen tarvittavat työt. Teemme konsultointia ja yhteistyötä mm. ilmanvaihdon suunnittelun kanssa. Lisäksi huollamme, korjaamme ja valvomme myös kylmä- ja jäähdytyslaitteet. Missiomme on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme sisäilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

19.12.2022

Hyvää joulua ja raikasta uutta vuotta.

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme! Tänä jouluna annamme lahjaksi elämää Itämerelle. Tuemme lahjoituksella Baltic Sea Action Groupin työtä. Hyvää joulua ja raikasta uutta vuotta 2023 koko Cervin Huippujengiltä!

8.11.2022

Cervi ottaa harppauksen matkalla alan kirkkaimmaksi tähdeksi – kehitystä mahdollistamaan uusi omistajakumppani Intera Partners

Cervi saa omistajakumppanikseen kotimaisen pääomasijoitusyhtiön Intera Partnersin. Kauppa kääntää uuden sivun Cervin tarinassa ja mahdollistaa yhtiölle seuraavan vaiheen kunnianhimoisen kasvun ja kehityksen. Arjen toimintaa Cervi jatkaa omana itsenäisenä yrityksenään ja haluaa olla asiakkailleen jatkossakin energiatehokkaan olosuhdetekniikan ketterä ja luotettava kumppani.  Monen menestyneen kasvutarinan takaa löytyvä pääomasijoittaja Intera Partners tulee Cervin uudeksi omistajakumppaniksi yhtiön avainhenkilöiden Petri Valveen […]

6.10.2022

Cerville kunniamaininta Kultainen kypärä -työturvallisuuskilpailussa

Cervi on panostanut vahvasti työturvallisuuden kehittämiseen. Yrityksessä on otettu käyttöön Pidä Huolta! -toimintatapa, jonka tarkoituksena on osallistaa henkilöstöä työturvallisuuden kehittämiseen. Tavoitteena on luoda positiivisen puuttumisen kulttuuri, jossa henkilöstön voimin voidaan ylläpitää ja kehittää työkykyä ja työturvallisuutta. Valintaraati halusikin poikkeuksellisesti antaa erityisen kunniamaininnan Cervi Talotekniikka Oy:lle Kultainen kypärä -työturvallisuuskilpailussa. Voittajaksi selvisi Assemblin Oy, jonka edustaja vastaanotti […]

Bureau veritas

bureau veritas