15.2.2023 Uutinen

Cervi jatkaa kasvuaan – osti forssalaisen Ivason

Lehdistötiedote 15.2.2023

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla forssalaisen ilmanvaihtoon erikoistuneen Ivaso Oy:n. Yrityskaupan myötä Cervi vahvistaa alueellista läsnäoloaan ja ottaa askeleen kasvusuunnitelmissaan.

Nyt solmittu yrityskauppa on osa Cervin suunnitelmaa kasvaa merkittävästi tänä vuonna ja laajentaa toimintaansa ensivaiheessa etenkin kotimaassa.

– Rakennamme nyt aidosti paikallista, mutta valtakunnallista toimintaa. Ivason yrityskauppa on meille strategisesti tärkeä, sillä pääsemme sen avulla laajentamaan toimintaamme meille uudelle alueelle, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

– Meillä on hyvä markkina-asema Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Forssa näiden alueiden keskellä nähdään luontevana jatkeena. Kauppa vahvistaakin toimintaamme Etelä- ja Länsi-Suomen alueella, Valve jatkaa.

Yrityskaupan myötä Ivaso liittyy osaksi Cervi-konsernia. Yritys jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla ja Ivason työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Ivaso on maineikas, alan pitkän linjan toimija. Kaupan myötä saamme laajennettua merkittävästi vahvuuttamme energiahankkeissa ja korjausrakentamisessa, joille tänä päivänä on paljon kysyntää, Valve sanoo.

Digi-edelläkävijyyttä päästään kaupan myötä skaalaamaan

Cervi on kehittänyt viime vuosina paljon teknologista osaamistaan ja ostanut muun muassa IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThingsin. Nyt Cervin rakentamasta digiosaamisesta päästään nauttimaan myös Ivasolla.

– Saamme Cerviltä paitsi hieman leveämmät hartiat, myös digiosaamista ja valmiit työkalut sen hyödyntämiseen, Ivason toimitusjohtaja Juha Soininen sanoo.

– Olemme tehneet valtavia satsauksia edelläkävijänä ja ottaneet Cervillä alaan nähden suuren digiloikan. Nyt pääsemme skaalaamaan toimintaamme sen osalta ja voimme tarjota myös Ivasolle digitaalisuuden hyödyt, Valve kertoo.


Lisätietoja:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi, p. 0400 435 447


Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Yhtiön palveluksessa on noin 200 ilmanvaihtoalan ammattialaista.

Cervin palvelut kattavat kaikki ilmanvaihdon huoltamiseen, korjaamiseen, saneeraamiseen tarvittavat työt. Teemme konsultointia ja yhteistyötä mm. ilmanvaihdon suunnittelun kanssa. Lisäksi huollamme, korjaamme ja valvomme myös kylmä- ja jäähdytyslaitteet. Missiomme on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme sisäilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

11.9.2023

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

1.9.2023

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi. Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille. – Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia […]

19.6.2023

Nimitysuutinen: Cervin uusi henkilöstöjohtaja on Sari Hagelberg

Cervin henkilöstöjohtajana on aloittanut 12.6.2023 Sari Hagelberg. Sari on pitkän linjan HR-konkari ja rakennusalan toimintakenttä on hänelle perin pohjin tuttu. Hän on toimi aiemmin YIT:ssä 19 vuoden ajan monipuolisissa HR- tehtävissä. Cervin tulevaisuuden näkymät ja yrityksen sopivan kompakti koko herättivät kiinnostuksen siirtymään Cerviin. – Jo tämän lyhyen ajankin jälkeen on selvää, että Cervissä on paljon […]

Bureau veritas

bureau veritas