5.4.2024 Uutinen

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa -Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin.

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.

Energiatalo Järvi Oy on vahva toimija Salon ja Turun talousalueilla, tarjoten etenkin lämpöpumpputeknologiaan perustuvia lämmitysratkaisuja ja aurinkoenergiajärjestelmiä.

– Yhteiskunnalla on vahva pyrkimys kohti puhtaampaa energiaa ja pois fossiilisista polttoaineista. Kiinteistöjen osalta lähtökohtana tässä ovat ilmanvaihto ja lämmitys ja niiden energiatehokkuuden ja samalla olosuhdetekniikan parantaminen, kertoo Petri Valve Cervin toimitusjohtaja.

– Energiatalo Järven mukaantulo täydentää Cervin erikoisasiantuntijuutta etenkin lämmityksen ja energiatehokkuuden osalta. Eri teknologioiden tuomia mahdollisuuksia on paljon, ja nämä järjestelyt parantavat maailman tilaa. Tunnistamme, että olemme oikeaan aikaan liikkeellä, Valve jatkaa.

Samaa mieltä on Energiatalo Järvi Oy:n toimitusjohtaja Ari Järvi.
– Ilmastotavoitteet ja energian hinta ovat herättäneet markkinat, ja yhdessä meillä on paljon annettavaa kiinteistökannalle. Yhdistymisemme tuo konserniin myös asioita, joita Cervillä ei vielä ole ollut. Esimerkiksi aurinkoenergiajärjestelmät ovat yksi iso ja kasvava osa liiketoimintaamme lämpöpumppuratkaisujen lisäksi, kertoo Järvi.

”Cervistä saamme tukea ja kumppanin, joka tuntee alan ja tietää miten tästä jatketaan luotettavasti eteenpäin.”

Ari Järvi, toimitusjohtaja, Energiatalo Järvi Oy

Yrityskaupassa Energiatalo Järvi Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa omana yhtiönään ja omalla nimellään. Asiakassuhteet säilyvät ennallaan, ja Energiatalo Järvi Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa Ari Järven johdolla kuten tähänkin asti.

– Cervistä saamme tukea ja kumppanin, joka tuntee alan ja tietää miten tästä jatketaan luotettavasti eteenpäin. Energiatalo Järvi täyttää tänä vuonna 60 vuotta, ja meille tarjoutui hieno mahdollisuus liittyä osaksi kotimaista ja samalla alalla toimivaa talotekniikan ammattilaisryhmää. Yhteistä meille on myös yritysten samanlainen arvopohja, joten tästä on hyvä lähteä kehittymään osana Cervi-konsernia, kertoo Ari Järvi.

– On hienoa saada Cervi Groupiin jälleen yksi perinteikäs ja vahvaa erikoisammattilaisuutta omaava yritys. Konsernin monipuolinen tarjonta ja osaaminen takaavat asiakkaillemme sekä nykyaikaiset olosuhdetekniikan ratkaisut että niiden luotettavan huoltotoiminnan, päättää Valve.

Lisätiedot: Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.

17.4.2024

Rahoitusmahdollisuus Cervi Groupin asiakkaille: Helppo tie energiatehokkuuteen

Energiaremontin tai muun projektin rahoittaminen voi olla haasteellinen askel monelle yritykselle, erityisesti taloyhtiöille. Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu tähän pulmaan. Cervi Group on solminut yhteistyösopimuksen rahoituskumppani Funder Financen kanssa, tarjoten asiakkaillemme helpon pääsyn rahoitukseen tarpeidensa mukaan.