8.7.2024 Uutinen

Cervi ostaa forssalaisen Air-Tikki Oy:n – vuoden kuudes yritysosto

Jari Silvo ja Petri Silvo, Air-Tikki Oy

Cervi ostaa forssalaisen Air-Tikki Oy:n – vuoden kuudes yritysosto

Cervi on ostanut forssalaisen Air-Tikki Oy:n. Tämä on yhtiön kuudes yritysosto tänä vuonna. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskaupallaan Cervi Group jatkaa kasvustrategiaansa vahvistaen asemaansa ilmanvaihdon, jäähdytyksen ja lämmityksen markkinoilla.

– Air-Tikki on erikoistunut ilmanvaihdon huoltoon ja korjausrakentamiseen, ja se täydentää erinomaisesti Cervin läsnäoloa Turku-Tampere-Helsinki-akselilla ja niiden väliin jäävillä alueilla, kertoo Cervin toimitusjohtaja Petri Valve.

Yritys on tunnettu laadukkaista ratkaisuistaan ja asiakaslähtöisestä palvelustaan, ja se on toiminut alalla lähes 30 vuotta.

Air-Tikki on pitkän linjan perheyritys, jonka perustin yhdessä isäni ja veljeni Petri Silvon kanssa. Olemme erikoistuneet ilmanvaihdon puhdistukseen, huoltoon ja urakointiin mistä meillä on laajaa alan osaamista. Yrityksemme työllistää myös perheemme jäseniä ja yrityksen jatkuvuus on tärkeää meille kaikille, kertoo Air Tikin toimitusjohtaja Jari Silvo yrityskaupan taustoista.

Olosuhdetekniikan tarve ja tärkeys lisääntyvät, ja alalla on paljon mahdollisuuksia Cervi Groupin yrityksille.

– Kasvumahdollisuuksien hyödyntäminen vaatii erikoisosaamista ja laajempia resursseja, joita saamme nyt Cervin kautta. Cervi on vakuuttanut meidät toiminnallaan ja uskottavuudellaan. Tämä yrityskauppa vahvistaa kykyämme tarjota asiakkaillemme laajempia palveluja ja parantaa yhteistyötämme entisestään, kertoo Silvo ja jatkaa,

– Näemme yhteistyön Cervin kanssa loistavana tilaisuutena kasvaa yhdessä. Yhdistyminen Cerviin tarjoaa meille suuremmat ympyrät ja laajemmat kontaktit, jotka tukevat kasvua ja tarjoavat nuorisollemmekin mahdollisuuksia jatkaa alalla.

–  Jari ja Petri Silvo ovat pitkän linjan yrittäjiä, joilla on rautainen kokemus ilmanvaihtoalalta. Meillä on ollut jonkin verran yhteistä historiaa ja hyvää yhteistyötä jo aiemmin, esimerkiksi Ivason ja muiden tytäryritystemme kanssa. Air-Tikki on hieno yhtiö, jossa on jatkuvuutta ja toisen polven kokemusta. Jari ja Petri Silvo jatkavat merkittävinä Cervin omistajina, mikä takaa toiminnan jatkuvuuden ja vahvistaa yhteistä kasvutavoitettamme, kertoo Valve.

Yrityskaupassa Air-Tikki Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa omana yhtiönään ja omalla nimellään. Asiakassuhteet säilyvät ennallaan, ja Air-Tikki Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Lisätietoja:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Oy
puh. +358 40 043 5447
sähköposti: petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

27.6.2024

Cervi ostaa turkulaisen ilmanvaihtourakoitsija Modul-Kanava Oy:n

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi on ostanut turkulaisen Modul-Kanava Oy:n koko osakekannan. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskauppa on Cerville jo viides tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Kaupan myötä Cervi Group saa lisää osaamista ja vakiinnuttaa asemaansa Varsinais-Suomen talousalueella. – Modul-Kanava täydentää Cervi Groupin […]

27.6.2024

Cervi on nyt Cervi

Cervi on nyt virallisesti, lyhyesti ja ytimekkäästi Cervi Oy. Y-tunnus ja tilinumero säilyvät ennallaan.  Nimen muutoksella ei ole vaikutusta Cervin toimintaan tai palveluihin ja Cervi Oy vastaa kaikista aiemmin Cervi Talotekniikka Oy:n nimissä tehdyistä tarjouksista ja sopimuksista. Uudet sopimukset ja tarjoukset tehdään Cervi Oy:n nimissä. Virallisiin lomakkeisiin ja muuhun materiaaliin nimen muutos tullaan tekemään vaiheittain […]

31.5.2024

Cervi ostaa Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n – Laajennamme palvelutarjontaamme ja vahvistamme yhdessä asemaamme olosuhdetekniikan johtavana yhtiönä.

Cervi on ostanut Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n koko osakekannan. Tämä strateginen yritysosto tukee Cervin kasvutavoitteita ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään Uudenmaan alueella. Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla brändeillään, tarjoten asiakkaille yhdessä laajemman valikoiman energiatehokkaita jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.