31.5.2024 Uutinen

Cervi ostaa Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n – Laajennamme palvelutarjontaamme ja vahvistamme yhdessä asemaamme olosuhdetekniikan johtavana yhtiönä.

Cervi on ostanut Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n koko osakekannan. Tämä strateginen yritysosto tukee Cervin kasvutavoitteita ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään Uudenmaan alueella. Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla brändeillään, tarjoten asiakkaille yhdessä laajemman valikoiman energiatehokkaita jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.

Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy -kasvu ja taustat

Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy on perustettu vuonna 2006. Yhtiön nykyisellä toimitusjohtajalla Jani Eskelisellä on yhteensä 21 vuoden kokemus yrittäjänä toimisestä. Eskelinen on vienyt yritystä menestyksekkäästi eteenpäin ja on innolla odottamassa uutta vaihetta yhteistyössä Cervin kanssa. Yhtiön liikevaihto tilikaudella 4/2022 – 4/2023 oli 5 miljoonaa euroa, ja henkilöstöä on 13. Tilaus- ja tarjouskanta on hyvä ja Eskelinen arvioi, että kuluvan tilikauden liikevaihto ylittää 5 miljoonaa euroa.

Cervi Groupin taustat ja strategia

Vuonna 2014 perustetun Cervi Groupin liikevaihto vuonna 2023 oli 39 miljoonaa euroa, ja konserni työllistää nyt noin 360 henkilöä. Cervi Talotekniikan lisäksi konserniin kuuluu yhdeksän sen 100-prosenttisesti omistamaa tytäryritystä ja toimintaa on Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Kymenlaaksossa, Etelä-Savossa ja Pohjanmaalla. Vuodelle 2024 konsernin liikevaihtotavoite 80 miljoonaa euroa. Cervin tekee kiinteistöistä energiatehokkaampia ja viihtyisämpiä, vähentää energian kulutusta ja käyttökustannuksia sekä parantaa käyttömukavuutta.

Synergiaetuja ja laajentuva palveluvalikoima

Cervin ja Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n palvelutarjonnat täydentävät oivallisesti toisiaan. Kaikki Cervi Groupin yhtiöt toimivat itsenäisesti, mutta hyödyntävät samalla vahvaa synergiaa konsernin sisällä. Tämä mahdollistaa asiakkaille huomattavasti laajemman palveluvalikoiman sekä energiatehokkaan jäähdytyksen, lämmityksen ja ilmanvaihdon ratkaisuja, joita tarjoavat olosuhdetekniikan erikoisasiantuntijat.

Toimitusjohtajien kommentit

Jani Eskelinen, Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy

Jani Eskelinen, Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja, kommentoi yrityskauppaa:

”Tämä yrityskauppa tuo meille tukea kasvuun ja yhtenäiset toimintatavat, mikä vaikutti myyntipäätökseeni. Petri Valven kanssa yhteinen tausta ja tuttuus entuudestaan vahvisti päätöstäni. Innokkaina odotamme tulevaa yhteistyötä Cervin ja muiden konserniyhtiöiden kanssa ja olemme valmiina palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmin.”

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja, sanoo:

”Jani on loistava esimerkki nuoremman polven yrittäjästä, jota haluamme joukkoomme. Hän on vienyt yritystä menestyksekkäästi eteenpäin haastavinakin aikoina. Jani täydentää osaamisellaan Cervi Groupin tarjontaa pääkaupunkiseudulla ja tuo mukanaan nuorempaa näkökulmaa ja jatkuvuutta. Olen erittäin iloinen päästessäni tekemään yhteistyötä Janin ja koko Keski-Uudenmaan Ilmastoinnin kanssa.”

Yrityskaupan vaikutukset

Yrityskaupalla ei ole vaikutusta yhtiöiden henkilökuntaan, asiakas- eikä kumppanisuhteisiin. Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Jani Eskelinen, joka raportoi jatkossa Petri Valvelle.

Cervi ja Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy ovat informoineet asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan yrityskaupasta henkilökohtaisesti sekä verkkosivuillaan. Asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta saatu palaute on ollut myönteistä, ja kaupan uskotaan tuovan merkittäviä kehittymismahdollisuuksia ja synergiaetuja.

Lisätietoja:
Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
puh. +358 40 043 5447
sähköposti: petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.

17.4.2024

Rahoitusmahdollisuus Cervi Groupin asiakkaille: Helppo tie energiatehokkuuteen

Energiaremontin tai muun projektin rahoittaminen voi olla haasteellinen askel monelle yritykselle, erityisesti taloyhtiöille. Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu tähän pulmaan. Cervi Group on solminut yhteistyösopimuksen rahoituskumppani Funder Financen kanssa, tarjoten asiakkaillemme helpon pääsyn rahoitukseen tarpeidensa mukaan.