Cervi ottaa askeleen kohti valtakunnallistumista ja ostaa Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n

Cervi laajentaa toimintaansa Pohjanmaalle ostamalla Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista valtakunnallistumista. Samalla Cervi vahvistaa etenkin teollisen palveluiden liiketoimintaansa.

Solmittu yrityskauppa on paitsi laajentuminen kokonaan uudelle maantieteelliselle alueelle, niin myös merkittävä täydennys teollisen kylmäosaamisen saralla.

– Kokkolan Kylmäpalvelu on kokenut ja arvostettu kylmäalan urakoinnin ja huoltotoimintojen osaaja. Saamme jälleen liitettyä hienon luottotiimin Cervi-perheeseen yhteisen emoyhtiön alle, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo.

Markkinoilla on ollut selkeä aukko Cervin tyyppiselle merkityksellistä työtä tekevälle erikoisasiantuntijalle, joka kykenee tuottamaan asiakkailleen energiatehokkaita ilmanvaihto- ja jäähdytysratkaisuja.

–Emme mene tekniikka edellä, vaan pidämme asiakkaat ja heidän liiketoimintansa kannalta kriittisten järjestelmien energiatehokkuuden palveluittemme keskiössä ja tarjoamme kullekin asiakkaalle sen mukaiset ratkaisut, Valve jatkaa.

– On ilo liittyä mukaan Cervi-konserniin. Yhdistämällä resurssejamme voimme kehittää ja tarjota vastuullista erikoisasiantuntijapalvelua entistä laajemmin, kertoo Kokkolan Kylmäpalvelun toimitusjohtajaksi nouseva Petri Jaaksi. Samaa mieltä ovat yhtiön johdossa ja asiantuntijoina jatkavat Hannu Torppa ja Stefan Wargh, todeten samalla yrityskaupan olevan hyvä hetki siirtää vetovastuuta nuoremmalle polvelle, kun jatketaan yhtiön kehittämistä seuraavalle tasolle.

Yrityskaupassa Kokkolan Kylmäpalvelu liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla. Kokkolan Kylmäpalvelun työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Teollisuuteen erikoistunut kylmäosaaminen on hieno vahvistus Cervin tarjontaan ja tuo mahdollisuuden laajentua kokonaan uudenlaisiin asiakkuuksiin, Valve kertoo.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jäähdytys Uutinen

Uutisvirta

7.6.2024

Haastavat sisäolosuhteet vaativat asiantuntevaa huoltoa ympäri vuoden

Case: Merikeskus Vellamo, Kotka Merikeskus Vellamo, Kotkan Kantasataman ikoninen rakennus, tarjoaa kävijöilleen kiehtovia museonäyttelyitä ja monipuolisia tiloja tapahtumille ja kokouksille. Cervi ja Kylmähuolto Miikkulainen vastaavat keskuksen ilmanvaihdosta ja jäähdytyksestä, varmistaen optimaalisen ilmankosteuden ja lämpötilan herkille museoesineille ympäri vuoden. Rakennuksen ominaisuudet Upea Merikeskus Vellamo sijaitsee meren rannalla Kotkan perinteikkäässä ja uudistuvassa Kantasatamassa. Vuodesta 2008 toimineen rakennuksen […]

31.5.2024

Cervi ostaa Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n – Laajennamme palvelutarjontaamme ja vahvistamme yhdessä asemaamme olosuhdetekniikan johtavana yhtiönä.

Cervi on ostanut Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n koko osakekannan. Tämä strateginen yritysosto tukee Cervin kasvutavoitteita ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään Uudenmaan alueella. Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla brändeillään, tarjoten asiakkaille yhdessä laajemman valikoiman energiatehokkaita jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]