Cervi ottaa askeleen kohti valtakunnallistumista ja ostaa Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n

Cervi laajentaa toimintaansa Pohjanmaalle ostamalla Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista valtakunnallistumista. Samalla Cervi vahvistaa etenkin teollisen palveluiden liiketoimintaansa.

Solmittu yrityskauppa on paitsi laajentuminen kokonaan uudelle maantieteelliselle alueelle, niin myös merkittävä täydennys teollisen kylmäosaamisen saralla.

– Kokkolan Kylmäpalvelu on kokenut ja arvostettu kylmäalan urakoinnin ja huoltotoimintojen osaaja. Saamme jälleen liitettyä hienon luottotiimin Cervi-perheeseen yhteisen emoyhtiön alle, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo.

Markkinoilla on ollut selkeä aukko Cervin tyyppiselle merkityksellistä työtä tekevälle erikoisasiantuntijalle, joka kykenee tuottamaan asiakkailleen energiatehokkaita ilmanvaihto- ja jäähdytysratkaisuja.

–Emme mene tekniikka edellä, vaan pidämme asiakkaat ja heidän liiketoimintansa kannalta kriittisten järjestelmien energiatehokkuuden palveluittemme keskiössä ja tarjoamme kullekin asiakkaalle sen mukaiset ratkaisut, Valve jatkaa.

– On ilo liittyä mukaan Cervi-konserniin. Yhdistämällä resurssejamme voimme kehittää ja tarjota vastuullista erikoisasiantuntijapalvelua entistä laajemmin, kertoo Kokkolan Kylmäpalvelun toimitusjohtajaksi nouseva Petri Jaaksi. Samaa mieltä ovat yhtiön johdossa ja asiantuntijoina jatkavat Hannu Torppa ja Stefan Wargh, todeten samalla yrityskaupan olevan hyvä hetki siirtää vetovastuuta nuoremmalle polvelle, kun jatketaan yhtiön kehittämistä seuraavalle tasolle.

Yrityskaupassa Kokkolan Kylmäpalvelu liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla. Kokkolan Kylmäpalvelun työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Teollisuuteen erikoistunut kylmäosaaminen on hieno vahvistus Cervin tarjontaan ja tuo mahdollisuuden laajentua kokonaan uudenlaisiin asiakkuuksiin, Valve kertoo.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jäähdytys Uutinen

Uutisvirta

26.9.2023

Säännöllinen vuosihuolto pitää oppilaitoksen kylmälaitteet kunnossa

Case: Mercuria Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva Mercuria on laaja oppilaitos monipuolisine tiloineen ja tuhansine opiskelijoineen. Koulun arki on vilkasta, ja sen tilojen kylmälaitteet ovat olennainen osa päivittäistä toimintaa. Kuinka Mercuria pitää kylmälaitteensa kunnossa ja varmistaa, että ne toimivat moitteettomasti? Tutustu tarinaan säännöllisestä vuosihuollosta, yhteistyöstä Cervin kanssa ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevassa Mercuriassa on neliöitä […]

11.9.2023

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

1.9.2023

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi. Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille. – Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia […]

Bureau veritas

bureau veritas