Cervi ottaa askeleen kohti valtakunnallistumista ja ostaa Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n

Cervi laajentaa toimintaansa Pohjanmaalle ostamalla Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista valtakunnallistumista. Samalla Cervi vahvistaa etenkin teollisen palveluiden liiketoimintaansa.

Solmittu yrityskauppa on paitsi laajentuminen kokonaan uudelle maantieteelliselle alueelle, niin myös merkittävä täydennys teollisen kylmäosaamisen saralla.

– Kokkolan Kylmäpalvelu on kokenut ja arvostettu kylmäalan urakoinnin ja huoltotoimintojen osaaja. Saamme jälleen liitettyä hienon luottotiimin Cervi-perheeseen yhteisen emoyhtiön alle, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo.

Markkinoilla on ollut selkeä aukko Cervin tyyppiselle merkityksellistä työtä tekevälle erikoisasiantuntijalle, joka kykenee tuottamaan asiakkailleen energiatehokkaita ilmanvaihto- ja jäähdytysratkaisuja.

–Emme mene tekniikka edellä, vaan pidämme asiakkaat ja heidän liiketoimintansa kannalta kriittisten järjestelmien energiatehokkuuden palveluittemme keskiössä ja tarjoamme kullekin asiakkaalle sen mukaiset ratkaisut, Valve jatkaa.

– On ilo liittyä mukaan Cervi-konserniin. Yhdistämällä resurssejamme voimme kehittää ja tarjota vastuullista erikoisasiantuntijapalvelua entistä laajemmin, kertoo Kokkolan Kylmäpalvelun toimitusjohtajaksi nouseva Petri Jaaksi. Samaa mieltä ovat yhtiön johdossa ja asiantuntijoina jatkavat Hannu Torppa ja Stefan Wargh, todeten samalla yrityskaupan olevan hyvä hetki siirtää vetovastuuta nuoremmalle polvelle, kun jatketaan yhtiön kehittämistä seuraavalle tasolle.

Yrityskaupassa Kokkolan Kylmäpalvelu liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla. Kokkolan Kylmäpalvelun työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Teollisuuteen erikoistunut kylmäosaaminen on hieno vahvistus Cervin tarjontaan ja tuo mahdollisuuden laajentua kokonaan uudenlaisiin asiakkuuksiin, Valve kertoo.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Jäähdytys Uutinen

Uutisvirta

5.4.2024

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa -Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin.

Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.

12.2.2024

Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ostamalla Kylmäset Oy:n.

Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

19.1.2024

Cervin palvelut laajenivat Etelä-Savoon

Cervi laajensi palveluitaan Etelä-Savoon, kun kaksi alan huippuosaajaa, Juha Kilkki ja Jorma Karvinen, liittyivät lokakuussa Cervin Huippujengiin. Heillä on vankka kokemus ilmanvaihto- ja nuohousalalta, sekä vahvat suhteet Mikkelin ja Etelä-Savon asiakkaisiin.