15.1.2024 Uutinen

Cervin kasvu jatkuu – vahvistamme olosuhdetekniikan osaamistamme ostamalla kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulaisen

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi Group ostaa kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulainen Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä olosuhdetekniikkaan erikoistunut Cervi Group saa lisää osaamista entistä energiatehokkaampiin ilmanvaihdon, lämmityksen ja viilennyksen ratkaisuihin, joiden tarve Suomen olosuhteissa on kasvanut.

Nyt solmitun yrityskaupan myötä Cervi Group vahvistaa alueellista toimintaansa Kymenlaaksossa sekä asiantuntemustaan laajemmin myös sen muilla toiminta-alueilla. Kylmähuolto Miikkulainen tarjoaa Cervi Groupille osaamista muun muassa lämpöpumppujen, viilennyksen ja maalämmön osalta.

Cervi Group on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja yrityskaupat ovat keskeinen osa yhtiön kasvustrategiaa.

– Meillä on Cervillä kovat tavoitteet kasvun suhteen ja olemme valtavan innoissamme siitä, että saimme Miikkulaisen kaltaisen pitkän linjan erikoisasiantuntijan ja tekijän osaksi Cervi Groupia. Kaupan myötä vahvistamme ilman muuta tarjontaamme kymenlaaksolaisille asiakkaille niin yritys- kuin yksityispuolellakin, mutta Miikkulaisen ammattitaito hyödyttää kyllä toimintaamme laajemminkin, Cervi Groupin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

– On hienoa päästä osaksi isoa ja olosuhdetekniikan ehdottomista eturivin ammattilaisista koostuvaa Cervi Groupia. Kaupan myötä saamme toiminnallemme leveämmät hartiat ja mahdollisuuden palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin, Kylmähuolto Miikkulaisen perustaja ja toimitusjohtaja Jukka Miikkulainen sanoo.

Tämän päivän teknologisten mahdollisuuksien äärellä on suorastaan edesvastuutonta tuhlata energiaa.

Kylmähuolto Miikkulainen Oy:lla on pitkän linjan osaamista etenkin erilaisten jäähdytyksen ja lämmityksen energiatehokkuutta parantavien ratkaisujen asiantuntijana. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Jukka Miikkulainen on toiminut alalla jo 40 vuoden ajan, joista yrittäjänä noin 30 vuotta.

– Kaupan myötä saamme lisää vankkaa osaamista ja myös tekijöitä energiatehokkaisiin olosuhdetekniikan ratkaisuihin. Energian tuhlaus on tänä päivänä suorastaan edesvastuutonta, sillä meillä on olemassa valtava määrä teknologioita, joilla energiaa voidaan säästää ja ottaa talteen. Vihreä siirtymä vaatii kiinteistöjen keskimäärin valtavan energiankulutuksen tarkastelua ja tarvittavia toimenpiteitä, Valve painottaa.

Samalla rakennusten viilennyksen tarve on viime vuosina noussut Suomessakin entistä tärkeämpään rooliin. Nykyisen kaltaisissa ilmasto-olosuhteissa on viilennykseenkin kiinnitettävä huomiota osana ilmanvaihtoa sekä terveellisen sisäilman että rakennuksen kunnon näkökulmasta.

– Cervi Groupin missio on tarjota energiatehokasta olosuhdetekniikkaa, eli joka tilanteessa mahdollisimman hyvää sisäilmaa kiinteistöjen käyttäjille energiatehokkaasti. Olosuhteiden hallintaan liittyy keskeisesti myös rakennusten viilennys. Huolehdimme ennakoivasti ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista, sekä säästämme asiakkaillemme rahaa energiatehokkailla ratkaisuilla. Työmme vastuullisuus ja merkityksellisyys on käsinkosketeltavaa, Valve päättää.  

Kotkalainen Kylmähuolto Miikkulainen jatkaa toimintaansa omalla brändillään myös kaupan jälkeen. Kaikki yhtiön työ- ja asiakassuhteet säilyvät ennallaan.

Lisätiedot:
Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi
+358 40 043 5447

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

31.5.2024

Cervi ostaa Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n – Laajennamme palvelutarjontaamme ja vahvistamme yhdessä asemaamme olosuhdetekniikan johtavana yhtiönä.

Cervi on ostanut Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n koko osakekannan. Tämä strateginen yritysosto tukee Cervin kasvutavoitteita ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään Uudenmaan alueella. Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla brändeillään, tarjoten asiakkaille yhdessä laajemman valikoiman energiatehokkaita jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.