27.6.2024 Uutinen

Cervi ostaa turkulaisen ilmanvaihtourakoitsija Modul-Kanava Oy:n

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi on ostanut turkulaisen Modul-Kanava Oy:n koko osakekannan. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskauppa on Cerville jo viides tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Kaupan myötä Cervi Group saa lisää osaamista ja vakiinnuttaa asemaansa Varsinais-Suomen talousalueella.

– Modul-Kanava täydentää Cervi Groupin Varsinais-Suomen korjausurakointi- ja urakointitoimintaa tuomalla vahvaa korjausurakoinnin erikoisosaamista ilmanvaihdon osalta, sanoo Petri Valve, Cervin toimitusjohtaja.

Modul-Kanava on toiminut alalla yli 15 vuotta ja sillä on vakiintunut asiakaskunta sekä vahva markkina-asema. Modul-Kanava Oy:n liikevaihto vuonna 2023 oli 5 MEUR. Henkilökuntaa on 16.

– Olen pitkään halunnut kasvattaa liiketoimintaa, mutta yksin vastuun kantaminen ei tuntunut järkevältä. Yhdistyminen Cerviin on paras vaihtoehto, koska haluan löytää bisnekselle uusia mahdollisuuksia ja hyödyntää Cervin draivia, kertoo Modul-Kanava Oy:n toimitusjohtaja Tommi Laaksonen.

– Modul-Kanavan liittyminen Cervi Groupiin on meille erittäin mieluisaa. Tommi on osoittanut poikkeuksellista johtajuutta ja kestävyyttä näinkin haastavina aikoina, ja Modul-Kanava on toteuttanut laadukkaita IV-urakoita kaikilla mittareilla mitattuina, jatkaa Valve.

Konsernin tuella olemme yhdessä vahvempia

Tommi Laaksonen näkee tulevaisuuden Cervi Groupissa valoisana.
– Voimme tarjota asiakkaille vahvemmin ja laajemmin palveluja Cervi Groupin ja siihen kuuluvien yritysten tuella. Nyt meillä on esimerkiksi paikallisia sisaryrityksiä vaikkapa huoltoliiketoimintaan ja voimme keskittää voimat omaan osaamiseemme. Tämä tuo mahdollisuuksia palvella asiakkaita laajemmalla alueella. Uskon, että näin saamme vakautta yrityksemme toimintaan, ja apuja tarvittaessa kiperiin paikkoihin.

– Cerviltä saan myös hyvää asiantuntija-apua esimerkiksi talous, IT- ja järjestelmätuessa ja minun on helpompi keskittyä oman toimintamme kehittämiseen. Yhdistyminen antaa mahdollisuuksia myös henkilökunnan osaamisen laajentamisessa, liikkuvuudessa ja etenemisessä, minkä näen erittäin positiivisena asiana.

Yrityskaupassa Modul-Kanava Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa omana yhtiönään ja omalla nimellään. Asiakassuhteet säilyvät ennallaan, ja Modul-Kanava Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

– Tommi on kokenut kaveri ja loistava lisä tiimeineen meidän erikoisasiantuntijoiden joukkoon, kiittelee Valve.

Lisätietoja:

Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Oy
puh. +358 40 043 5447
sähköposti: petri.valve@cervi.fi

 

Teemme kiinteistöistä energiatehokkaampia ja viihtyisämpiä kiinteistö kerrallaan.

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

8.7.2024

Cervi ostaa forssalaisen Air-Tikki Oy:n – vuoden kuudes yritysosto

Cervi on ostanut forssalaisen Air-Tikki Oy:n. Tämä on yhtiön kuudes yritysosto tänä vuonna. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskaupallaan Cervi Group jatkaa kasvustrategiaansa vahvistaen asemaansa ilmanvaihdon, jäähdytyksen ja lämmityksen markkinoilla.

27.6.2024

Cervi on nyt Cervi

Cervi on nyt virallisesti, lyhyesti ja ytimekkäästi Cervi Oy. Y-tunnus ja tilinumero säilyvät ennallaan.  Nimen muutoksella ei ole vaikutusta Cervin toimintaan tai palveluihin ja Cervi Oy vastaa kaikista aiemmin Cervi Talotekniikka Oy:n nimissä tehdyistä tarjouksista ja sopimuksista. Uudet sopimukset ja tarjoukset tehdään Cervi Oy:n nimissä. Virallisiin lomakkeisiin ja muuhun materiaaliin nimen muutos tullaan tekemään vaiheittain […]

31.5.2024

Cervi ostaa Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n – Laajennamme palvelutarjontaamme ja vahvistamme yhdessä asemaamme olosuhdetekniikan johtavana yhtiönä.

Cervi on ostanut Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n koko osakekannan. Tämä strateginen yritysosto tukee Cervin kasvutavoitteita ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään Uudenmaan alueella. Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla brändeillään, tarjoten asiakkaille yhdessä laajemman valikoiman energiatehokkaita jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.