Kaupan kylmälaitteet

Kauppojen kylmälaitteet vaihtelevat pienistä kylmäkaapeista suuriin pakastealtaisiin sekä mittaviin pakaste- ja kylmävarastoihin.

Kaupan kylmäketju on olennainen osa elintarvikealan toimintaa ja sillä varmistetaan tuotteiden säilyvyys, laatu ja oikea lämpötila aina varastoinnista esillepanoon asti.

Myymälöiden kylmäratkaisuissa käytettäviä laitteita ja järjestelmiä ovat esimerkiksi

 • Kylmäkaapit ja -altaat
 • Pakastekaapit ja -altaat
 • Kylmätiskit ja vitriinit
 • Liha- ja kalatiskit / palvelukalusteet
 • Pakastehuoneet ja kylmävarastot esimerkiksi maitohuoneet

Asennamme ja huollamme kaikki kaupan jäähdytyslaitteet ja kylmäkoneet luotettavasti ja merkkiriippumattomasti.

Kaupan kylmälaitteiden huolto

Kylmälaitteiden oikeaoppinen käyttö ja kunnossapito vaikuttavat energiatehokkuuteen ja lisää niiden käyttöikää. Huoltosopimuksemme auttaa sinua pitämään liiketoiminnallesi tärkeät kylmälaitteet toimintakunnossa. Samalla varmistamme, että laitteisto toimii energiaa säästäen ja tehokkaasti.

Etävalvonnan avulla hoidamme mahdolliset häiriötilanteet ilman katkoksia kylmäketjussa.

.

Cervin palvelut kylmälaitejärjestelmille

Huolehdimme kylmälaitteiden toiminnasta kokonaisvaltaisesti:

 • Suunnittelu ja mitoitus
 • Myynti
 • Asennus ja urakointi
 • Huolto ja ylläpito
 • Korjaus
 • Kaukovalvonta ja etäyhteys
 • Vikapäivystys 24/7 sopimusasiakkaille

Ota yhteyttä

Tee päätös mukavuuden ja hyvinvoinnin puolesta. Ota yhteyttä ja anna meidän huolehtia kiinteistösi ilmastoinnista ja kylmälaitteista!

Ota yhteyttä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

7.6.2024

Haastavat sisäolosuhteet vaativat asiantuntevaa huoltoa ympäri vuoden

Case: Merikeskus Vellamo, Kotka Merikeskus Vellamo, Kotkan Kantasataman ikoninen rakennus, tarjoaa kävijöilleen kiehtovia museonäyttelyitä ja monipuolisia tiloja tapahtumille ja kokouksille. Cervi ja Kylmähuolto Miikkulainen vastaavat keskuksen ilmanvaihdosta ja jäähdytyksestä, varmistaen optimaalisen ilmankosteuden ja lämpötilan herkille museoesineille ympäri vuoden. Rakennuksen ominaisuudet Upea Merikeskus Vellamo sijaitsee meren rannalla Kotkan perinteikkäässä ja uudistuvassa Kantasatamassa. Vuodesta 2008 toimineen rakennuksen […]

26.9.2023

Säännöllinen vuosihuolto pitää oppilaitoksen kylmälaitteet kunnossa

Case: Mercuria Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva Mercuria on laaja oppilaitos monipuolisine tiloineen ja tuhansine opiskelijoineen. Koulun arki on vilkasta, ja sen tilojen kylmälaitteet ovat olennainen osa päivittäistä toimintaa. Kuinka Mercuria pitää kylmälaitteensa kunnossa ja varmistaa, että ne toimivat moitteettomasti? Tutustu tarinaan säännöllisestä vuosihuollosta, yhteistyöstä Cervin kanssa ja kestävän kehityksen näkökulmasta. Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevassa Mercuriassa on neliöitä […]

5.6.2023

Cervi ottaa askeleen kohti valtakunnallistumista ja ostaa Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n

Cervi laajentaa toimintaansa Pohjanmaalle ostamalla Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista valtakunnallistumista. Samalla Cervi vahvistaa etenkin teollisen palveluiden liiketoimintaansa.