17.10.2019 Uutinen

Helpotamme päätöksentekoa ja palvelujemme löydettävyyttä

Nettisivumme ovat uudistuneet. Tutustu uudistuksiin ja ota yhteyttä, niin tehdään sinunkin päiväsi raikkaaiksi.

14.10.2019

Cervi huoltaa haastavienkin kohteiden ilmanvaihdon

Vantaalla, lähellä lentokenttää sijaitseva, WTC-toimitilarakennus on esimerkki vaativasta ilmanvaihdon työkohteesta.

12.9.2019

Kokonaisvaltainen ilmanvaihdon selvitys paljasti riittämättömän korvausilman

Hyvä korjausohjelma huomioi sekä rakennuksen tekniset tarpeet että käyttäjien asumismukavuuden. Oikealla kiinteistön ylläpidolla on tärkeä merkitys myös kestävän kehityksen kannalta.

11.9.2019

Vastuu kattotyöskentelyn turvallisuudesta ulottuu myös kiinteistön haltijoihin

Nyt kun kesän valoisuus alkaa taittumaan syksyn hämäryyteen ja pian, ikävä kyllä, kohti talven pimeyttä, on syytä kiinnittää huomiota turvalliseen liikkumiseen.

11.9.2019

Suomi vetäytyy sisätiloihin – Nyt pitäisi varmistaa energiansäästö ja viihtyvyys

Lämmityskauden alkaessa sisäilman laatu puhuttaa jälleen. Ihmiset viettävät enemmän aikaa sisätiloissa, jolloin sisäilman kuivuus, tunkkaisuus tai veto voivat aiheuttaa mielipahaa ja vaikuttaa jopa terveyteen.

11.9.2019

Sukkaa putkeen ja puhdasta ilmaa sisälle

Edelläkävijyys, ilmanvaihtoalan kehittäminen ja uusien menetelmien tuominen markkinoille on Cerville tärkeää.

4.9.2019

Minna Fagerlund

”Innostuin Cervin ilmapiiristä ja draivista ensimmäisestä rekrytointipuhelusta lähtien. Tuntui, että yrityksessä oikeasti tehdään asioita eikä vain puhuta niistä.”

2.9.2019

Kesätyö on näytön paikka

Kesätöiden löytäminen ei aina ole helppoa tai nopeaa, mutta sinnikkyys palkitaan. Järvenpääläinen 20-vuotias Vili Tuokko yhdisti kesätyön opintoihinsa ja kehuu: ”Törkeen hyvä tiimi”.

29.8.2019

Kesätyö palkitsee ja opettaa

Vastuullisena työnantajana haluamme Cervissä tukea innokkaita nuoria ja järjestää heille mahdollisuuksia työelämään erilaisten väylien kautta.

19.8.2019

Cervi kisaa Isännöintiliiton Palveluverkostoyritys 2019 -palkinnosta

Cervi on valittu Isännöintiliiton Palveluverkostoyritys 2019 palkintofinalistiksi. Kilpailun teemana on yhteistyö. Anna äänesi Huippujengille!

Tilaa uutiskirje

Sähköpostiosoite

Cervi somessa

18.10.2019

Lähes umpeen ”äänivaimennettu” ilmanvaihtokanava sai tänään kyytiä Cervin pojilta – Ja taas on lupa hengittää!👍👍🌬

18.10.2019

Ilmanvaihdon puhdistaminen on liian yliarvostettua ja tarpeetonta höpöhöpöä. Ai niinkö? 🙄🙄No, onhan tässä äänenvaimennus🤣 #ilmanvaihto #sisäilma #ilmanvaihdonpuhdistus #cervi #cervihuippujengi #ivasentaja #asuminen #kiinteistöhuolto #taloyhtiö

17.10.2019

Ou jee! Cervi laajenee…uudet tilat odottavat vielä kalusteita.

17.10.2019

Cervi laajenee jälleen! 👍👍Tässä kurkistus tulevaan show roomiimme😊🤓 #cervi #toimistohommia #kasvuyritys #ilmanvaihto #showroom #lasikatto

17.10.2019

Julkaisimme tänään uudet verkkosivumme. Käy kurkkaamassa mitä kaikkea siellä mylläsimme🤓 Helpotamme päätöksentekoa ja palvelujemme löydettävyyttä – Cervi Nettisivumme ovat uudistuneet. Tutustu uudistuksiin ja ota yhteyttä, niin tehdään sinunkin päiväsi raikkaaiksi.

16.10.2019

Viimeiset metrit hormin laelle. Ei tässä mitään hätää. Valjaat on kiinni ja aurinko paistaa🌤 Tuulella ja myrskyllä pitää hetki mietittiä.🤔 #ivasentaja #ilmanvaihtotöissä #cervi #cervihuippujengi #ilmanvaihtotekniikka #ilmanvaihto #kattoturvallisuus

16.10.2019

Olipa reipasta menoa. Pitää päästellä vähän höyryjä🤣🤭 #ilmanvaihtotöissä #sukitus #sukitushommissa #cervi #cervihuippujengi #höyrykone #ilmanvaihto  

16.10.2019

Välillä käydään meriseikkailulla ja sitten taas nuohoamaan.

Bureau veritas

bureau veritas