Tuomas Välisestä yksikönpäällikkö Cervin korjausurakointiin Uudellemaalle

Olen ollut jo pitkään alalla ja tunnen korjausrakentamiskentän hyvin. Näen nimitykseni luontevana kehityksenä urallani ja on mukavaa, kun hyvin tehdystä työstä huomioidaan.

8.9.2020

Lymyileekö talosi hormeissa merkittävä energiahukka?

Erityisesti 60-, 70- ja vielä 80-luvun taloissa on yleistä, että ilmanvaihtohormit vuotavat ja koko ilmanvaihto on epätasapainossa. Asukas huomaa ilmanvaihdon epätasapainon siitä, kun ilma tuntuu seisovalta ja tunkkaiselta tai kodissa on vetoisaa ja viileää.

8.9.2020

Toimitilojen jäähdytyksen energiakustannuksiin 30 % säästöt lauhduttimien puhaltimien vaihdolla

Selvitämme kiinteistön nykytilanteen mittauksin ja saat takaisinmaksuarvion vaihdosta uusiin energiatehokkaisiin puhaltimiin.

7.9.2020

Rakennusten energiankulutus on merkittävä ilmastonmuutoksen aiheuttaja – Cervi tarjoaa ratkaisuksi tarpeenmukaisen ilmanvaihdon

Jokainen kiinteistö on oma yksilönsä ja tarvitsee myös yksilöllisen ilmanvaihdon ratkaisun. Oikealla ilmanvaihdon käytöllä ja kunnossapidolla on mahdollista säästää 5–15 % taloyhtiön lämmönkulutuksessa sekä 2,5 % kiinteistösähkön kulutuksessa. Euroissa tämä tarkoittaa tuhansien säästöjä, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

4.9.2020

Dynaaminen duo luotsaa Cervin Pirkanmaan toimintoja ja syventää asiakassuhteita

Toimistolle projektipäälliköksi on uusimpana nimitetty Arvi ”Tapsa” Lehto, joka kertoo, miten toiminnan virkistyminen alueella on näkynyt hänen työssään.

17.6.2020

Palvelumuotoilusta puhtia ilmanvaihtoon

Cervin yhteistyö Haaga-Helian kanssa vahvisti kokemuksen kautta kertynyttä ymmärrystä asiakastarpeista ja antoi ideoita asiakaskokemuksen parantamiseen palvelumuotoilun keinoin. Haaga-Helian opiskelijoille yhteistyö tarjosi konkreettisia työelämätaitoja ja todellisen palvelumuotoiluprojektin.

26.5.2020

Jatkamme taas savuhormien nuohousta

Nuohousalan keskusliitto ja Sisäministeriö ovat 13.5.2020 luopuneet suosituksesta nuohousten siirtämiseksi koronavirusepidemian aikana. Paloturvallisuussyistä on tärkeää, etteivät rakennusten omistajat siirrä nuohouksia perusteettomasti ja että säännöllisessä käytössä olevat tulisijat ja savuhormit nuohotaan säädetyin määrävälein.

11.5.2020

Cervin digitalisaation kehittäminen jatkuu määrätietoisesti vahvistaen etumatkaa alan suunnannäyttäjänä.

Osana digitalisoinnin kehittämistä on vahva panostus ilmanvaihtojärjestelmien modernisointiin yhteistyössä edistyksellistä teknologiaa hyödyntävien laitetoimittajien kanssa.

11.5.2020

Cervin pyrkimyksenä on aina tuottaa parempaa sisäilmanlaatua sekä asumisviihtyisyyttä.

Ilmanvaihdon modernisointi on ajankohtaista. Tarpeenmukainen ilmanvaihto tuo käyttäjille viihtyvyyttä ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta.

6.5.2020

Tiedote: Huippukasvun tehnyt Cervi käänsi koronakriisin mahdollisuudeksi: “Siirryimme suoraan strategian seuraavaan vaiheeseen”

Liikevaihdossa 75 prosentin kasvu – yksi kilpailutekijöistä on digitaalinen edelläkävijyys alalla. Koronapandemia vauhditti suunnitelmia uuteen suuntaan.

Tilaa uutiskirje

  Sähköpostiosoite

  Cervi somessa

  26.10.2020

  Meille aina niin mieluisat messut ja tapahtumat ovat toistaiseksi siirtyneet verkkoon, joten sinne siis! Tämä on uutta ja vähän jännittävääkin, mutta odotamme yhtä mukavia asiakaskohtaamisia ja juttuhetkiä kuin livenäkin. Ensimmäiseksi olemme mukana Taloyhtiöpäivillä. Tsemppiä meille kaikille!

  21.10.2020

  Remppaa pukkaa, mutta muistetaanko aina miettiä kokonaisuus? Monet talot on jo pilattu ilmanvaihdon osalta ja siitä kärsitään nyt jopa niin, että rakennuksia joudutaan purkamaan. Ole siis hereillä ja käänny asiantuntijan puoleen. Energiatehokkuuden parantaminen vaikuttaa ilmanvaihtoon – Usein se unohdetaan tarkistaa – Rakennusmaailma

  8.10.2020

  Huippujengimme on kasvussa myös toimistolla. Haemme päätoimipisteellemme Helsinkiin hallinnon assistenttia. Olisiko tämä sinun tai jonkun kaverisi mahdollisuus? #avoimettyöpaikat Hallinnon assistentti – Cervi Haemme alati kasvavaan joukkoomme Helsinkiin hallinnon assistenttia. Tehtävänäsi on mm. myyntilaskutus ja siihen liittyvvät toimet.

  7.10.2020

  Hyvää oppisopimusviikkoa! Cervin Mestariopistosta valmistuu vuosittain useita oppisopimusopiskelijoita ja teemme läheisesti yhteistyötä useiden eri oppilaitosten kanssa – esimerkiksi Taitotalon. https://www.cervi.fi/taitotalon-ja-cervin-koulutusyhteistyo-tuottaa-ammattilaisia-iv-alalle Taitotalon ja Cervin koulutusyhteistyö tuottaa ammattilaisia iv-alalle – Cervi Työelämän lähentyminen koulutuksen kanssa on tuonut paljon hyvää mukanaan. Tieto muuttuu taidoksi Mestariopistossa mestari-oppipoika mallilla.

  1.10.2020

  Tsekkaa sopisiko Cervi sinulle ja hae osoitteessa www.cervi.fi/tyopaikat Kokenut IV-asentaja, useita paikkoja avoinna

  1.10.2020

  Onnittelut Tuomas! 👏Meillä ei jumiuduta tehtävään, vaan pääsee kehittymään. Henkilöille, jotka haluavat ottaa vastuuta on sitä tarjolla. https://www.cervi.fi/tuomas-valisesta-yksikonpaallikko-cervin-korjausurakointiin-uudellemaalle Tuomas Välisestä yksikönpäällikkö Cervin korjausurakointiin Uudellemaalle – Cervi

  22.9.2020

  Till finska kolleger i Helsingfors från Stockholms stads skorstensfejaremästareförening – 19.1.1946 Pala historiaa ja kansainvälisyyttä kulkee mukanamme Cervissä. Kuvassa Helsingin nuohoojamestariyhdistyksen puheenjohtajan nuija, jonka viimeinen pj. on Cervin tj. 😊Hyvin tehdyn työn päälle on hyvä rakentaa uutta jatkumoa. #nuohooja #nuohoojamestari #ilmanvaihto #cervi #ordförandeklubba #skorstensfejaremästare #skorstensfejer

  22.9.2020

  Till finska kolleger i Helsingfors från Stockholms stads skorstensfejaremästareförening – 19.1.1946 Pala historiaa ja kansainvälisyyttä kulkee mukanamme Cervissä. Kuvassa Helsingin nuohoojamestariyhdistyksen puheenjohtajan nuija, jonka viimeinen pj. on Cervin tj. 😊Hyvin tehdyn työn päälle on hyvä rakentaa uutta jatkumoa.

  Bureau veritas

  bureau veritas