3.4.2020 Uutinen

Rajoitamme savuhormien nuohousta toistaiseksi.

Olemme perinteisesti tarjonneet savuhormien nuohouspalvelua toiminta-alueillamme keväisin. Sisäministeriö suosittaa kuitenkin kiinteistöjen nuohouksen siirtämistä koronapandemian takia myöhempään ajankohtaan, ellei nuohouksen tekeminen ole välttämätöntä. Jos kuitenkin koette, että nuohouskäynti olisi tarpeellinen, on käynnin tarve hyvä arvioida puhelimitse nuohoojan kanssa ennen nuohouksen tilaamista.

11.3.2020

Seppo Puhakainen on nimitetty Cervin kehityspäälliköksi

”On hienoa saada Seppo meidän Huippujengiimme. Asiakkaita ja toimintaa tukeva prosessi- ja järjestelmäkehitys sekä palveluiden järkevä tuotteistaminen ovat Cervin kilpailukyvyn ja erottautumisen välineinä todella tärkeässä roolissa.”

5.3.2020

Harri Lindströmistä Cervin uusi aluejohtaja Pirkanmaalle

”Saimme Tampereen toimintojen vetäjäksi kokeneen johtajan joka tuo asiakkaille laaja-alaista osaamista LVI-alalta.”

13.2.2020

Asunto Oy Porthaninhovi on voittanut vuoden putkiremontti-kilpailun – Cervi saneerasi talon ilmanvaihdon

”Olemme iloisia, että ilmanvaihdon uudistamisessa käännyttiin puoleemme”, sanoo Cervin Tuomas Välinen.

12.2.2020

Huolettomuutta isännöintiin Cervin ilmanvaihdon huolenpitosopimuksilla

”Palvelu on selkeästi helpottanut omaa työtä” kertoo Pia Koro Helsingin KH-Isännöinnistä. Näin tulee esim. ilmanvaihdon suodattimet varmasti vaihdettua ja asukkaiden sisäilma on laadukkaampaa.

12.2.2020

Tomi Nikkonen

”Tulin Cerville koska halusin enemmän vastuuta ja olla päätöksentekijäroolissa. Cervillä tämä kaikki on mahdollista. Asiakkuuteen panostaminen on juttuni.”

12.2.2020

Näin ilmanvaihtokanavat nuohotaan

Puhtaassa, oikein säädetyssä ilmanvaihtokanavassa ilma liikkuu oikein eikä kuormita rakenteita tai rasita asumisolosuhteita. Tärkää on myös riittävä korvausilma.

12.2.2020

Koska taloyhtiön ilmanvaihtokanavat tulee tarkistaa ja puhdistaa?

Tarkastusvelvoite ja sen osoittaminen ovat kiinteistön omistajalla. Cervin huollon yhteydessä epäkohdat tarkistetaan, raportoidaan sekä asiakkaan halutessa korjataan.

3.2.2020

Nimitysuutisia – vahvistamme joukkuettamme

1.2.2020 alkaen Petri Sivén on nimitetty myyntijohtajaksi ja 1.3.2020 alkaen Minna Fagerlund on nimitetty HR- ja hallintojohtajaksi.

3.2.2020

Cerville tunnustuksena saavutuksista ISO 9001:2015 laatusertifikaatti

Tämä osoittaa pitkäjänteistä sitoutumista ammattimaiseen ja johdonmukaiseen liiketoiminnan harjoittamiseen ja kehittämiseen ilmanvaihtojärjestelmien huolto- ja korjauspalveluissa.

Tilaa uutiskirje

Sähköpostiosoite

Cervi somessa

3.4.2020

Kevätsää jaksaa aina yllättää🙃

3.4.2020

Olemme perinteisesti tarjonneet savuhormien nuohouspalvelua toiminta-alueillamme keväisin. Sisäministeriö suosittaa kuitenkin kiinteistöjen nuohouksen siirtämistä koronapandemian takia myöhempään ajankohtaan, ellei nuohouksen tekeminen ole välttämätöntä. Nuohouskäynti on välttämätön, jos tulisija tai hormi ei vedä tai toimi muutoin kunnolla. Mikäli asia askarruttaa, katso lisätiedot linkissä olevasta tiedotteesta. Rajoitamme savuhormien nuohousta toistaiseksi. – Cervi Koronapandemian takia teemme kuluttajille savhormien nuohousta […]

3.4.2020

Se on selkeesti kohta kesä 😅❄⛄ja aika vaihtaa ilmanvaihtosuodattimet #cervi #lumiukko #huhtikuu #kevätsääyllättää

1.4.2020

Silityslauta + kalastuspakki = etäpäivän seisomatyöpiste👌

17.3.2020

Yskittääkö? Tällaista voi löytyä kylppärin iv-venttiileistä. #ilmanvaihto #ilmanvaihtotöissä #cervi #cervihuippujengi

12.3.2020

Vuosi on alkanut vauhdikkaasti ja Huippujengimme on kasvanut monella ammattilaisella🤩👍 Yhteensä cerviläisiä on jo noin 150‼️Yksi tuoreimmista on kehityspäällikkö Seppo, johon voit tutustua alla olevasta jutusta. Seppo Puhakainen on nimitetty Cervin kehityspäälliköksi – Cervi Cervi on kehittyvä ja kasvava ilmanvaihtoalan yritys, joka on ottanut nimenomaan digitalisaation osaksi ydinliiketoiminnan tukemista.

10.3.2020

Kylän kattojen yllä käy iv-asentajan työ…täältähän näkyy maailman ääriin…tai ainakin Pasilaan🙃#tripla

5.3.2020

Harri Lindströmistä Cervin uusi aluejohtaja Pirkanmaalle. Hienoa saada näin kokenut henkilö Huippujengiimme! #cervi #ilmanvaihto https://t.co/M7zjmbv61N

Bureau veritas

bureau veritas