Ilmanvaihdon säätö ja tasapainotus – Helppo ja nopea keino energiansäästöön

Energiansäästö on jo pidemmän aikaa ollut kiinteistöalla kärkiaiheita sekä ilmastollisista että kustannussyistä. Tasapainottamalla ilmanvaihto suunnitelmien mukaiseksi voidaan säästää kiinteistön lämmitystarpeessa ja käyttää kertyvää säästöä johonkin muuhun.

13.9.2022

Usein ilmanvaihtojärjestelmä on energiasyöppö ja nyt järjestelmiä uusitaan ennätysvauhtia – Cervi: “Kysyntä on kesän aikana kaksinkertaistunut”

Vanhentunut ilmanvaihtojärjestelmä on yksi kiinteistöjen merkittävimpiä energian kuluttajia. Nykyaikaisilla menetelmillä energiahukkaan voidaan kuitenkin vaikuttaa ja nyt järjestelmiä uusitaan ennätysvauhtia.

5.5.2022

Cervi jatkaa vahvaa kasvuaan myös vuoden 2022 ensimmäisellä kvartaalilla – “Selvisimme vaikeista ajoista joukkueena yhdessä innovatiivisesti uusia mahdollisuuksia etsien”

Cervi-konsernilla koronavuodet huipentuivat 30 prosentin kasvuun. Taustalla on lisääntynyt ymmärrys sisäilmasta sekä tarve entistä energiatehokkaammille ilmanvaihdon ratkaisuille, mihin vastasimme palveluita kehittämällä. Viime vuonna ja alkuvuonna toteutetut yritysostot vahvistavat Cervin eturintamaa, ja nyt näytämme suuntaa älyteknologian hyödyntämisessä alalla. Strategiamme nojaa vahvasti ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan, jonka osaamista ja työssä viihtyvyyttä kehitämme jatkuvasti.

5.4.2022

Cervi uusi ilmanvaihtolaitteet kymmeniin Asuntosäätiön kohteisiin – Pilottikohteessa saavutettiin lähes 30 % säästöt lämmityskustannuksissa tarpeenmukaisen ilmanvaihdon ja älykkään lämmönsäädön yhdistämisellä

Cervi uusi ilmanvaihtolaitteet kymmeniin Asuntosäätiön kohteisiin. Pilottikohteessa saavutettiin lähes 30 % säästöt lämmityskustannuksissa tarpeenmukaisen ilmanvaihdon ja älykkään lämmönsäädön yhdistämisellä.

4.4.2022

Cervi ostaa digitalisaatioon ja IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThings Oy Ab:n liiketoiminnan.

Tuomalla digitalisaation lähemmäs ydinliiketoimintaa pystymme entistä paremmin tarjoamaan asiakkaillemme älykästä ja energiatehokasta olosuhdetekniikkaa ilmanvaihdon ja viilennyksen osalta. Liiketoimintakauppa vahvistaa Cervin edelläkävijyyttä ilmanvaihtoalan toimijana.

18.3.2022

Pidä huolta itsestäsi, pidä huolta kaveristasi

Käynnistimme Cervissä Pidä huolta-hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin. Kyseessä on pitkäaikainen hanke, joka on jatkossa osa Cervin toimintatapaa.

3.2.2022

Vastuu kattotyöskentelyn turvallisuudesta ulottuu myös kiinteistön haltijoihin

Sateet, lehdet, lumi ja hämärä lisäävät riskejä niin teillä, jalkakäytävillä kuin pihoillakin kulkiessa, mutta aivan erityisesti silloin, kun liikutaan korkealla katoilla.

25.1.2022

Nolla tapaturmaa ja lisää työhyvinvointia

Cervi liittyi osaksi Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumia. Meitä yhdistää ajattelu – yksikin tapaturma on liikaa! Haastamme myös kiinteistönomistajat ja taloyhtiöiden hallitukset tarkastamaan ja huoltamaan säännöllisesti kattoturvatuotteensa.

14.1.2022

Jumbossa hyödynnetään kierrätysenergiaa – lämmön talteentotto keskeisessä roolissa

Vihreät arvot ja kierrätysenergiaa – siitä se ajatus lähti. Kauppakeskus Jumbossa hyödynnetään nyt lämmöntalteenotolla kierrätysenergiaa.

27.12.2021

Ilmanvaihto on merkittävä osa taloyhtiön energiatehokkuutta

Ilmanvaihdon vaikutus kiinteistön energiankulutukseen ja asuinviihtyvyyteen on merkittävä. Jo keski-ikään tulleissa taloissa on mahdollisuus pihistää energian kulutuksessa ilmanvaihtoa modernisoimalla ja saada ne siltä osin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.

Tilaa uutiskirje

  Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja uutiskirjeen lähettämiseen. Lisätietoja löydät Cervin rekisteriselosteesta »

  Sähköpostiosoite

  Cervi somessa

  5.10.2022

  Palapeli käynnissä 😎 Tässä urakassa purettiin keväällä vanha rikkinäinen vedenjäähdytin pois ja asennettiin väliaikainen laite meidän varastosta kesähelteiksi palvelemaan asiakkaan jäähdytystarpeita. Nyt syksyllä, kun uusi jäähdytin saapui, niin purimme väliaikaisen laitteen pois ja asensimme uuden palvelemaan tulevien kesien helteitä ☀️😎 #kylmälaitehuolto #jäähdytys #viilennys #ilmastointi

  5.10.2022

  Hyvää huomenta ja kaunista päivää kaikille! #cervihuippujengi #huomenta

  29.9.2022

  Talotekniikka NEXT tuo ensimmäistä kertaa kiinteistö- ja rakentamisalan vaikuttajat yhteen🤝 Tavoitteena on hyvä keskustelu ja alan profiilin nosto. Sali on lähes täynnä ja linjoillakin on hyvä määrä ihmisiä😃👍 Puheenaiheita riittää! #talotekniikka #ilmanvaihto #sisäilma #kiinteistöala #energiansäästö #talotekniikkanext #energiatehokkuus #turvallisuus #vastuullisuus @kiinkokoulutus #vastuullisuus #työllisyys

  23.9.2022

  Syksy!🍂 Hyvä aika vaihtaa ilmanvaihdon suodattimet. Näistä ainakaan ei olisi päässyt sisälle raikasta ilmaa🤦‍♀️. Tällaisia suodattimia löytyy ikkunoiden yläkarmeissa olevista korvausilma-aukoista. Korvausilmaa varten aukot voivat olla myös esimerkiksi suoraan ulkoseinässä. #ilmanvaihto #sisäilma #ilmansuodatus

  22.9.2022

  Parikin firmaa on tässä kiinteistössä tuskaillut mittauksien kanssa…hmm.. tämä ehkä vaikutti asiaan😂🤷🏼‍♂️ Melko läjä! Asiat kun tekee oikeassa järjestyksessä, niin yleensä päästään parempaan tulokseen. #ilmanvaihto #energiansäästö #ilmanvaihdonpuhdistus #ilmanvaihdonsäätö #cervihuippujengi

  22.9.2022

   

  21.9.2022

  Jyväskylässä kokoontuu joukko isännöitsijöitä vuotuisille Isännöintipäiville. Tervetuloa kuulemaan ilmasta asiaa parin seuraavan päivän ajan Cervin osastolta! #isännöintipäivät #ilmanvaihto #energiansäästö

  16.9.2022

  Tuli ihan hyvä päivä tulla työmaalle. Ulkona on raikasta ja raikasta sisäilmaa tehdään meillä Cervilläkin. Eikös tuolla sateenkaaren päässä häämötä jo viikonloppu?😀🌈 #raikasilma #ilmanvaihto #sisäilma #cervihuippujengi

  Bureau veritas

  bureau veritas