31.3.2023 Uutinen

Cervi jatkaa kasvua ja ostaa pirkanmaalaisen TMP-Ilmastointi Oy:n

Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla Pirkanmaalla toimivan TMP-Ilmastointi Oy:n. Yrityskaupallaan Cervi toteuttaa tämän vuoden kasvusuunnitelmiaan ja vahvistaa alueellista toimintaansa.

Nyt solmittu yrityskauppa on osa Cervin merkittävää kasvusuunnitelmaa.

– Rakennamme aidosti paikallista, mutta valtakunnallista toimintaa. TMP-Ilmastointi Oy:n yrityskauppa on meille tuotannollisesti tärkeä, sillä Pirkanmaa on strategisesti keskeinen alue, jossa korjausrakentaminen on vahvassa nousussa, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

Yrityskaupan myötä TMP-Ilmastointi liittyy osaksi Cervi-konsernia. Yritys jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla, ja TMP-Ilmastoinnin työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Asiakkaamme saavat laajemman palveluvalikoiman ilmanvaihdossa, jäähdytyksessä ja urakoinnissa

– TMP-Ilmastointi on paikallisesti arvostettu, alan pitkän linjan toimija. Kaupan myötä saamme synergiaetuja ja lisää vahvaa ammattiosaamista, mikä hyödyttää molempien yritysten asiakkaita, Valve sanoo.

– Yhdessä Cervin kanssa vahvistamme kykyämme palvella asiakkaitamme huomattavasti laajemmalla tarjoomalla sekä ilmanvaihdon että jäähdytyksen osalta, TMP-Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja Mika Kotakorpi vahvistaa.

– Näemme alueen osalta paljon kasvupotentiaalia ja yrityskaupan myötä voimme tarjota asiakkaillemme laajempaa palvelua ilmanvaihdon urakointiin ja huoltoon. Kauppa vahvistaa toimintaamme Pirkanmaan alueella, Valve jatkaa.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

5.4.2024

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa -Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin.

Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.

12.2.2024

Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ostamalla Kylmäset Oy:n.

Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

19.1.2024

Cervin palvelut laajenivat Etelä-Savoon

Cervi laajensi palveluitaan Etelä-Savoon, kun kaksi alan huippuosaajaa, Juha Kilkki ja Jorma Karvinen, liittyivät lokakuussa Cervin Huippujengiin. Heillä on vankka kokemus ilmanvaihto- ja nuohousalalta, sekä vahvat suhteet Mikkelin ja Etelä-Savon asiakkaisiin.