31.3.2023 Uutinen

Cervi jatkaa kasvua ja ostaa pirkanmaalaisen TMP-Ilmastointi Oy:n

Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla Pirkanmaalla toimivan TMP-Ilmastointi Oy:n. Yrityskaupallaan Cervi toteuttaa tämän vuoden kasvusuunnitelmiaan ja vahvistaa alueellista toimintaansa.

Nyt solmittu yrityskauppa on osa Cervin merkittävää kasvusuunnitelmaa.

– Rakennamme aidosti paikallista, mutta valtakunnallista toimintaa. TMP-Ilmastointi Oy:n yrityskauppa on meille tuotannollisesti tärkeä, sillä Pirkanmaa on strategisesti keskeinen alue, jossa korjausrakentaminen on vahvassa nousussa, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve kertoo.

Yrityskaupan myötä TMP-Ilmastointi liittyy osaksi Cervi-konsernia. Yritys jatkaa toimintaansa nykyisen nimensä alla, ja TMP-Ilmastoinnin työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Asiakkaamme saavat laajemman palveluvalikoiman ilmanvaihdossa, jäähdytyksessä ja urakoinnissa

– TMP-Ilmastointi on paikallisesti arvostettu, alan pitkän linjan toimija. Kaupan myötä saamme synergiaetuja ja lisää vahvaa ammattiosaamista, mikä hyödyttää molempien yritysten asiakkaita, Valve sanoo.

– Yhdessä Cervin kanssa vahvistamme kykyämme palvella asiakkaitamme huomattavasti laajemmalla tarjoomalla sekä ilmanvaihdon että jäähdytyksen osalta, TMP-Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja Mika Kotakorpi vahvistaa.

– Näemme alueen osalta paljon kasvupotentiaalia ja yrityskaupan myötä voimme tarjota asiakkaillemme laajempaa palvelua ilmanvaihdon urakointiin ja huoltoon. Kauppa vahvistaa toimintaamme Pirkanmaan alueella, Valve jatkaa.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

26.10.2023

Tampereen toimiston tupaantuliaisia vietettiin 25.10.

Cervi Tampere avasi uudet toimitilansa Viinikankatu 45:ssä aluejohtaja Teemu Lehtiön johdolla. Tapahtumaan oli kutsuttu asiakkaita ja yhteistyökumppaneita tutustumaan Cervin viihtyisiin tiloihin, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet yrityksen tulevaisuuden kasvulle.

11.9.2023

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

1.9.2023

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi. Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille. – Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia […]

Bureau veritas

bureau veritas