11.9.2023 Uutinen

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

– Topi Riivari on kokenut ja arvostettu kokonaistoimittaja lämmöntalteenotto- ja energiaratkaisuissa, sekä ilmanvaihdon erikoisasiantuntija. Saamme jälleen liitettyä hienon luottotiimin Cervi Groupiin, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo.

– Varsinais-Suomi on vetovoimainen alue, jossa kiinteistöjen arvosta ja kunnosta huolehditaan pieteetillä. Haluamme olla mukana kehittämässä ja tuomassa uusimpia menetelmiä sekä digitaalisuutta ilmanvaihtoalaan, Valve jatkaa.

–Topi Riivari Oy:n tekeminen on ollut laadukasta ja kasvu vahvaa. Yrityskauppa tuo meille suuret mahdollisuudet laajentua Varsinais-Suomen ulkopuolelle ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, iloitsee kehitysjohtaja Tomi Riivari.

 –Yrityskaupan myötä saamme vielä vankemman pohjan tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluja sekä kehittää toimintaamme. Lisäksi tämä antaa lisäresursseja henkilöstön hyvinvoinnin ja ammatillisen taidon kehittämiseen, vahvistaa yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Topi Riivari.

Yrityskaupassa Topi Riivari liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa ennallaan Topi Riivari Oy:nä. Topi Riivarin työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

Cervi auto.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

12.2.2024

Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ostamalla Kylmäset Oy:n.

Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

19.1.2024

Cervin palvelut laajenivat Etelä-Savoon

Cervi laajensi palveluitaan Etelä-Savoon, kun kaksi alan huippuosaajaa, Juha Kilkki ja Jorma Karvinen, liittyivät lokakuussa Cervin Huippujengiin. Heillä on vankka kokemus ilmanvaihto- ja nuohousalalta, sekä vahvat suhteet Mikkelin ja Etelä-Savon asiakkaisiin.

15.1.2024

Cervin kasvu jatkuu – vahvistamme olosuhdetekniikan osaamistamme ostamalla kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulaisen

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi Group ostaa kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulainen Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä olosuhdetekniikkaan erikoistunut Cervi Group saa lisää osaamista entistä energiatehokkaampiin ilmanvaihdon, lämmityksen ja viilennyksen ratkaisuihin, joiden tarve Suomen olosuhteissa on kasvanut.