11.9.2023 Uutinen

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

– Topi Riivari on kokenut ja arvostettu kokonaistoimittaja lämmöntalteenotto- ja energiaratkaisuissa, sekä ilmanvaihdon erikoisasiantuntija. Saamme jälleen liitettyä hienon luottotiimin Cervi Groupiin, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo.

– Varsinais-Suomi on vetovoimainen alue, jossa kiinteistöjen arvosta ja kunnosta huolehditaan pieteetillä. Haluamme olla mukana kehittämässä ja tuomassa uusimpia menetelmiä sekä digitaalisuutta ilmanvaihtoalaan, Valve jatkaa.

–Topi Riivari Oy:n tekeminen on ollut laadukasta ja kasvu vahvaa. Yrityskauppa tuo meille suuret mahdollisuudet laajentua Varsinais-Suomen ulkopuolelle ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, iloitsee kehitysjohtaja Tomi Riivari.

 –Yrityskaupan myötä saamme vielä vankemman pohjan tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluja sekä kehittää toimintaamme. Lisäksi tämä antaa lisäresursseja henkilöstön hyvinvoinnin ja ammatillisen taidon kehittämiseen, vahvistaa yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Topi Riivari.

Yrityskaupassa Topi Riivari liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa ennallaan Topi Riivari Oy:nä. Topi Riivarin työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

Cervi auto.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

31.5.2024

Cervi ostaa Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n – Laajennamme palvelutarjontaamme ja vahvistamme yhdessä asemaamme olosuhdetekniikan johtavana yhtiönä.

Cervi on ostanut Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n koko osakekannan. Tämä strateginen yritysosto tukee Cervin kasvutavoitteita ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään Uudenmaan alueella. Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla brändeillään, tarjoten asiakkaille yhdessä laajemman valikoiman energiatehokkaita jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.