11.9.2023 Uutinen

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

– Topi Riivari on kokenut ja arvostettu kokonaistoimittaja lämmöntalteenotto- ja energiaratkaisuissa, sekä ilmanvaihdon erikoisasiantuntija. Saamme jälleen liitettyä hienon luottotiimin Cervi Groupiin, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo.

– Varsinais-Suomi on vetovoimainen alue, jossa kiinteistöjen arvosta ja kunnosta huolehditaan pieteetillä. Haluamme olla mukana kehittämässä ja tuomassa uusimpia menetelmiä sekä digitaalisuutta ilmanvaihtoalaan, Valve jatkaa.

–Topi Riivari Oy:n tekeminen on ollut laadukasta ja kasvu vahvaa. Yrityskauppa tuo meille suuret mahdollisuudet laajentua Varsinais-Suomen ulkopuolelle ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, iloitsee kehitysjohtaja Tomi Riivari.

 –Yrityskaupan myötä saamme vielä vankemman pohjan tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluja sekä kehittää toimintaamme. Lisäksi tämä antaa lisäresursseja henkilöstön hyvinvoinnin ja ammatillisen taidon kehittämiseen, vahvistaa yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Topi Riivari.

Yrityskaupassa Topi Riivari liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa ennallaan Topi Riivari Oy:nä. Topi Riivarin työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

Cervi auto.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

1.9.2023

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi. Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille. – Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia […]

19.6.2023

Nimitysuutinen: Cervin uusi henkilöstöjohtaja on Sari Hagelberg

Cervin henkilöstöjohtajana on aloittanut 12.6.2023 Sari Hagelberg. Sari on pitkän linjan HR-konkari ja rakennusalan toimintakenttä on hänelle perin pohjin tuttu. Hän on toimi aiemmin YIT:ssä 19 vuoden ajan monipuolisissa HR- tehtävissä. Cervin tulevaisuuden näkymät ja yrityksen sopivan kompakti koko herättivät kiinnostuksen siirtymään Cerviin. – Jo tämän lyhyen ajankin jälkeen on selvää, että Cervissä on paljon […]

5.6.2023

Cervi ottaa askeleen kohti valtakunnallistumista ja ostaa Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n

Cervi laajentaa toimintaansa Pohjanmaalle ostamalla Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista valtakunnallistumista. Samalla Cervi vahvistaa etenkin teollisen palveluiden liiketoimintaansa.

Bureau veritas

bureau veritas