21.4.2021 Uutinen

ISO 9001:2015 -sertifiointi tuo varmuuden Cervin prosessien ja käytäntöjen toimivuudesta

Cervi sertifioitiin ensimmäistä kertaa vuonna 2018, jolloin laadunhallintajärjestelmän ISO 9001 -sertifikaatti kattoi yhden toimipisteen. Olemme hiljalleen laajentaneet sertifioinnin laajuutta ja vuoden alussa toteutetussa uudelleensertifiointiarvioinnilla liitettiin myös loputkin toimipisteet sertifioinnin piiriin. Sertifikaatti kertoo asiakkaille laatutasosta ja luottamuksesta.

Uusien toimipaikkojen sertifiointia helpotti merkittävästi se, että Cervin toimintoihin on ollut sisäänrakennettuna standardin vaatimukset ja toimintatavat firmassa ovat olleet yhtenäiset uusienkin toimipaikkojen suhteen jo ennen sertifiointia. Työtä ei siis aloitettu nollasta. 

Seppo Puhakainen, kehityspäällikkö

ISO 9001:2015 sertifioinnilla on useita hyötyjä esimerkiksi kilpailukyvyn paraneminen, tehokkaammat prosessit sekä korkea asiakastyytyväisyys. Standardin vaatimusten noudattamisen ei ole tarkoitus tuottaa lisää sisäistä työtä vaan järkeistää ja jopa nopeuttaa työntekoa.

Sertifikaatti kertoo asiakkaille laatutasosta ja luottamuksesta, mutta standardi antaa pohjan ja työkalut toiminnan hallitsemiseen ja kehittämiseen. ”Sertifikaatti ripustetaan seinälle, mutta standardi roikkuu lahkeessa koko ajan”, Seppo toteaa.

Alkuperäinen uutinen: Bureau Veritas 17.3.2021

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.

17.4.2024

Rahoitusmahdollisuus Cervi Groupin asiakkaille: Helppo tie energiatehokkuuteen

Energiaremontin tai muun projektin rahoittaminen voi olla haasteellinen askel monelle yritykselle, erityisesti taloyhtiöille. Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu tähän pulmaan. Cervi Group on solminut yhteistyösopimuksen rahoituskumppani Funder Financen kanssa, tarjoten asiakkaillemme helpon pääsyn rahoitukseen tarpeidensa mukaan.

5.4.2024

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa -Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin.

Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.