1.9.2023 Uutinen

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi.

Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille.

– Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia saadessamme Samin osaamisen mukaan hänen toimittuaan pitkään vastaavanlaisissa tehtävissä, kertoo Cervin toimitusjohtaja ja Samin esihenkilö Petri Valve.

Sami tulee vastaamaan koko Cervi Groupin taloudesta ja tuo vahvan osaamisensa sekä orgaanisesti että yritysostoin kasvavan yhtiön taloushallintoon ja sen kehittämiseen.

­– Cervi on todella mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja odotan innolla pääsyä mukaan Cervin vauhdikkaaseen menoon ja kehittämään yhtiötä. Tutustuttuani yritykseen ennakkoon, olen ollut vaikuttunut, kuinka hyvin ja laadukkaasti Cervi on lyhyessä ajassa pystynyt toteuttamaan kasvustrategiaansa, sanoo Sami Karppi.

Samilla on vahva kokemus pääomasijoittajaomisteisten (Industri Kapital, Triton, Sponsor, Altor ja Korona) kasvuyrityksen talousjohtamisesta Ernst & Youngissa, SOK:lla, Suomen Lähikaupassa, Realiassa, Pilke Päiväkodeissa sekä Nordic Sports Brands-konsernissa. Hän on sekä kokenut analyytikko että liiketoiminnan kehittäjä.

– Hienoa päästä viemään Cerviä seuraavaan kokoluokkaan. Uskon että oma tausta tuo tukea kasvustrategian toteuttamiseen, kertoo Sami odotuksistaan uudessa tehtävässä.

Lisätiedot

Sami Karppi
talousjohtaja
p. 040 566 0350, sami.karppi@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

11.9.2023

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

19.6.2023

Nimitysuutinen: Cervin uusi henkilöstöjohtaja on Sari Hagelberg

Cervin henkilöstöjohtajana on aloittanut 12.6.2023 Sari Hagelberg. Sari on pitkän linjan HR-konkari ja rakennusalan toimintakenttä on hänelle perin pohjin tuttu. Hän on toimi aiemmin YIT:ssä 19 vuoden ajan monipuolisissa HR- tehtävissä. Cervin tulevaisuuden näkymät ja yrityksen sopivan kompakti koko herättivät kiinnostuksen siirtymään Cerviin. – Jo tämän lyhyen ajankin jälkeen on selvää, että Cervissä on paljon […]

5.6.2023

Cervi ottaa askeleen kohti valtakunnallistumista ja ostaa Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n

Cervi laajentaa toimintaansa Pohjanmaalle ostamalla Kokkolan Kylmäpalvelu Oy:n. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista valtakunnallistumista. Samalla Cervi vahvistaa etenkin teollisen palveluiden liiketoimintaansa.

Bureau veritas

bureau veritas