1.9.2023 Uutinen

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi.

Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille.

– Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia saadessamme Samin osaamisen mukaan hänen toimittuaan pitkään vastaavanlaisissa tehtävissä, kertoo Cervin toimitusjohtaja ja Samin esihenkilö Petri Valve.

Sami tulee vastaamaan koko Cervi Groupin taloudesta ja tuo vahvan osaamisensa sekä orgaanisesti että yritysostoin kasvavan yhtiön taloushallintoon ja sen kehittämiseen.

­– Cervi on todella mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja odotan innolla pääsyä mukaan Cervin vauhdikkaaseen menoon ja kehittämään yhtiötä. Tutustuttuani yritykseen ennakkoon, olen ollut vaikuttunut, kuinka hyvin ja laadukkaasti Cervi on lyhyessä ajassa pystynyt toteuttamaan kasvustrategiaansa, sanoo Sami Karppi.

Samilla on vahva kokemus pääomasijoittajaomisteisten (Industri Kapital, Triton, Sponsor, Altor ja Korona) kasvuyrityksen talousjohtamisesta Ernst & Youngissa, SOK:lla, Suomen Lähikaupassa, Realiassa, Pilke Päiväkodeissa sekä Nordic Sports Brands-konsernissa. Hän on sekä kokenut analyytikko että liiketoiminnan kehittäjä.

– Hienoa päästä viemään Cerviä seuraavaan kokoluokkaan. Uskon että oma tausta tuo tukea kasvustrategian toteuttamiseen, kertoo Sami odotuksistaan uudessa tehtävässä.

Lisätiedot

Sami Karppi
talousjohtaja
p. 040 566 0350, sami.karppi@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

5.4.2024

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa -Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin.

Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.

12.2.2024

Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ostamalla Kylmäset Oy:n.

Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

19.1.2024

Cervin palvelut laajenivat Etelä-Savoon

Cervi laajensi palveluitaan Etelä-Savoon, kun kaksi alan huippuosaajaa, Juha Kilkki ja Jorma Karvinen, liittyivät lokakuussa Cervin Huippujengiin. Heillä on vankka kokemus ilmanvaihto- ja nuohousalalta, sekä vahvat suhteet Mikkelin ja Etelä-Savon asiakkaisiin.