1.9.2023 Uutinen

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi.

Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille.

– Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia saadessamme Samin osaamisen mukaan hänen toimittuaan pitkään vastaavanlaisissa tehtävissä, kertoo Cervin toimitusjohtaja ja Samin esihenkilö Petri Valve.

Sami tulee vastaamaan koko Cervi Groupin taloudesta ja tuo vahvan osaamisensa sekä orgaanisesti että yritysostoin kasvavan yhtiön taloushallintoon ja sen kehittämiseen.

­– Cervi on todella mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa ja odotan innolla pääsyä mukaan Cervin vauhdikkaaseen menoon ja kehittämään yhtiötä. Tutustuttuani yritykseen ennakkoon, olen ollut vaikuttunut, kuinka hyvin ja laadukkaasti Cervi on lyhyessä ajassa pystynyt toteuttamaan kasvustrategiaansa, sanoo Sami Karppi.

Samilla on vahva kokemus pääomasijoittajaomisteisten (Industri Kapital, Triton, Sponsor, Altor ja Korona) kasvuyrityksen talousjohtamisesta Ernst & Youngissa, SOK:lla, Suomen Lähikaupassa, Realiassa, Pilke Päiväkodeissa sekä Nordic Sports Brands-konsernissa. Hän on sekä kokenut analyytikko että liiketoiminnan kehittäjä.

– Hienoa päästä viemään Cerviä seuraavaan kokoluokkaan. Uskon että oma tausta tuo tukea kasvustrategian toteuttamiseen, kertoo Sami odotuksistaan uudessa tehtävässä.

Lisätiedot

Sami Karppi
talousjohtaja
p. 040 566 0350, sami.karppi@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

8.7.2024

Cervi ostaa forssalaisen Air-Tikki Oy:n – vuoden kuudes yritysosto

Cervi on ostanut forssalaisen Air-Tikki Oy:n. Tämä on yhtiön kuudes yritysosto tänä vuonna. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskaupallaan Cervi Group jatkaa kasvustrategiaansa vahvistaen asemaansa ilmanvaihdon, jäähdytyksen ja lämmityksen markkinoilla.

27.6.2024

Cervi ostaa turkulaisen ilmanvaihtourakoitsija Modul-Kanava Oy:n

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi on ostanut turkulaisen Modul-Kanava Oy:n koko osakekannan. Cervi on johtava suomalainen olosuhdetekniikan toimittaja, joka tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Yrityskauppa on Cerville jo viides tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Kaupan myötä Cervi Group saa lisää osaamista ja vakiinnuttaa asemaansa Varsinais-Suomen talousalueella. – Modul-Kanava täydentää Cervi Groupin […]

27.6.2024

Cervi on nyt Cervi

Cervi on nyt virallisesti, lyhyesti ja ytimekkäästi Cervi Oy. Y-tunnus ja tilinumero säilyvät ennallaan.  Nimen muutoksella ei ole vaikutusta Cervin toimintaan tai palveluihin ja Cervi Oy vastaa kaikista aiemmin Cervi Talotekniikka Oy:n nimissä tehdyistä tarjouksista ja sopimuksista. Uudet sopimukset ja tarjoukset tehdään Cervi Oy:n nimissä. Virallisiin lomakkeisiin ja muuhun materiaaliin nimen muutos tullaan tekemään vaiheittain […]