12.2.2024 Uutinen

Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ostamalla Kylmäset Oy:n.

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi ostaa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimivan Kylmäset Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

– Kaupan kylmä ja teollisuuden tarpeita palveleva kylmäosaaminen ovat perinteikkään Kylmäsetin vahvuuksia ja merkittävä lisä Cervin kylmäosaamisen tarjontaan. Kylmäpalvelujen liiketoiminta on ollut meillä Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä vielä pientä, ja tämä vahvistaa merkittävästi palvelujamme niiden osalta, sanoo Petri Valve Cervin toimitusjohtaja.

Kylmäsetillä on toimintaa neljällä eri paikkakunnalla: Valkeakoskella, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä, ja sen myötä vahvaa paikallista osaamista ja hyvät pitkäaikaiset suhteet asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin. Yrittäjäsisarukset Niilo Mäkinen ja Ilona Mäkinen ovat kylmäalan yrittäjiä jo kolmannessa polvessa ja kartuttaneet alan erityisasiantuntijuutta käytännössä koko ikänsä.

– Meille tarinamme jatkuvuus on tärkeää, ja haluamme kehittää ja viedä yritystämme eteenpäin. Cervillä on tekemisen meininki ja laadukasta toimintaa, joka mahdollistaa meille kehitysmahdollisuuksia. Jaamme Cervin kanssa samat arvot, ja toimintamallimme on Cervin lailla ketterää, kertoo Niilo Mäkinen, Kylmäsetin toimitusjohtaja.

– Nyt on hyvä ja motivoitunut fiilis lähteä tulevaisuuteen. Tämän järjestelyn kautta voimme kehittyä yhdessä ja huolehtia henkilöstöstä ja palvella asiakkaita yhtä laadukkaasti kuin ennenkin, Niilo jatkaa.

– On hienoa saada Cervi Groupiin nuorta yrittäjyyttä ja uusia ajatuksia. Olemme tästä todella innoissamme. Yrittäjillä on kolmen sukupolven kokemus ja raikasta näkemystä alaan. Rakennamme johtavaa olosuhdetekniikan toimijaa. Näin voimme palvella asiakkaitamme laajasti energiatehokkaan jäähdytyksen, lämmityksen sekä ilmanvaihdon ratkaisuissa, Valve kertoo.

Yrityskaupassa Kylmäset Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään, asiakassuhteiden säilyessä ennallaan. Niilo Mäkinen jatkaa Kylmäset Oy:n toimitusjohtajana ja Ilona Mäkinen toimistopäällikkönä, samoin pitkäaikainen ja ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Kylmäset Oy:n yrittäjäsisarukset Ilona ja Niilo Mäkinen

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

31.5.2024

Cervi ostaa Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n – Laajennamme palvelutarjontaamme ja vahvistamme yhdessä asemaamme olosuhdetekniikan johtavana yhtiönä.

Cervi on ostanut Keski-Uudenmaan Ilmastointi Oy:n koko osakekannan. Tämä strateginen yritysosto tukee Cervin kasvutavoitteita ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään Uudenmaan alueella. Yritykset jatkavat toimintaansa omina yhtiöinään ja omilla brändeillään, tarjoten asiakkaille yhdessä laajemman valikoiman energiatehokkaita jäähdytys-, lämmitys- ja ilmanvaihtoratkaisuja.

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.