12.2.2024 Uutinen

Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ostamalla Kylmäset Oy:n.

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi ostaa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä toimivan Kylmäset Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

– Kaupan kylmä ja teollisuuden tarpeita palveleva kylmäosaaminen ovat perinteikkään Kylmäsetin vahvuuksia ja merkittävä lisä Cervin kylmäosaamisen tarjontaan. Kylmäpalvelujen liiketoiminta on ollut meillä Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä vielä pientä, ja tämä vahvistaa merkittävästi palvelujamme niiden osalta, sanoo Petri Valve Cervin toimitusjohtaja.

Kylmäsetillä on toimintaa neljällä eri paikkakunnalla: Valkeakoskella, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Riihimäellä, ja sen myötä vahvaa paikallista osaamista ja hyvät pitkäaikaiset suhteet asiakkaisiin ja tavarantoimittajiin. Yrittäjäsisarukset Niilo Mäkinen ja Ilona Mäkinen ovat kylmäalan yrittäjiä jo kolmannessa polvessa ja kartuttaneet alan erityisasiantuntijuutta käytännössä koko ikänsä.

– Meille tarinamme jatkuvuus on tärkeää, ja haluamme kehittää ja viedä yritystämme eteenpäin. Cervillä on tekemisen meininki ja laadukasta toimintaa, joka mahdollistaa meille kehitysmahdollisuuksia. Jaamme Cervin kanssa samat arvot, ja toimintamallimme on Cervin lailla ketterää, kertoo Niilo Mäkinen, Kylmäsetin toimitusjohtaja.

– Nyt on hyvä ja motivoitunut fiilis lähteä tulevaisuuteen. Tämän järjestelyn kautta voimme kehittyä yhdessä ja huolehtia henkilöstöstä ja palvella asiakkaita yhtä laadukkaasti kuin ennenkin, Niilo jatkaa.

– On hienoa saada Cervi Groupiin nuorta yrittäjyyttä ja uusia ajatuksia. Olemme tästä todella innoissamme. Yrittäjillä on kolmen sukupolven kokemus ja raikasta näkemystä alaan. Rakennamme johtavaa olosuhdetekniikan toimijaa. Näin voimme palvella asiakkaitamme laajasti energiatehokkaan jäähdytyksen, lämmityksen sekä ilmanvaihdon ratkaisuissa, Valve kertoo.

Yrityskaupassa Kylmäset Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään, asiakassuhteiden säilyessä ennallaan. Niilo Mäkinen jatkaa Kylmäset Oy:n toimitusjohtajana ja Ilona Mäkinen toimistopäällikkönä, samoin pitkäaikainen ja ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa nykyisen työnantajansa palveluksessa kuten ennenkin.

Kylmäset Oy:n yrittäjäsisarukset Ilona ja Niilo Mäkinen

Lisätiedot:

Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

19.1.2024

Cervin palvelut laajenivat Etelä-Savoon

Cervi laajensi palveluitaan Etelä-Savoon, kun kaksi alan huippuosaajaa, Juha Kilkki ja Jorma Karvinen, liittyivät lokakuussa Cervin Huippujengiin. Heillä on vankka kokemus ilmanvaihto- ja nuohousalalta, sekä vahvat suhteet Mikkelin ja Etelä-Savon asiakkaisiin.

15.1.2024

Cervin kasvu jatkuu – vahvistamme olosuhdetekniikan osaamistamme ostamalla kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulaisen

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi Group ostaa kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulainen Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä olosuhdetekniikkaan erikoistunut Cervi Group saa lisää osaamista entistä energiatehokkaampiin ilmanvaihdon, lämmityksen ja viilennyksen ratkaisuihin, joiden tarve Suomen olosuhteissa on kasvanut.

5.1.2024

Kylmätehdas Oy osaksi Cerviä

Porvoon Kylmätehdas on sulautunut osaksi Cerviä 1.1.2024 alkaen ja tarjoamme jäähdytystä ja kylmätekniikkaa nyt Cervin lipun alla Itä-Uudellamaallakin. Kylmätehdas oli aiemmin osa Teknika Groupia, minkä Cervi osti toukokuussa 2023. Sulautumisen yhteydessä kaikki kylmäosaajat siirtyvät Cervin työntekijöiksi ja tarjoavat palvelujaan asiakaskunnalleen kuten tähänkin asti. Yksikkö on erikoistunut kaupan kylmälaitteiden asennuksiin, huoltoon ja korjauksiin. Kylmämestari Jarno Mäkisen […]