Parannamme elämänlaatua parantamalla sisäilmaolosuhteita.

Cervi on ilmanvaihdon ja kylmätekniikan vastuullisin ja ennakoivin edelläkävijä. Asiakkaille olemme kokonaisvaltaista palvelua ja jatkuvuutta tarjoava kumppani. Panostamme ihmisiimme, laitekantaan ja digitaaliseen kehitykseen. Teemme joka tasolla hyvin loppuun vietyjä projekteja, sillä sitä kautta rakentuvat niin luotettavuus kuin ylivoimainen maineemme toimialalla.

Mutta ennenkaikkea Cervi on ihmisistä koostuva yritys. Työyhteisö, jossa jokainen tekee velvollisuutensa ja katsoo, että muut suoriutuvat omistaan. Käytännössä se on sitä, että autetaan toinen toistaan. Ja vaikka cerviläiset ovat kohteissa hajallaan, yhteisö toimii ja apua on aina tarjolla.

Meillä jokainen kantaa ylpeänä firman värejä. Cervi onkin ehkä enemmän joukkue kuin yritys.

Cervin toimialueet

  • Pääkaupunkiseutu ja muu Uusimaa
  • Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme
  • Kymenlaakso, Itä-Uusimaa ja Etelä-Savo
  • Varsinais-Suomi

Petri Valve ja Karl Jensen kertovat Cervistä

Cervin missio

Missiomme on olla asiakkaille paras olosuhdetekniikan kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme sisäilmaolosuhteita ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

Cervin arvot

Suoraselkäinen

Cerviläisissä asuu poikkeuksellinen ammattiylpeys, joka näkyy kohtaamisissa kentällä, mutta myös konttorilla. Emme pidä tyhjiä myyntipuheita tai käytä kapulakieltä ja todennamme tekojen kautta kaiken mitä sanomme. Varmistamme, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ja toimintamme on kannattavaa kaikilla tasoilla.

Edelläkävijä

Cervillä parhaat osaajat tekevät töitä alan parhailla työvälineillä. Meille digitaalisuus tarkoittaa tehokkaampaa tiedonkulkua ja läpinäkyvyyttä. On myös kunnia-asia, että kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat toimintamme keskiössä.

Inhimillinen

Kaikki haluavat tehdä töitä hyvien tyyppien kanssa. Meihin luotetaan, koska osoitamme jatkuvasti olevamme sen arvoisia. Työn ja ihmisten kunnioittaminen ja huumori kantavat työn arjessa pitkälle.

Cerviläisistä

Cervin Huippujengi edustaa alansa parasta ammattitaitoa. Osaamisemme kumpuaa paitsi vuosien kokemuksesta, mutta myös ”kisällistä mestariksi” -koulutuksesta.

Cervin motto: ”teemme kaiken paremmin kuin kukaan muu”

Jokaisen ammattilaisen työparina työskentelee oppipoika, jota mestari työn ohessa kouluttaa. Tekemällä oppiminen on tutkitusti tehokkaimpia menetelmiä opittavien asioiden sisäistämiseen. Oppipoika saa harjoitella työtä mestarin tukemana ja lopulta ottaa vastuun työn oikeellisuudesta.

Osaamisen kehittäminen – Cervin toiminnan kulmakivi

Cervin Mestariopistossa koulutetaan uusimpien tekniikoiden ja työkalujen taitamisen lisäksi muun muassa työturvallisuutta, ensiapua ja asiakaspalvelua. Myös aktiivinen yhteistyö oppilaitosten kanssa on tärkeä osa toimintaamme.

Puhdas sisäilma

Referenssikohteitamme

Kumppaneitamme

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus on kestävän kehityksen ja menestyksellisen liiketoiminnan edistämistä. Samalla vahvistamme luottamusta sidosryhmiimme. Koko Cervin joukkue noudattaa näitä pelisääntöjä, ja edellytämme samaa myös kumppaneiltamme.

Lue lisää