Tietoja yksityisasiakkaalle peruuttamisoikeuden käytöstä. 

Peruuttamisoikeus 

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.  

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. 

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava meille (Cervi Talotekniikka Oy, Lampputie 4, 00750 Helsinki, info@cervi.fi)  päätöksestään peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla, esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla. Kuluttaja-asiakas voi käyttää myös alla olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Jos kuluttaja-asiakas käyttää tätä vaihtoehtoa, ilmoitamme asiakkaalle viipymättä pysyvällä tavalla (sähköpostitse) peruuttamisilmoituksen saapumisesta. 

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksensa peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. 

Peruuttamisoikeutta ei ole muun muassa silloin, kun palvelu on kokonaan suoritettu asiakkaan nimenomaisesta pyynnöstä ja asiakas on antanut hyväksyntänsä sille, että peruuttamisoikeutta ei ole suorituksen valmistuttua.  

Peruuttamisen vaikutukset

Jos kuluttaja-asiakas peruuttaa sopimuksen, palveluntarjoaja palauttaa kaikki asiakkaalta saamansa suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Palveluntarjoaja suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.  

Jos asiakas on pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, asiakkaan on maksettava palveluntarjoajalle peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus. Lisäksi asiakkaan on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. 

Peruuttamislomake yksityisasiakkaalle 

Täytä ja lähetä tämä lomake vain siinä tapauksessa, että haluat peruuttaa sopimuksen. 


    Täytä ja lähetä asiakirjalomake. Otamme sinuun yhteyttä.
    Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme kehittämiseen. Lisätietoja löydät Cervin rekisteriselosteesta »