Tomi Nikkonen

”Asiakkuuteen panostaminen on minun juttuni.”

”Aloitin Cervillä projektipäällikkönä joulukuussa 2018 korjauspalveluissa. Tiimiini kuului silloin neljä asentaja ja siitä on sitten lähdetty kasvattamaan toimintaa. Tavoitteena on, että vuoden 2020 loppuun mennessä ilmanvaihdon korjauspalvelutiimissäni olisi kaksikymmentä asentajaa.

Tulin Cerville koska halusin enemmän vastuuta ja olla päätöksentekijäroolissa. Cervillä tämä kaikki on mahdollista. Yrityksen voimakas kasvu ja roolini tulevassa kasvussa houkuttelivat.

Minua kiinnostaa etenkin projektin hoitamiseen käytetyt työkalut ja automatisointi. Olen päässyt omalta osaltani kehittämään koko Cervin toiminnanohjausjärjestelmää ja näin parantamaan mm. raportointia asiakkaille. Moni asiakkaamme kiitteleekin juuri raportteja ja niihin kerättyä puutelistaa. Kiitosta saa myöskin aktiivinen palvelujen tarjonta puutteiden korjaamiseksi. Usein asiakkaat haluavat, että nekin työt tehdään heti.

Esimiehenä haluan huolehtia, että oma tiimini tekee aina parasta jälkeä. Se tarkoittaa, että työt tehdään kunnolla ja raportti asiakkaille selkeä ja siitä ilmenee mahdolliset epäkohdat. Lisäksi yhteydenpidon asiakkaisiin on oltava sujuvaa, nopeaa ja selkeää. Asentajien on tiedostettava, että toimintatavan on oltava alusta loppuun Cervin näköistä.

Arvostan etenkin cerviläisten ammattitaitoa. Täällä tekijät ovat alansa huippuammattilaisia. Ei ole sellaista ongelmaa, josta ei selvittäisi. Heihin pystyy luottamaan ja että he pystyvät tekemään ratkaisut niin, että siitä tulee toimiva ja hyvä.

Cervillä urapolku voi helposti olla nousujohteinen. Ensisijaisesti nostetaan vaativampiin tehtäviin tekijät talon sisältä ja jaetaan vastuuta niille, jotka ovat sitä valmiita ottamaan. Omasta tiimistäni on jo yksi siirtynyt työnjohtoon.

Haluan panostaa kasvuun ja liiketoiminnan kehittämiseen, että olisimme asiakkaille aina ykkösvaihtoehto. Tyypillinen työpäiväni alkaa konttorilla kello 7 aikaan. Tarvittaessa tapaan tiimiläisiäni, jolloin käymme läpi lisätietoja kohteista ja katsomme niiden raportit. Raportteja käydään yhdessä läpi myös ennen, kuin ne lähetetään asiakkaille. Päiväni sisältää työnsuunnittelua, hinnoittelua ja yhteydenpitoa asiakkaisiin.  Viikoittain teen myös töiden tarkistuksia ja työmaakäyntejä. Myöskin urakkakokouksia on silloin tällöin, sekä tapaamisia taloyhtiöiden hallitusten kanssa.

Työni on melko vauhdikasta ja sama meno jatkuu myös kotona. Vapaa-ajan vauhdikkuudesta pitävät huolta 6- ja 8- vuotias jälkikasvu sekä tulevat kaksoset. Omiin lempiharrastuksiini kuuluu myös jalkapallo.”

Tomi Nikkonen.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

30.9.2020

Tuomas Välisestä yksikönpäällikkö Cervin korjausurakointiin Uudellemaalle

Olen ollut jo pitkään alalla ja tunnen korjausrakentamiskentän hyvin. Näen nimitykseni luontevana kehityksenä urallani ja on mukavaa, kun hyvin tehdystä työstä huomioidaan.

4.9.2020

Dynaaminen duo luotsaa Cervin Pirkanmaan toimintoja ja syventää asiakassuhteita

Toimistolle projektipäälliköksi on uusimpana nimitetty Arvi ”Tapsa” Lehto, joka kertoo, miten toiminnan virkistyminen alueella on näkynyt hänen työssään.

27.4.2020

Cervivuosiltaan vanhin mestari kertoo

”Hulluhan sitä olisi, jos väittäisi, että Cervillä ei ole tehty oikeita asioita”, sanoo Mikko Koskinen, Cervityövuosiltaan vanhin cerviläinen.

Bureau veritas

bureau veritas