Tuomas Välisestä yksikönpäällikkö Cervin korjausurakointiin Uudellemaalle

Cervissä työskentelee lähes 170 ihmistä ja jokainen henkilö on oma tarinansa. Tuomaksen tarina on vahvasti osa Cervin kasvua, jossa tarvitaan uusia vastuunottajia.

Tuomas Välinen on nimitetty yksikönpäälliköksi 1.10.2020 alkaen vastaamaan Cervin korjausurakonnista Uudellamaalla.

Olen ollut jo pitkään alalla ja tunnen korjausrakentamiskentän hyvin. Näen nimitykseni luontevana kehityksenä urallani ja on mukavaa, kun hyvin tehdystä työstä huomioidaan.”

”Meille on iso ilo, kun voimme tarjota tehtävää talon sisällä kypsyneelle osaajalle. Ilman Tuomaksen ja muiden cerviläisten sitoutuneisuutta ja kehityshalukkuutta ei olisi olemassa Cervin kasvutarinaa”, sanoo Välisen esimies ja Cervin toimitusjohtaja Petri Valve. Vuonna 2019 Cervin liikevaihto nousi peräti 72 % ja Cervi oli koko talotekniikka-alan kovin kasvaja.

Aikaisemmin Tuomas on toiminut Cervissä korjausurakoinnin projektipäällikkönä. ”Cervissä ei jumiuduta tehtävään, vaan pääsee kehittymään. Henkilöille, jotka haluavat ottaa vastuuta on sitä tarjolla”, kuittaa Valve.

Cervi Tuomas Välinen

Tuomas Välinen, yksikönpäällikkö, korjausurakointi Uusimaa
tuomas.valinen@cervi.fi, p. 040 716 8886

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

2.1.2024

Cervin uusi myyntijohtaja, Kari Ämmälä, tarjoaa asiakkaille vastaleivottua palvelua ilman kermakakkukuorrutuksia.

Cervin uutena myyntijohtajana on vuoden alussa aloittanut Kari Ämmälä. Kari siirtyi tehtäväänsä Greenstep Oy:n palveluksesta. Kari on kokenut myynnin konkari ja on yli 30-vuotisen uransa aikana ehtinyt myymään niin tuotteita, kiloja, kappaleita, palveluita kuin myös huolto- ja palvelusopimuksiakin. Cervin palvelut koostuvat olosuhdetekniikan kokonaisuudesta, eli ilmanvaihdosta, jäähdytyksestä ja lämmityksestä. Nämä ovat energiatehokkuusvaatimusten ja vastuullisen kiinteistönpidon kannalta […]

19.6.2023

Nimitysuutinen: Cervin uusi henkilöstöjohtaja on Sari Hagelberg

Cervin henkilöstöjohtajana on aloittanut 12.6.2023 Sari Hagelberg. Sari on pitkän linjan HR-konkari ja rakennusalan toimintakenttä on hänelle perin pohjin tuttu. Hän on toimi aiemmin YIT:ssä 19 vuoden ajan monipuolisissa HR- tehtävissä. Cervin tulevaisuuden näkymät ja yrityksen sopivan kompakti koko herättivät kiinnostuksen siirtymään Cerviin. – Jo tämän lyhyen ajankin jälkeen on selvää, että Cervissä on paljon […]

18.3.2022

Pidä huolta itsestäsi, pidä huolta kaveristasi

Käynnistimme Cervissä Pidä huolta-hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin. Kyseessä on pitkäaikainen hanke, joka on jatkossa osa Cervin toimintatapaa.