Tuomas Välisestä yksikönpäällikkö Cervin korjausurakointiin Uudellemaalle

Cervissä työskentelee lähes 170 ihmistä ja jokainen henkilö on oma tarinansa. Tuomaksen tarina on vahvasti osa Cervin kasvua, jossa tarvitaan uusia vastuunottajia.

Tuomas Välinen on nimitetty yksikönpäälliköksi 1.10.2020 alkaen vastaamaan Cervin korjausurakonnista Uudellamaalla.

Olen ollut jo pitkään alalla ja tunnen korjausrakentamiskentän hyvin. Näen nimitykseni luontevana kehityksenä urallani ja on mukavaa, kun hyvin tehdystä työstä huomioidaan.”

”Meille on iso ilo, kun voimme tarjota tehtävää talon sisällä kypsyneelle osaajalle. Ilman Tuomaksen ja muiden cerviläisten sitoutuneisuutta ja kehityshalukkuutta ei olisi olemassa Cervin kasvutarinaa”, sanoo Välisen esimies ja Cervin toimitusjohtaja Petri Valve. Vuonna 2019 Cervin liikevaihto nousi peräti 72 % ja Cervi oli koko talotekniikka-alan kovin kasvaja.

Aikaisemmin Tuomas on toiminut Cervissä korjausurakoinnin projektipäällikkönä. ”Cervissä ei jumiuduta tehtävään, vaan pääsee kehittymään. Henkilöille, jotka haluavat ottaa vastuuta on sitä tarjolla”, kuittaa Valve.

Cervi Tuomas Välinen

Tuomas Välinen, yksikönpäällikkö, korjausurakointi Uusimaa
tuomas.valinen@cervi.fi, p. 040 716 8886

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

8.9.2021

Hyvää fiilistä ja hyvää terveyttä Cervin sähköisillä henkilöstöeduilla

Haluamme tukea henkilöstön hyvinvointia monipuolisesti. Otimme nyt syksyllä kaikille käyttöön liikunnan ja kulttuurietujen lisäksi myös hyvinvointipalvelut.

12.4.2021

Nenä – satu, joka kannattaa lukea

Cervin toimitusjohtaja Petri Valve avaa tarina-arkkunsa ja pohtii asiantuntijuutta. Kuten aina, tässäkin sadussa piilee arvokas opetus.

17.3.2021

Paula Asikainen, talouspäällikkö

Jokainen kohtaaminen, hyvään asiakaskokemukseen panostaminen, näkyy lopulta luvuissa. Palveleminen ei ole rahasta vaan asenteesta kiinni.

Bureau veritas

bureau veritas