Tuomas Välisestä yksikönpäällikkö Cervin korjausurakointiin Uudellemaalle

Cervissä työskentelee lähes 170 ihmistä ja jokainen henkilö on oma tarinansa. Tuomaksen tarina on vahvasti osa Cervin kasvua, jossa tarvitaan uusia vastuunottajia.

Tuomas Välinen on nimitetty yksikönpäälliköksi 1.10.2020 alkaen vastaamaan Cervin korjausurakonnista Uudellamaalla.

Olen ollut jo pitkään alalla ja tunnen korjausrakentamiskentän hyvin. Näen nimitykseni luontevana kehityksenä urallani ja on mukavaa, kun hyvin tehdystä työstä huomioidaan.”

”Meille on iso ilo, kun voimme tarjota tehtävää talon sisällä kypsyneelle osaajalle. Ilman Tuomaksen ja muiden cerviläisten sitoutuneisuutta ja kehityshalukkuutta ei olisi olemassa Cervin kasvutarinaa”, sanoo Välisen esimies ja Cervin toimitusjohtaja Petri Valve. Vuonna 2019 Cervin liikevaihto nousi peräti 72 % ja Cervi oli koko talotekniikka-alan kovin kasvaja.

Aikaisemmin Tuomas on toiminut Cervissä korjausurakoinnin projektipäällikkönä. ”Cervissä ei jumiuduta tehtävään, vaan pääsee kehittymään. Henkilöille, jotka haluavat ottaa vastuuta on sitä tarjolla”, kuittaa Valve.

Cervi Tuomas Välinen

Tuomas Välinen, yksikönpäällikkö, korjausurakointi Uusimaa
tuomas.valinen@cervi.fi, p. 040 716 8886

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

18.3.2022

Pidä huolta itsestäsi, pidä huolta kaveristasi

Käynnistimme Cervissä Pidä huolta-hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin. Kyseessä on pitkäaikainen hanke, joka on jatkossa osa Cervin toimintatapaa.

25.1.2022

Nolla tapaturmaa ja lisää työhyvinvointia

Cervi liittyi osaksi Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumia. Meitä yhdistää ajattelu – yksikin tapaturma on liikaa! Haastamme myös kiinteistönomistajat ja taloyhtiöiden hallitukset tarkastamaan ja huoltamaan säännöllisesti kattoturvatuotteensa.

28.9.2021

Synergiaa asiakkaille ilmanvaihto- ja kylmäpalveluissa

Miika Salmela – Tulevaisuuden Cerviläinen kertoo: Tulin tekemään olosuhdetekniikkaa. Synergiahyödyt ovat merkittäviä ilmanvaihdon ja kylmäpalveluiden kanssa.

Bureau veritas

bureau veritas