Tuomas Välisestä yksikönpäällikkö Cervin korjausurakointiin Uudellemaalle

Cervissä työskentelee lähes 170 ihmistä ja jokainen henkilö on oma tarinansa. Tuomaksen tarina on vahvasti osa Cervin kasvua, jossa tarvitaan uusia vastuunottajia.

Tuomas Välinen on nimitetty yksikönpäälliköksi 1.10.2020 alkaen vastaamaan Cervin korjausurakonnista Uudellamaalla.

Olen ollut jo pitkään alalla ja tunnen korjausrakentamiskentän hyvin. Näen nimitykseni luontevana kehityksenä urallani ja on mukavaa, kun hyvin tehdystä työstä huomioidaan.”

”Meille on iso ilo, kun voimme tarjota tehtävää talon sisällä kypsyneelle osaajalle. Ilman Tuomaksen ja muiden cerviläisten sitoutuneisuutta ja kehityshalukkuutta ei olisi olemassa Cervin kasvutarinaa”, sanoo Välisen esimies ja Cervin toimitusjohtaja Petri Valve. Vuonna 2019 Cervin liikevaihto nousi peräti 72 % ja Cervi oli koko talotekniikka-alan kovin kasvaja.

Aikaisemmin Tuomas on toiminut Cervissä korjausurakoinnin projektipäällikkönä. ”Cervissä ei jumiuduta tehtävään, vaan pääsee kehittymään. Henkilöille, jotka haluavat ottaa vastuuta on sitä tarjolla”, kuittaa Valve.

Cervi Tuomas Välinen

Tuomas Välinen, yksikönpäällikkö, korjausurakointi Uusimaa
tuomas.valinen@cervi.fi, p. 040 716 8886

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä

Uutisvirta

3.12.2020

Ville Aarnio – Cervin ilmanvaihdon energiaremonttien edelläkävijä

”Teemme energiaremontit aina kohteen ja asiakkaan ehdoilla, emmekä edes tyrkytä mitään vakiokonseptia. Pelkästään vaihtamalla energiatehokkaat ilmanvaihtolaitteet kiinteistöissä on saavutettu yli 30 %:n vuosisäästöjä.”

4.9.2020

Dynaaminen duo luotsaa Cervin Pirkanmaan toimintoja ja syventää asiakassuhteita

Toimistolle projektipäälliköksi on uusimpana nimitetty Arvi ”Tapsa” Lehto, joka kertoo, miten toiminnan virkistyminen alueella on näkynyt hänen työssään.

27.4.2020

Cervivuosiltaan vanhin mestari kertoo

”Hulluhan sitä olisi, jos väittäisi, että Cervillä ei ole tehty oikeita asioita”, sanoo Mikko Koskinen, Cervityövuosiltaan vanhin cerviläinen.

Bureau veritas

bureau veritas