Rahoitusmahdollisuus Cervi Groupin asiakkaille: Helppo tie energiatehokkuuteen

Energiaremontin tai muun projektin rahoittaminen voi olla haasteellinen askel monelle yritykselle, erityisesti taloyhtiöille. Mutta älä huoli, meillä on ratkaisu tähän pulmaan. Cervi Group on solminut yhteistyösopimuksen rahoituskumppani Funder Financen kanssa, tarjoten asiakkaillemme helpon pääsyn rahoitukseen tarpeidensa mukaan.

Miksi rahoitus kannattaa Cervin asiakkaille?

Leasingrahoitus on moderni ja selkeä tapa tehdä energiaa säästäviä hankintoja taloyhtiöille tai yrityksille. Suunnittelu, laitteet ja asennuspalvelut voidaan rahoittaa samassa paketissa. Rahoituksen hakuprosessi kumppanimme avustuksella on huomattavasti nopeampi verrattuna perinteiseen lainarahoitukseen. Voit suunnitella ja toteuttaa energiansäästöparannukset kokonaishankkeena ja hyödyntää niiden tuomia säästöjä välittömästi. Leasingrahoitus ei välttämättä vaadi yhtiökokouksen päätöstä ja valtuuksia, ja se on kokonaisuudessaan kilpailukykyinen vaihtoehto lainalle.

Eikä siinä vielä kaikki. Kiinteä kuukausimaksu on helppo budjetoida eikä omarahoitusosuutta yleensä tarvita. Lisäksi kiinteä leasingmaksu asuinneliöitä kohden kuukausitasolla parantaa asumismukavuutta ja luo arvoa asukkaille.

Esimerkkilaskelma rahoituksen vaikutuksesta vastikkeeseen:
 As Oy:n kokonaisasuinpinta-ala 3.500 m2

  • Esim. 10 000 € kerralla vs. 0,079 €/kk/m²
  • Esim. 250 000 € kerralla vs. 1,28 € / kk / m²

Kuinka hakea rahoitusta taloyhtiölle?

Kun tiedämme projektin laajuuden, saat Cervin Groupin palveluille ja tuotteille tarjouksen ja halutessasi myös rahoitusmahdollisuuden. Rahoituksen hakeminen voi tuntua monimutkaiselta, mutta yhteistyökumppanimme auttaa sinua kaikissa vaiheissa ja pääset nopeasti hyötymään energiatehokkaista uudistuksistasi.

Ja mikä parasta, rahoituksen kustannus ja vaikutus vastikkeeseen on yleensä hyvin maltillinen. Päätöksen rahoituksen hankkimisesta voi tehdä jopa taloyhtiönhallituksen kesken. Energiaremontin säästötkin alkavat kertyä heti, kun aloituskustannukset ovat hallinnassa.

Mikäli kiinnostuit, autamme mielellämme energiahankkeiden suunnittelussa ja niiden rahoituksessa.

Energiaremontti käynnissä taloyhtiössä

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Energiansäästö Uutinen

Uutisvirta

14.5.2024

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa

Cervi on mukana laajassa ja monitieteisessä Giant-projektissa, joka keskittyy sisäilman aerosolien moninaisuuteen ja ulkoilman vaikutuksiin. Uusi co-innovation-projekti GIANT käynnistyy yhteistyössä suomalaisten ilmanlaatututkijoiden, alan edelläkävijäyritysten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Projekti keskittyy sisätilojen aerosoli-ilmiöiden tutkimiseen, WHO:n uusimpien ilmanlaatusuositusten mukauttamiseen käytäntöihin ja suomalaisen korkeatasoisen teknologian markkinoiden edistämiseen. Kolmivuotinen projekti on osittain Business Finlandin rahoittama. GIANT:n kokonaisbudjetti on […]

25.4.2024

Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme kuulla heitä

Asiakaspalautteiden merkitys liiketoiminnassa on korvaamaton. Ne eivät ainoastaan anna meille arvokasta tietoa siitä, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, vaan myös osoittavat asiakkaidemme luottamuksen ja sitoutumisen merkityksen. Cervin sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen ja avoimeen kommunikaatioon heijastuu kaikessa toiminnassamme. Me myös aktiivisesti mittaamme tätä.

5.4.2024

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa -Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin.

Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.