8.11.2022 Uutinen

Cervi ottaa harppauksen matkalla alan kirkkaimmaksi tähdeksi – kehitystä mahdollistamaan uusi omistajakumppani Intera Partners

Cervi ottaa harppauksen matkalla alan kirkkaimmaksi tähdeksi – kehitystä mahdollistamaan uusi omistajakumppani Intera Partners. Kuvassa Janne Näränen, Petri Valve, Elise Haaksluoto, Karl Jensen ja Tuomas Sarkola.
Kuvassa Janne Näränen, Petri Valve, Elise Haaksluoto, Karl Jensen ja Tuomas Sarkola

Cervi saa omistajakumppanikseen kotimaisen pääomasijoitusyhtiön Intera Partnersin. Kauppa kääntää uuden sivun Cervin tarinassa ja mahdollistaa yhtiölle seuraavan vaiheen kunnianhimoisen kasvun ja kehityksen. Arjen toimintaa Cervi jatkaa omana itsenäisenä yrityksenään ja haluaa olla asiakkailleen jatkossakin energiatehokkaan olosuhdetekniikan ketterä ja luotettava kumppani. 

Monen menestyneen kasvutarinan takaa löytyvä pääomasijoittaja Intera Partners tulee Cervin uudeksi omistajakumppaniksi yhtiön avainhenkilöiden Petri Valveen ja Karl Jensenin rinnalle. Molemmat jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä omistajina. Myös Cervin toiminta, asiakkuudet ja työntekijät jatkavat ennallaan. 

Intera Partnersilla on laajat taloudelliset resurssit ja aiempaa toimialaosaamista rakentamisen ja kiinteistöjen arvoketjusta, mikä  luo Cervin tulevalle kasvulle parhaat mahdolliset edellytykset. 

“Rakennamme ilmanvaihtoalan ja jäähdytyksen kotimaista erikoisosaajaa”

– Edellinen viiden vuoden tavoitteemme oli 200 ihmistä ja 20 miljoonaa euroa liikevaihtoa. Saavutimme tavoitteemme lopulta jo neljässä vuodessa ja mukaan mahtui myös alalle yleisesti haastavat koronavuodet. Tästä suuri kiitos kuuluu myös asiakkaillemme. Nyt on aika kääntää tarinan seuraava sivu, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo. 

Kasvussaan Cervi nojaa vahvasti ilmanvaihtoalan ja jäähdytyksen erityisasiantuntijan rooliin, mitä halutaan kasvattaa jatkossa entisestään. 

– Nyt rakennamme entistä vahvemmin ilmanvaihtoalan ja jäähdytyksen kotimaista erikoisosaajaa. Tavoitteenamme on olla johtava energiatehokkaan olosuhdetekniikan erikoisasiantuntija ja kumppani sekä alan halutuin työnantaja, Valve sanoo.

Ilmanvaihto ja jäähdytys ovat tulevaisuuden aloja

– Ilmanvaihto ja jäähdytys ovat tulevaisuuden aloja. Ne vaikuttavat ihmisten terveyteen ja kiinteistöjen energiatehokkuuteen, Karl Jensen sanoo. 

Ilmanvaihto ja jäähdytys nähdään markkinalla tyypillisesti osana talotekniikkaa, mutta Cervillä asia nähdään laajemmin ihmisen keskiöön tuovan olosuhdetekniikan vinkkelistä.

– Talotekniikassa rakennus on keskiössä, olosuhdetekniikassa puolestaan ihminen. Emme ajattele vain kiinteistöä ja sen ilmanvaihtokanavia tai laitteita, vaan lähestymme asiaa ilmanvaihdon ja jäähdytyksen tarpeesta ja vallitsevista olosuhteista käsin. Varmistamme sen, että ilmanvaihto ja jäähdytys vastaa kulloistakin tarvetta, Cervin kehitysjohtaja Karl Jensen avaa. 

Lisätietoja: 
Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi
p. 0400 435 447


Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Yhtiön palveluksessa on noin 200 ilmanvaihtoalan ammattialaista. Cervin palvelut kattavat kaikki ilmanvaihdon huoltamiseen, korjaamiseen, saneeraamiseen tarvittavat työt. Teemme konsultointia ja yhteistyötä mm. ilmanvaihdon suunnittelun kanssa. Lisäksi huollamme, korjaamme ja valvomme myös kylmä- ja jäähdytyslaitteet. Missiomme on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme sisäilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

Intera Partners on suomalainen pääomasijoittaja, joka keskittyy yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen. Intera hallinnoi kolmea aktiivista rahastoa, joiden pääomien yhteismäärä on 785 miljoonaa euroa. Rahastoissa on yhteensä 11 portfolioyhtiötä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on 900 miljoonaa euroa ja jotka työllistävät tällä hetkellä yhteensä 11 000 henkilöä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

11.9.2023

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ja ostaa Topi Riivari Oy:n

Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla Topi Riivari Oy:n koko osakekannan. Yrityskauppa on osa Cervin strategian mukaista kasvua ja toiminnan laajentamista.

Solmittu yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeiden osalta.

1.9.2023

Cervi vahvistaa hallintoaan – talousjohtajaksi Sami Karppi.

Cervin talousjohtajaksi on nimitetty 1.9.2023 alkaen KTM, CFA Sami Karppi. Cervi Group on nopeasti kasvava ilmanvaihtoon ja jäähdytykseen keskittyvä toimija, jonka tavoitteena on tuoda asiakkaittensa käyttöön alan uusimmat ilmanvaihdon energiansäästö- ja modernisointiratkaisut. Taloustiimin vahvistamisella pystymme varmistamaan entistä vahvemman tuen nykyiselle liiketoiminnalle ja uusille konserniyhtiöille. – Strategiamme on edelleen kasvaa vahvasti ja laajentua maantieteellisesti. Olemmekin iloisia […]

19.6.2023

Nimitysuutinen: Cervin uusi henkilöstöjohtaja on Sari Hagelberg

Cervin henkilöstöjohtajana on aloittanut 12.6.2023 Sari Hagelberg. Sari on pitkän linjan HR-konkari ja rakennusalan toimintakenttä on hänelle perin pohjin tuttu. Hän on toimi aiemmin YIT:ssä 19 vuoden ajan monipuolisissa HR- tehtävissä. Cervin tulevaisuuden näkymät ja yrityksen sopivan kompakti koko herättivät kiinnostuksen siirtymään Cerviin. – Jo tämän lyhyen ajankin jälkeen on selvää, että Cervissä on paljon […]

Bureau veritas

bureau veritas