8.11.2022 Uutinen

Cervi ottaa harppauksen matkalla alan kirkkaimmaksi tähdeksi – kehitystä mahdollistamaan uusi omistajakumppani Intera Partners

Cervi ottaa harppauksen matkalla alan kirkkaimmaksi tähdeksi – kehitystä mahdollistamaan uusi omistajakumppani Intera Partners. Kuvassa Janne Näränen, Petri Valve, Elise Haaksluoto, Karl Jensen ja Tuomas Sarkola.
Kuvassa Janne Näränen, Petri Valve, Elise Haaksluoto, Karl Jensen ja Tuomas Sarkola

Cervi saa omistajakumppanikseen kotimaisen pääomasijoitusyhtiön Intera Partnersin. Kauppa kääntää uuden sivun Cervin tarinassa ja mahdollistaa yhtiölle seuraavan vaiheen kunnianhimoisen kasvun ja kehityksen. Arjen toimintaa Cervi jatkaa omana itsenäisenä yrityksenään ja haluaa olla asiakkailleen jatkossakin energiatehokkaan olosuhdetekniikan ketterä ja luotettava kumppani. 

Monen menestyneen kasvutarinan takaa löytyvä pääomasijoittaja Intera Partners tulee Cervin uudeksi omistajakumppaniksi yhtiön avainhenkilöiden Petri Valveen ja Karl Jensenin rinnalle. Molemmat jatkavat yhtiön johdossa ja merkittävinä omistajina. Myös Cervin toiminta, asiakkuudet ja työntekijät jatkavat ennallaan. 

Intera Partnersilla on laajat taloudelliset resurssit ja aiempaa toimialaosaamista rakentamisen ja kiinteistöjen arvoketjusta, mikä  luo Cervin tulevalle kasvulle parhaat mahdolliset edellytykset. 

“Rakennamme ilmanvaihtoalan ja jäähdytyksen kotimaista erikoisosaajaa”

– Edellinen viiden vuoden tavoitteemme oli 200 ihmistä ja 20 miljoonaa euroa liikevaihtoa. Saavutimme tavoitteemme lopulta jo neljässä vuodessa ja mukaan mahtui myös alalle yleisesti haastavat koronavuodet. Tästä suuri kiitos kuuluu myös asiakkaillemme. Nyt on aika kääntää tarinan seuraava sivu, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo. 

Kasvussaan Cervi nojaa vahvasti ilmanvaihtoalan ja jäähdytyksen erityisasiantuntijan rooliin, mitä halutaan kasvattaa jatkossa entisestään. 

– Nyt rakennamme entistä vahvemmin ilmanvaihtoalan ja jäähdytyksen kotimaista erikoisosaajaa. Tavoitteenamme on olla johtava energiatehokkaan olosuhdetekniikan erikoisasiantuntija ja kumppani sekä alan halutuin työnantaja, Valve sanoo.

Ilmanvaihto ja jäähdytys ovat tulevaisuuden aloja

– Ilmanvaihto ja jäähdytys ovat tulevaisuuden aloja. Ne vaikuttavat ihmisten terveyteen ja kiinteistöjen energiatehokkuuteen, Karl Jensen sanoo. 

Ilmanvaihto ja jäähdytys nähdään markkinalla tyypillisesti osana talotekniikkaa, mutta Cervillä asia nähdään laajemmin ihmisen keskiöön tuovan olosuhdetekniikan vinkkelistä.

– Talotekniikassa rakennus on keskiössä, olosuhdetekniikassa puolestaan ihminen. Emme ajattele vain kiinteistöä ja sen ilmanvaihtokanavia tai laitteita, vaan lähestymme asiaa ilmanvaihdon ja jäähdytyksen tarpeesta ja vallitsevista olosuhteista käsin. Varmistamme sen, että ilmanvaihto ja jäähdytys vastaa kulloistakin tarvetta, Cervin kehitysjohtaja Karl Jensen avaa. 

Lisätietoja: 
Petri Valve, toimitusjohtaja, Cervi Talotekniikka Oy
petri.valve@cervi.fi
p. 0400 435 447


Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii pääkaupunkiseudulla, Kymenlaaksossa, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Yhtiön palveluksessa on noin 200 ilmanvaihtoalan ammattialaista. Cervin palvelut kattavat kaikki ilmanvaihdon huoltamiseen, korjaamiseen, saneeraamiseen tarvittavat työt. Teemme konsultointia ja yhteistyötä mm. ilmanvaihdon suunnittelun kanssa. Lisäksi huollamme, korjaamme ja valvomme myös kylmä- ja jäähdytyslaitteet. Missiomme on olla asiakkaille paras ilmanvaihdon kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, joilla parannamme sisäilman laatua ja siten elämänlaatua. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee.

Intera Partners on suomalainen pääomasijoittaja, joka keskittyy yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen. Intera hallinnoi kolmea aktiivista rahastoa, joiden pääomien yhteismäärä on 785 miljoonaa euroa. Rahastoissa on yhteensä 11 portfolioyhtiötä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on 900 miljoonaa euroa ja jotka työllistävät tällä hetkellä yhteensä 11 000 henkilöä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uutinen

Uutisvirta

15.2.2023

Cervi jatkaa kasvuaan – osti forssalaisen Ivason

Ilmanvaihtoon, puhtaaseen sisäilmaan ja jäähdytykseen erikoistunut Cervi laajentaa toimintaansa kotimaassa ostamalla forssalaisen ilmanvaihtoon erikoistuneen Ivaso Oy:n. Yrityskaupan myötä Cervi vahvistaa alueellista läsnäoloaan ja ottaa askeleen kasvusuunnitelmissaan.

19.12.2022

Hyvää joulua ja raikasta uutta vuotta.

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme! Tänä jouluna annamme lahjaksi elämää Itämerelle. Tuemme lahjoituksella Baltic Sea Action Groupin työtä. Hyvää joulua ja raikasta uutta vuotta 2023 koko Cervin Huippujengiltä!

6.10.2022

Cerville kunniamaininta Kultainen kypärä -työturvallisuuskilpailussa

Cervi on panostanut vahvasti työturvallisuuden kehittämiseen. Yrityksessä on otettu käyttöön Pidä Huolta! -toimintatapa, jonka tarkoituksena on osallistaa henkilöstöä työturvallisuuden kehittämiseen. Tavoitteena on luoda positiivisen puuttumisen kulttuuri, jossa henkilöstön voimin voidaan ylläpitää ja kehittää työkykyä ja työturvallisuutta. Valintaraati halusikin poikkeuksellisesti antaa erityisen kunniamaininnan Cervi Talotekniikka Oy:lle Kultainen kypärä -työturvallisuuskilpailussa. Voittajaksi selvisi Assemblin Oy, jonka edustaja vastaanotti […]

Bureau veritas

bureau veritas