Nolla tapaturmaa ja lisää työhyvinvointia

Cervi liittyi osaksi Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumia. Yhteistyön tavoitteena on työtapaturmien ehkäisy ja työhyvinvoinnin ylläpito sekä oppiminen laajan, yli 450 yrityksen verkoston parhaista käytännöistä. Meitä yhdistää ajattelu – yksikin tapaturma on liikaa!

”Lähdimme foorumiin mukaan työsuojelutoimikuntamme ideoimana”, kertoo Cervin HR- ja hallintojohtaja Minna Fagerlund.

Aktiivinen, henkilöstöstä koostuva työsuojelutoimikunta kokoontuu joka toinen kuukausi ja paitsi seuraa ja raportoi mahdollisista työturvallisuuteen liittyvistä huomioista, niin myös ideoi niitä parantavia toimenpiteitä.

Meillä on jo käytössämme mm. laaja valikoima työhyvinvointia edistäviä etuja, kuten yksityisen työterveyshuollon työfysioterapeutin palvelut ja sähköinen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, millä voi maksaa vaikkapa hierontaa tai hammaslääkärin maksuja.

Kevään aikana käynnistämme lisäksi hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme, myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin.

Työskentelemme paljon katoilla ja korkeissa paikoissa. Kypärät ja turvavaljaat tarkastetaan säännöllisesti, mutta usein vaikeuksia tulee etenkin valjaiden kiinnitysmahdollisuuksissa. Haastammekin myös kiinteistönomistajat ja taloyhtiöiden hallitukset tarkastamaan ja huoltamaan säännöllisesti kattoturvallisuustuotteensa.

Varhainen välittäminen on jokaisen harteilla!

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä Uutinen

Uutisvirta

5.5.2022

Cervi jatkaa vahvaa kasvuaan myös vuoden 2022 ensimmäisellä kvartaalilla – “Selvisimme vaikeista ajoista joukkueena yhdessä innovatiivisesti uusia mahdollisuuksia etsien”

Cervi-konsernilla koronavuodet huipentuivat 30 prosentin kasvuun. Taustalla on lisääntynyt ymmärrys sisäilmasta sekä tarve entistä energiatehokkaammille ilmanvaihdon ratkaisuille, mihin vastasimme palveluita kehittämällä. Viime vuonna ja alkuvuonna toteutetut yritysostot vahvistavat Cervin eturintamaa, ja nyt näytämme suuntaa älyteknologian hyödyntämisessä alalla. Strategiamme nojaa vahvasti ammattitaitoiseen ja sitoutuneeseen henkilökuntaan, jonka osaamista ja työssä viihtyvyyttä kehitämme jatkuvasti.

4.4.2022

Cervi ostaa digitalisaatioon ja IoT-teknologiaan erikoistuneen ControlThings Oy Ab:n liiketoiminnan.

Tuomalla digitalisaation lähemmäs ydinliiketoimintaa pystymme entistä paremmin tarjoamaan asiakkaillemme älykästä ja energiatehokasta olosuhdetekniikkaa ilmanvaihdon ja viilennyksen osalta. Liiketoimintakauppa vahvistaa Cervin edelläkävijyyttä ilmanvaihtoalan toimijana.

18.3.2022

Pidä huolta itsestäsi, pidä huolta kaveristasi

Käynnistimme Cervissä Pidä huolta-hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin. Kyseessä on pitkäaikainen hanke, joka on jatkossa osa Cervin toimintatapaa.

Bureau veritas

bureau veritas