Nolla tapaturmaa ja lisää työhyvinvointia

Cervi liittyi osaksi Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumia. Yhteistyön tavoitteena on työtapaturmien ehkäisy ja työhyvinvoinnin ylläpito sekä oppiminen laajan, yli 450 yrityksen verkoston parhaista käytännöistä. Meitä yhdistää ajattelu – yksikin tapaturma on liikaa!

”Lähdimme foorumiin mukaan työsuojelutoimikuntamme ideoimana”, kertoo Cervin HR- ja hallintojohtaja Minna Fagerlund.

Aktiivinen, henkilöstöstä koostuva työsuojelutoimikunta kokoontuu joka toinen kuukausi ja paitsi seuraa ja raportoi mahdollisista työturvallisuuteen liittyvistä huomioista, niin myös ideoi niitä parantavia toimenpiteitä.

Meillä on jo käytössämme mm. laaja valikoima työhyvinvointia edistäviä etuja, kuten yksityisen työterveyshuollon työfysioterapeutin palvelut ja sähköinen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, millä voi maksaa vaikkapa hierontaa tai hammaslääkärin maksuja.

Kevään aikana käynnistämme lisäksi hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme, myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin.

Työskentelemme paljon katoilla ja korkeissa paikoissa. Kypärät ja turvavaljaat tarkastetaan säännöllisesti, mutta usein vaikeuksia tulee etenkin valjaiden kiinnitysmahdollisuuksissa. Haastammekin myös kiinteistönomistajat ja taloyhtiöiden hallitukset tarkastamaan ja huoltamaan säännöllisesti kattoturvallisuustuotteensa.

Varhainen välittäminen on jokaisen harteilla!

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä Uutinen

Uutisvirta

19.12.2022

Hyvää joulua ja raikasta uutta vuotta.

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme! Tänä jouluna annamme lahjaksi elämää Itämerelle. Tuemme lahjoituksella Baltic Sea Action Groupin työtä. Hyvää joulua ja raikasta uutta vuotta 2023 koko Cervin Huippujengiltä!

8.11.2022

Cervi ottaa harppauksen matkalla alan kirkkaimmaksi tähdeksi – kehitystä mahdollistamaan uusi omistajakumppani Intera Partners

Cervi saa omistajakumppanikseen kotimaisen pääomasijoitusyhtiön Intera Partnersin. Kauppa kääntää uuden sivun Cervin tarinassa ja mahdollistaa yhtiölle seuraavan vaiheen kunnianhimoisen kasvun ja kehityksen. Arjen toimintaa Cervi jatkaa omana itsenäisenä yrityksenään ja haluaa olla asiakkailleen jatkossakin energiatehokkaan olosuhdetekniikan ketterä ja luotettava kumppani.  Monen menestyneen kasvutarinan takaa löytyvä pääomasijoittaja Intera Partners tulee Cervin uudeksi omistajakumppaniksi yhtiön avainhenkilöiden Petri Valveen […]

6.10.2022

Cerville kunniamaininta Kultainen kypärä -työturvallisuuskilpailussa

Cervi on panostanut vahvasti työturvallisuuden kehittämiseen. Yrityksessä on otettu käyttöön Pidä Huolta! -toimintatapa, jonka tarkoituksena on osallistaa henkilöstöä työturvallisuuden kehittämiseen. Tavoitteena on luoda positiivisen puuttumisen kulttuuri, jossa henkilöstön voimin voidaan ylläpitää ja kehittää työkykyä ja työturvallisuutta. Valintaraati halusikin poikkeuksellisesti antaa erityisen kunniamaininnan Cervi Talotekniikka Oy:lle Kultainen kypärä -työturvallisuuskilpailussa. Voittajaksi selvisi Assemblin Oy, jonka edustaja vastaanotti […]

Bureau veritas

bureau veritas