Nolla tapaturmaa ja lisää työhyvinvointia

Cervi liittyi osaksi Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumia. Yhteistyön tavoitteena on työtapaturmien ehkäisy ja työhyvinvoinnin ylläpito sekä oppiminen laajan, yli 450 yrityksen verkoston parhaista käytännöistä. Meitä yhdistää ajattelu – yksikin tapaturma on liikaa!

Sykäys liittymiseen tuli Cervin työsuojelukunnan ideomana. Aktiivinen, henkilöstöstä koostuva työsuojelutoimikunta kokoontuu joka toinen kuukausi ja paitsi seuraa ja raportoi mahdollisista työturvallisuuteen liittyvistä huomioista, niin myös ideoi niitä parantavia toimenpiteitä.

Meillä on jo käytössämme mm. laaja valikoima työhyvinvointia edistäviä etuja, kuten yksityisen työterveyshuollon työfysioterapeutin palvelut ja sähköinen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, millä voi maksaa vaikkapa hierontaa tai hammaslääkärin maksuja.

Kevään aikana käynnistämme lisäksi hankkeen, jonka tavoitteena on tuoda työturvallisuuteen ja työhyvinvointiin tähtäävät toimet näkyväksi konkreettisilla teoilla. Pidämme huolta paitsi itsestämme, myös työkaverista positiivisen puuttumisen keinoin, esimerkiksi ohjaamalla turvallisiin työtapoihin.

Työskentelemme paljon katoilla ja korkeissa paikoissa. Kypärät ja turvavaljaat tarkastetaan säännöllisesti, mutta usein vaikeuksia tulee etenkin valjaiden kiinnitysmahdollisuuksissa. Haastammekin myös kiinteistönomistajat ja taloyhtiöiden hallitukset tarkastamaan ja huoltamaan säännöllisesti kattoturvallisuustuotteensa.

Varhainen välittäminen on jokaisen harteilla!

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Töissä Cervillä Uutinen

Uutisvirta

12.2.2024

Cervi vahvistaa toimintaansa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä ostamalla Kylmäset Oy:n.

Yrityskauppa on osa Cervi Groupin strategian mukaista kasvua ja laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa kaupan kylmän ja kriittisen kylmän osalta merkittävästi.

19.1.2024

Cervin palvelut laajenivat Etelä-Savoon

Cervi laajensi palveluitaan Etelä-Savoon, kun kaksi alan huippuosaajaa, Juha Kilkki ja Jorma Karvinen, liittyivät lokakuussa Cervin Huippujengiin. Heillä on vankka kokemus ilmanvaihto- ja nuohousalalta, sekä vahvat suhteet Mikkelin ja Etelä-Savon asiakkaisiin.

15.1.2024

Cervin kasvu jatkuu – vahvistamme olosuhdetekniikan osaamistamme ostamalla kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulaisen

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi Group ostaa kotkalaisen Kylmähuolto Miikkulainen Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä olosuhdetekniikkaan erikoistunut Cervi Group saa lisää osaamista entistä energiatehokkaampiin ilmanvaihdon, lämmityksen ja viilennyksen ratkaisuihin, joiden tarve Suomen olosuhteissa on kasvanut.