Lämmön talteenotto vähentää lämmistystarvetta

Hyvin toteutetulla ilmanvaihdon lämmöntalteenotolla jopa 80-90% lämmöstä saadaan talteen ja kiinteistön lämmitystarve vähenee sen mukaisesti.

Käytännössä lämmön talteenotossa (LTO) hyödynnetään rakennuksesta tai asunnosta ulos puhallettavan jäteilman lämpö. Lämpöenergia voidaan ottaa talteen välittäjäaineeseen, kuten ilmaan, veteen tai glykoliin ja siirtää tarvittavaan käyttökohteeseen, joko heti paikan päällä tai ketterästi pidemmälläkin sijaitsevaan kohteeseen.

Lisää viihtyvyyttä laadukkaimmilla LTO-laitteilla

Lämmön talteenotto säästää lämmityskuluja lisää samalla viihtyvyyttä: sisäilma on raikas ja varsinkin tasalämpöinen! LTO voidaan toteuttaa koteihin tai työpaikolle esimerkiksi ilmanvaihdon saneerausten yhteydessä. Myös olemassa olevia järjestelmiä voidaan päivittää ja optimoida.

Kauttamme asiakkaiden käytössä ovat markkinoiden laadukkaimmat laitteet ja teemme myös itse aktiivisesti laitekehitystä valmistajien kanssa.

Pyydä tarjous

Pyrimme ymmärtämään aina aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda juuri niihin sopivat ilmanvaihtoratkaisut ja -palvelut. Ota yhteyttä, niin laitetaan lämmöntalteenotto eli LTO kuntoon!

Pyydä tarjous

Bureau veritas

bureau veritas