Ren inomhusluft

En hälsosam inomhusluft är vars och ens grundrättighet. Vi förser varje hem och fastighet med ren inomhusluft.

Ren inomhusluft enligt Cervis modell Beställ sotning av rökkanalerna

Puhdas sisäilma.

Energisparlösningar

En smart ventilation sparar energi. Genom att utnyttja digitalisering och IoT-teknologi erbjuder vi branschens mest innovativa och kostnadseffektiva fastighetsspecifika, skräddarsydda lösningar.

Så här sparar ventilationen energi och pengar

Energiansäästö

Modernisering av ventilationen

Med hjälp av ventilationens nyaste metoder förbättras hälsan och trivseln i hemmet och på arbetsplatsen. Med hjälp av dem uppfyller vi tillsammans med våra kunder även de krav som en hållbar utveckling ställer.

Läs mer om moderniseringen av ventilationen

modernisointi

Tillsynsavtal

Ett kvalitativt underhåll av ventilationen kan vara överraskande enkelt. Ett serviceavtal med oss säkerställer en effektiv verksamhet och lång livscykel för fastigheten. Och det viktigaste av allt för alla som utnyttjar fastigheten – en ren inomhusluft.

Överlåt hela ansvaret åt Cervi

jatkuva huolenpitosopimus

Experttjänster

Till ditt stöd har du branschens mest erfarna toppengäng. Vi sköter allt från objektkartläggning till reparationsförslag och kostnadskalkylering samt efterarbetet efter slutfört projekt.

Bekanta dig med expertservicen

asiantuntijapalvelut

Tag kontakt

Cervi är ett heltäckande företag inom ventilationsbranschen och naturligtvis även det, att vi finns till för våra kunder. Vilka dina behov och önskemål än kan tänkas vara, vill vi höra dem.

Tag kontakt