Sopimus on vaivaton tapa pitää ilmastointi kunnossa

Hyvin ylläpidetty kiinteistö säilyttää arvonsa, käyttömukavuudesta puhumattakaan. Asukkaan ei tarvitse ilmanvaihdon huollosta kuitenkaan huolehtia, vaan se on kiinteistön omistajan sekä isännöitsijän vastuulla. 

Cervin huolenpitosopimus auttaa kantamaan kiinteistön ilmanvaihdon ylläpitovastuun kattavasti ja ennakoiden.  Siten, että kiinteistön pidemmän elinkaaren ja toiminnan varmistaminen on helppoa ja vaivatonta. Myös asukkaille suunnatun viestinnän huoltotöihin liittyen voi huoletta jättää meidän hoitoomme. Lyhyesti sanottuna helpotamme arkea vapauttamalla kiireisen isännöitsijän asioiden muistamisesta, tarjousten pyytämisestä, tilaamisesta ja tiedottamisesta.

Huolenpitoa ja mielenrauhaa kiinteistönomistajalle ja isännöitsijälle

Ammattilaisen tekemä ilmanvaihdon huolto takaa kiinteistön käyttäjille puhtaamman ja terveellisemmän sisäilman. Lisäksi huolenpitosopimus huomioi myös muut mahdolliset korjaamista vaativat tarpeet kiinteistön ilmanvaihdossa.

Jatkuvan sopimuksen puitteissa digitaaliset palvelut, raportointi ja toiminnanohjaus ovat jatkuvasti asiakkaan saatavilla. Huolenpitosopimus voi sisältää esimerkiksi: 

  • Raitisilmaventtiilien suodatinvaihto (1 tai 2 kertaa vuodessa)
  • LTO-laitteen suodatinvaihto (2 kertaa vuodessa)
  • Ilmanvaihtolaitteen huolto 1 krt vuodessa
  • Puhallintarkastus (1 kertaa vuodessa)
  • Automatiikan tarkastus (2 kertaa vuodessa)
  • Automaattihälytykset
  • Sisäilman anturointi
  • Rasvakanavien puhdistukset
  • Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, mittaus ja säätö
Huolenpitosopimukset

Pyydä tarjous

Pyrimme ymmärtämään aina aidosti asiakkaan tarpeet ja tuomaan juuri niihin sopivat ilmanvaihtoratkaisut ja -palvelut. Ota yhteyttä, niin tutkitaan ja hoidetaan homma!

Pyydä tarjous

Aiheeseen liittyvät artikkelit

11.5.2020

Cervin pyrkimyksenä on aina tuottaa parempaa sisäilmanlaatua sekä asumisviihtyisyyttä.

Ilmanvaihdon modernisointi on ajankohtaista. Tarpeenmukainen ilmanvaihto tuo käyttäjille viihtyvyyttä ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta.

12.2.2020

Huolettomuutta isännöintiin Cervin ilmanvaihdon huolenpitosopimuksilla

”Palvelu on selkeästi helpottanut omaa työtä” kertoo Pia Koro Helsingin KH-Isännöinnistä. Näin tulee esim. ilmanvaihdon suodattimet varmasti vaihdettua ja asukkaiden sisäilma on laadukkaampaa.

20.1.2020

Ilmanvaihto ei voi toimia, jos korvausilma on puutteellista ja suodattimet tukossa

Vaikka korvausilmaventtiilejä olisi riittävästi, voivat tukkeutuneet suodattimet estää puhtaan ilman sisälle pääsyn. Kaupunkialueella suodattimet tulisi vaihtaa 2-4 kertaa vuodessa.

Bureau veritas

bureau veritas