Sisäilmassa epäpuhtauksia?

Epäiletkö sisäilmassa olevan merkittäviä epäpuhtauksia? Silloin on aika selvittää perusteellisesti sisäilman todellinen kunto ja syyt huonoon sisäilman laatuun.

Aina epäpuhtauksien pääsyä sisäilmaan ei ole jostain syystä mahdollista estää tai se on erittäin hankalaa. Silloin paras ratkaisu sisäilman puhdistamiseen on todennäköisesti siihen tarkoitettu erillinen laite. Ilmanpuhdistuslaitteella ylläpidetään puhdasta sisäilmaa jatkuvasti tai tilapäisesti esimerkiksi kiinteistön saneerausten yhteydessä.

Huipputekninen ilmanpuhdistuslaite puhdistaa sisäilman 100 %:sti

Vuokraamme, huollamme ja toimitamme ilmanpuhdistuslaitteita. Kuukausihintaan sisältyy huolto ja suodattimien vaihto määrävälein. Ilmanpuhdistuslaitteella voidaan varmistaa lähes sataprosenttisesti terveellinen sisäilma kiinteistön käyttäjille. Suomalaista huipputeknologiaa oleva laite puhdistaa sisäilman 100% kaasumaisista epäpuhtauksista ja 99,97% pienhiukkasista.

Ilmanpuhdistin soveltuu toimistojen ja kotien lisäksi vaativimpiinkin kohteisiin kuten julkisiin rakennuksiin ja tuotantotiloihin. Laite kytketään tavalliseen pistorasiaan ja pyörien ansiosta se on helppo siirtää paikasta toiseen.

Lue myös: Tutkimus vahvistaa ilmanpuhdistimien vaikutuksen.

Pyydä tarjous

Pyrimme ymmärtämään aina aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda juuri niihin sopivat ilmanvaihtoratkaisut ja -palvelut. Ota yhteyttä, niin tutkitaan ja hoidetaan homma!

Pyydä tarjous