Haluamme osaltamme ehkäistä COVID-19-epidemian leviämistä, sekä suojella työntekijöittemme ja rakennuksissa olevien henkilöiden terveyttä.

  • Tiedotamme ja ohjeistamme aina asukkaita ja kiinteistön käyttäjiä, ennen kuin olemme tulossa kohteisiin tekemään välttämättömiä talo-/kiinteistöyhtiön tilaamia ilmanvaihdon huolto- tai korjaustöitä.
  • Asentajillamme on asianmukaiset suojavarustukset ja noudatamme viranomaisohjeita COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi.
  • Pidämme riittävän turvavälin, emme myöskään tarpeettomasti kosketa pintoja yms.
  • Suosittelemme asukkaita pysymään toisessa huoneessa tai mahdollisesti ulkona työmme aikana.
  • Toivomme myös etukäteen ilmoitusta, mikäli huoneistoon ei voida tulla esim. karanteenin tai mahdollisen sairauden takia. 

Emme voi velvoittaa asukkaita kertomaan omasta terveydestään, mutta olisi erittäin tärkeää, että saisimme tiedon mikäli, asukkaalla on todettu koronatartunta, hän kokee itsensä sairaaksi tai on määrätty karanteeniin korona-altistuksen vuoksi. Tässä tapauksessa palaamme asuntoon erikseen sovittuna aikana, kun tilanne on ohi. 

Näiden toimenpiteiden tarkoituksena on ehkäistä COVID-19-epidemian leviämistä sekä suojella työntekijöiden ja rakennuksissa olevien henkilöiden terveyttä. Tarkoituksena on vähentää ihmisten välisiä kontakteja ja suojella erityisesti yli 70-vuotiaita ja riskiryhmään kuuluvia henkilöitä. 

Bureau veritas

bureau veritas