25.11.2023 Muut

Jäähallien jäädytyslaitteiden kunnossapito Nokia

Cervi – Jäähallien jäädytyslaitteiden kunnossapidon asiantuntija

Huippuluokan jäähallien ja tekojääratojen ylläpitopalvelut

Tervetuloa maailmaan, missä kylmyys ja huippusuoritukset kohtaavat – jäähallit ja tekojääradat! Jäähallien ja tekojääratojen ylläpito on elintärkeää niiden toiminnan ja käyttäjien turvallisuuden kannalta. Tarjoamme sinulle kattavia huoltopalveluita, jotka pitävät jäähallisi tai tekojääratasi loistavassa kunnossa. Jätä jäähallien ja tekojääratojen kylmälaitteet ja ilmanvaihto Cervin huoleksi.

Ammattitaitoinen tiimimme tarkastaa, huoltaa ja korjaa laitteistot säännöllisesti varmistaakseen niiden tehokkaan ja häiriöttömän toiminnan. Luota meihin varmistaaksesi, että jäähallisi tai tekojääratasi tarjoavat aina parasta mahdollista jäälaatua. Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike ja Suomen Kylmäliikkeiden Liiton jäsen. Asiakkaanamme voit olla varma, että saat parasta mahdollista palvelua ja ammattilaisten osaamista jäähallin ylläpitoon.

Kylmäaineet – Varmista jäähallisi viileys

Kylmäaineet ovat avainasemassa jäähallien ja tekojääratojen toiminnassa. Ne vastaavat jään luomisesta ja ylläpidosta, pitäen jään sitkeänä ja liukkaana. Yleisimmin käytetyt kylmäaineet jääratalaitteistoissa ovat ammoniakki (NH3), CO2 ja F-kaasut esimerkiksi R452, R404 ja R449. Ammoniakki on erittäin hyvä ja ympäristöystävällinen kylmäaine, jota käytetään usein suurissa jäähalleissa ja tekojääradoilla. F-kaasut puolestaan ovat käytössä pienemmissä jäähalleissa.

Ilmanvaihdon merkitys jäähalleissa

Jäähallien ilmanvaihdolla on suuri merkitys niiden toiminnan kannalta. Oikea ilmanvaihto auttaa poistamaan ylimääräistä kosteutta ja estää jään pinnan liiallista sulamista tai jäätymistä. Lisäksi ilmanvaihtojärjestelmä vaikuttaa lämpötilan säätöön, joka on tärkeä tekijä sekä jään laadulle että pelaajien ja katsojien mukavuudelle.

Jäähalleissa ilmanvaihtojärjestelmän tulee pitää ilma raikkaana ja puhtaana. Se auttaa poistamaan hengitysilmasta hiilidioksidia, kosteutta ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat kertyä suuren ihmismäärän ja aktiivisen liikunnan seurauksena. Hyvä ilmanvaihto varmistaa myös sen, että jäähallissa ei esiinny epämiellyttäviä hajuja tai hengitysvaikeuksia.

Merkit jäässä mahdollisesti esiintyvistä ongelmista

Jos jäässä esiintyy epätasaisuuksia, kuten kuoppia tai kohoumia, se voi viitata ongelmiin jäähallin jäädytyksessä. Epätasainen jääpinta voi johtua esimerkiksi huonosta ilmankuvauksesta, joka aiheuttaa kohoumia jään pinnalle. Lisäksi, jos jään pinnalle tai sen ympärille alkaa muodostua vettä tai lunta, se voi olla merkki epäoptimaalisesta ilmanvaihdosta tai lämpövuodoista jäähallissa. Huono haju tai hengitysvaikeudet jäähallissa puolestaan voivat viitata huonoon ilmanvaihtoon tai ilman epäpuhtauksiin.

Jos havaitset näitä merkkejä tai epäilet, että jäähallin jäähdytysjärjestelmässä tai ilmanvaihdossa voi olla ongelmia, on suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka voivat suorittaa tarvittavat tarkastukset ja korjaukset. Cervillä meillä on vahva osaaminen kylmälaitehuollosta sekä ilmanvaihdon toiminnasta jäähalleissa. Ammattitaitoinen tiimimme varmistaa, että jäähallisi toimii optimaalisesti ja tarjoaa turvallisen ja korkealaatuisen jääpinnan.

Valitse Cervi huolehtimaan jäähallien ja tekojääratojen kylmälaitehuollosta

Jäähallien ja tekojääratojen huolto ja ylläpito ovat alansa erityisosaamista vaativia tehtäviä. Tarvitset luotettavan ja pätevän tiimin huolehtimaan laitteistostasi, jotta voit tarjota jäälle astuville unohtumattomia hetkiä. Cervin ammattilaistemme vahva osaaminen ilmanvaihtotöistä ja ilmanvaihdon merkityksestä jäähän liittyen takaa optimaalisen ilmanvaihdon ja jäähallisi tai tekojääratasi kunnossapidon.

Huollamme kylmälaitteet ja -koneistot, lämpöpumput sekä ammoniakkilaitokset. Meillä on laaja kokemus kylmätöistä jääradoilla ja urheilupuistoissa, kuten Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupungeissa. Tarjoamme laajan valikoiman huoltopalveluita, kuten kylmälaitteiden ja -koneistojen huollon, ilmastoinnin kuivauksen säädön ja saneerauksen, kylmäainevaihdot, kompressorien ja sähkömoottorien korjaukset sekä automaation säädön ja huollon. Lisäksi voit luottaa meidän 24/7 kylmäpäivystykseen sopimusasiakkaille.

Cervi on täällä tukemassa sinua jäähallisi ja tekojääratasi ylläpidossa. Meidän intohimomme on pitää laitteistosi huippukunnossa, jotta voit tarjota pelaajillesi ja katsojillesi unohtumattomia jääkokemuksia. Ota yhteyttä Cerviin ja valitse laadukas ja ammattitaitoinen kumppani jäähallien ja tekojääratojen kylmälaitehuoltoon ja ylläpitoon.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Muut

Uutisvirta

20.6.2024

Kuinka usein tulisi tehdä nuohous?

Nuohous on tärkeä osa kiinteistön ylläpitoa, joka takaa tulisijojen ja savuhormien turvallisen sekä tehokkaan käytön. Säännöllinen nuohous vähentää tulipalon riskiä ja parantaa lämmityslaitteiden toimintaa. Mutta kuinka usein nuohous tulisi oikeastaan tehdä? Tässä artikkelissa käymme läpi suositukset ja parhaat käytännöt, jotka auttavat pitämään kotisi turvallisena. Miksi nuohous on tärkeää? Nuohous ei ole pelkästään lakisääteinen vaatimus, vaan […]

18.6.2024

Mikä on nuohous ja miksi se on tärkeää?

Nuohous on toimenpide, jossa savupiiput ja tulisijat puhdistetaan noesta ja muista palamisjäämistä. Tämä on tärkeää sekä turvallisuuden että energiatehokkuuden kannalta. Nuohous parantaa ilmanlaatua, vähentää palovaaraa ja varmistaa lämmityslaitteiden tehokkaan toiminnan. Tässä artikkelissa käymme läpi nuohouksen merkityksen ja sen, miksi se on kodin ylläpidossa välttämätöntä. Miksi nuohous on tärkeää? Nuohous on ennen kaikkea turvallisuuskysymys. Noki on […]

13.6.2024

Maalämpöpumpun asennus kerrostaloon – mitä tulee ottaa huomioon?

Maalämpöpumpun hyödyt kerrostalossa Taloyhtiöiden energiatehokkuuden parantaminen on ajankohtainen aihe, ja maalämpöpumppu tarjoaa siihen yhden ratkaisun. Maalämpö on uusiutuva energiamuoto, joka vähentää merkittävästi kiinteistön hiilijalanjälkeä ja lämmityskustannuksia. Me Cervi Groupissa olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme löytämään parhaat energiaratkaisut, ja maalämpöpumppu on yksi niistä. Maalämpöpumpun avulla kerrostalon lämmitysenergia tuotetaan hyödyntämällä maaperän tasaisia lämpötiloja. Tämä tarkoittaa, että kesällä maasta […]